24 nov 16, 15:46:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592302 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #180 Dátum: 07 nov 13, 12:10:39 »

Ha mát Tobin fogjuk tengetni hátralévő napjainkat, és kaptunk egy ilyen bőséges infó forrást R-től, hát akkor kezdjük első Tobi nyelvleckénkekkel.

Emoh nimariei! (Jó reggelt/napot!) Nevet

R, nem kell félni az izomláztól, A legjbb gyógymód, az ha rádolgozol! Úgy látom, szükséged van még pár edzésre!:D
Ja és tök jó ez az infó lap, amit küldtél! lehet tobiul tanulni.
És rákerestem Tobira google earth-ön, hát hihetetlen, olyan mint egy mini paradicsom! Mikor indulunk? Nevet

Arvael, akkor nyertél még pár hónapot, de mi előre ünneplünk. Nevet
Amúgy nem tom, miért nem fogod fel, hogy ezzel, csak ama tiszteletünket próbáljuk kifejezni, amit joggal érdemelsz, mint az ANYAPA szülőanyja. (már megint jaj de szépen fogalmaztam :Mosolyog)
És nem tudnék szebb véget elképzelni, mint hogy kezeid által kerüljek a mennyei fotelek egyikébe, méltó vég ez egy anime rajongó, ANYAPA tag számára. (R.I.P - ahányaszor engem már eltemetünk, lassan több életem lesz mint Kakuzunak)

Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #181 Dátum: 07 nov 13, 19:29:49 »

Sziasztok!

Nagyon jó ez a Tobi-szigetes lap!!!
De azt hiszem,ha megszálljuk a Tobi-szigetet már a hivatalos nyelv a magyar lesz ikszdé
Persze nem erőszakkal leültetjük magunk mellé őket animét nézni Nyelvesít
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #182 Dátum: 07 nov 14, 17:45:28 »

Gyerekek! Nevet

Nagyon elcsöndesettek itt a dolgok, tisztára olyn mintha kihaltunk volna (ilyen korban ennek az esélye is fenn áll Nevet ).
A még élő tagjaink legyenek szívesek megemelni a járokereteiket, a gép elé ülni, feltenni a 8 dioptriás szemüveget, oszt bepötyögni vmit a géppbe!  :naruto_ideg:
Amúgy nem tom ki hogy áll vele, de ha már lesz ramen-strandunk, valaki legyenszíves megtanítani éngömet pálcikával önni, mert az nem nagyon mögy neköm. (az előbbiek folyamán az ő-ző nyelvjárást gyakoroltuk  :naruto_fain: )

Na csá, öregeim!
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #183 Dátum: 07 nov 14, 18:40:12 »

Egy ilyen tanfolyamra én is jelentkeznék!!!
Meg mielőtt kiköltözünk Tobi-szijgetre egy Tobi nyelvsulit is bevállalok :-P
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #184 Dátum: 07 nov 14, 19:05:09 »

Jah, én is akarok tudni tobiul... meg pálcikával enni Nevet

Hátigen, mostanában kihalt a topic, de hát tudjátok, az öregeknek néha az ujjaikat is pihentetniük kell, ha már füstöl a billentyűzet és repednek meg az ujjcsontok Nyelvesít
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #185 Dátum: 07 nov 14, 19:35:12 »

Én már próbálkoztam a pálcika használatával, de súlyos étkezési zavaraim keletkeztek, mert egy óra/falat bevitele után meguntam és elkezdtem habzsolni...  Nevet Azóta tudom mért olyan vékonyak a japánok!  Nevet Ja mellesleg náluk a rizs valahogy ragadósabb, vagyis hiába kísérleteztem anya által készített rizzsel, azok csak darabonként jöttek. Kész eseményszámba ment, ha egyszerre kettő fennragadt a pálcikán!!  :Mosolyog
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #186 Dátum: 07 nov 14, 19:53:58 »

Én rizst csak álmomban ettem pálcikával,de még ugy is megterhelő volt :-X.Maradok a villánál meg ahol lehet kanálnál.Főleg mivel nálam az szószos tésztákat inkább szósz tésztával-ként kéne hívni az arányok miatt :-X
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #187 Dátum: 07 nov 14, 19:56:14 »

Én meg még rament sosem ettem, micsoda szégyen-gyalázatXD Ezért osztálytársakkal majd beviszünk suliba azt a főzőcuccot, zacsis rament, lábast, és a folyosó közepén készítünk egyet Nevet ~álmodozik
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #188 Dátum: 07 nov 14, 20:01:37 »

Ne máááá'...! Nem tudtok pálcikával enni??? Hát még ilyet! xD

Egyet se féljetek, majd ÉN megtanítalak Titeket! ... Természetesen jutányos áron... höhö Nevet

