25 feb 18, 13:48:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 629144 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 07 nov 10, 14:45:57 »

Necro: pontosan és anime látástól vakulásig.
Az egy dolog hogy vízálló a tv,de te is az vagy???
Szerintem heti 3 óra hastánc elég mozgás,még idősebb koromra meg beszerzek vmi konzervatív ruhát,hogy ne építsem le a felbukkanó látogató fiatalság agysejtjeit a ráncaimmal  Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Moonie-sensei : a Hitsu az Hitsugaya-t akar jelenteni a Bleach-ből? mert ha igen akkor plusz egy rajongó  Nyelvesít Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 10, 14:48:58 írta Csillus » Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #91 Dátum: 07 nov 10, 15:56:41 »

Csak nem leszek zárlatos egy kis víztől mint a TV... vagy igen? :o :-X  Ha már a mozgásról is szó esett remélem tartanak Tobi-szigeten véneknek kempo edzést ha már abba kellett hagynom időhiány miatt, nyugdijas koromra úgyis lesz rá elég időm. :Mosolyog Nevet
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #92 Dátum: 07 nov 10, 16:42:09 »

Moonie-sensei : a Hitsu az Hitsugaya-t akar jelenteni a Bleach-ből? mert ha igen akkor plusz egy rajongó  Nyelvesít Nevet

ezaaazXD fogok nyitni egy Hitsugaya szentélyt a Tobi-szigeten, az tuti Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #93 Dátum: 07 nov 10, 16:47:42 »

Ha így folytatjuk aktívabb közösségi életet fogunk ott élni,mint most! Mindenki behozza a lemaradást amit eddig időhiány miatt kihagyott. Nyelvesít :-[
tiszta pezsgő élet lesz ott.Tiszta jó lesz!!! 8) Nevet >Nevet
Én folytatom majd akkor a karatet és elkezdek Kung-Fu-zni  :banan: :jupije: :hiperaktiv:
Már alig várom!!!! És még az animék is csoportosan  Nyelvesít
Ki milyen elfoglaltságot vezetne be?
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 10, 19:46:11 írta Csillus » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #94 Dátum: 07 nov 10, 20:16:40 »

Áh, vénségemre hiába olvasom el, nincs erőm ennyi mindenre válaszolni :-X
De örülök, hogy azért folyik itt az élek, öregeim! xD

Csillus: az utsó kérdésedet úgy értetted, hogy valami közösségi program (természetesen az animenézésen kívül Nevet ), vagy hogy ki-ki, egyénileg...?
És TÉNYLEG az a legjobb, hogy nyugdíjasan már sokkal több szabadidőnk lesz! Nevet ~próbál nem gondolni arra, mit hallott nyugdíjasoktól, hogy mióta nyugdíjba mentek, egyáltalán nincs idejük semmire - elhatározta, ő nem lesz olyan nyugdíjas~

Ez a Tobi-sz. nagyon-nagyon jól hangzik^^

Moonie-chan, Téged viszont egyáltalán nem értelek... mintha a Bleachizmus szentélyében már lenne oltára... ennyi erővel az ottani dolgokat is odaköltöztethetnénk a szigetre^^ (és nem mellékesen folytathatnánk hittérítő tevékenységünket xD Már csak Kumiko-chant kéne elcsábítani xP)
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #95 Dátum: 07 nov 10, 21:13:12 »

Tudod Arvael-chan (vagy ilyen idősen már inkább obaa-chan? Nevet), az ember néha nem bír magával, amikor 1 Narutós fórumon rögtön 3 Hitsu fanba botlik az ember saját magán kívül^__^
És igen, természetesen folytatódik a tevékenységünk, Kumikonak már beszéltem ma az ANYAPA-ról, és mondta h ő is szeretne csatlakozni Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #96 Dátum: 07 nov 10, 22:53:28 »

Arvael: is-is ki mire vágyik.Egyénileg illetve csoportosan,persze az alap látástól-vakulásig vizálló tv-n való animézésen kívül.Ki mit szeretne bepótolni. Nyelvesít Tényleg akkorra egyáltalán tv-n nézzük a dogokan vagy vmi hiperszuper új készüléken??? :naruto_kerdes: :naruto_kerdes: ?
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #97 Dátum: 07 nov 10, 23:04:11 »

Egy hiper-szuper-modern digitális óriás flatron TV-n... vagy mi a fenén :-X
A társalgót meg inkább trónteremnek kéne nevezni, hisz jó sokan leszünk ott, így nagy kell és mindenki a saját kis trónján fog ülni, miközbe nézi a nagy TV-t Nevet

Obaa-chan??? Ráadásul két "a"-val??? Na már!!! ~leüti