A rizs valóban ragadósabb, de egy kis trükkel az itthoni rizset is meg lehet úgy csinálni (ne, ne kérdezd hogyan, egyelőre még a sima, európai-stílusú rizs elkészítésének elsajátításával bajlódom... de azt is csak nyáron, mikor egyedül vagyok itthon xDD)

Amúgy nem nehéz pálcikával enni, szóval ne izguljatok, hamar el lehet sajátítani^^ Persze először vlmi bambuszból készülttel próbálkozzatok, mert a többivel (lakkozott, porcelán) még gyakorolott emböreknek is elég nagy kihívás (mint pl. nekem, de azért megyeget... lakkozott oké, porcelánnal még nem próbáltam... félek, hogy eltöröm xDD)
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #189 Dátum: 07 nov 14, 20:03:19 »

Mi egyszer szalonnát sütöttünk a suli udvaron és mivel nem volt megbeszélve először majdnem kihívták a tűzoltókat. :-X
Mindenki vitt valamit.Nah és persze ezt nagyszünet kellős közepén(nem volt utána óránk).Még bort is vittünk be..Bár nem sokat mindenkinek jutott egy pohárral.Jó kis Hegyaljai bor ... Hmmm.. Egyik osztálytársam Mádon lakik és borászatuk van és mindig hoz kóstolót! Nagggyon fini.Nem vagyok egy alkohol imádó de az olyan finom amit ők csinálnak... :Mosolyog Nevet :-*
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #190 Dátum: 07 nov 14, 20:20:20 »

Nekem is van egy ilyen emlékezetes élményem.. Elmentünk túrázni a hegyekbe télen (10 fiú, 2 lány ) , mondani se kell hatalmas jégcsapok lógtak a fákról és tutira minket akartak megcélozni, mikor lezúgtak. Később kiderült, h elvileg le is volt zárva az erdő... (vicces módon, egy nagyobb útra tettek egy sorompót egy cetlivel, miszerint életveszélyes az áthaladás.. persze ezt csak azt tudta, aki abból az irányból közelített. Mi nem tudtuk..  Nevet ) Na igen szóval szerencsésen túléltük, csak a hó miatt mindenki cipője inkább egy nedves rongyhoz hasonlított... de a hangulat az megvolt hála a lélekerősítőnek, amit a fiúk cipeltek, nem kis mennyiségben. Mikor a civilizáció jelei is felismerhetőek voltak, találtunk egy buszmegállót, amit kineveztünk étkezdének...  Nevet Elő a taskákból a kenyereket, a szalonnát, a hagymát, + vmilyen bolt libazsírt, és volt hozzá kb. 2 darab késünk. Na ekkor kerültünk a képba a barátnőmmel és elkezdődött a nagyüzemi zsíroskenyér gyártás..., ja persze volt hozzá megfelelő itóka... (Közben elment arra pár kocsi és busz)  Nevet Nevet Nevet Elég hangulatos és emlékezetes volt..., este pedig kolibuli....hmhm. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 14, 20:22:00 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #191 Dátum: 07 nov 14, 20:23:45 »

Nah örülök, hogy sok információt sikerült közvetítenem a Tobi-szigetről, én igazából nem olvastam sokat belőle  :-X. De majd ha úgy is benépesítjük, akkor majd át kell írniuk az egész oldalt: "sok öregember járókerettel, furcsa filmeket nézve, tészta standok stb stb..."

Sportolás mikor legyen? Nevet Már kezdek nagyon ellustulni  :-X

Pálcikával én is megprobáltam valaha enni, azt végeredménybe hátra dobtam és a kés villa kombóval áltam neki zabá... akarom mondani enni  :Mosolyog

Rament amúgy én már ettem, ismerősömmel készítettünk egyet és naggyon finom volt: raktunk bele mindent, amit a narutonál lehet látni (kivéve azt a rúdas cuccot): főtt tojás, tészta, hús darabkák nyammm  :-[
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #192 Dátum: 07 nov 15, 16:07:45 »

Komolyan mondom hétvégén megcsinálom én is a Ramen-t már nagyon kíváncsi vagyok ,hogy ennyit áradoztok róla!!
Járókeret minek az! Mi fitt nagyik illetve papók leszünk! Reszkessenek a Tobi szigeten a fiatalok mert lehagyjuk őket!!!! >Nevet >Nevet >Nevet
Főleg amilyen nagy a sport kedv!
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 16:08:26 írta Csillus » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 07 nov 15, 17:11:16 »

Remélem pszichológus is lesz a szigeten, mert érzelmileg jelenleg nullán állok-_-
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #194 Dátum: 07 nov 15, 17:25:49 »

Nem kell az felvidítunk  Nevet
Mosolyog,mosolyog (most nagyon bűvöllek)  Nevet
-Egy kicsit kanyarodik a szája széle,mindjárt csak mégegykicsit,és mosoly-
GYŐZELEM!!  Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins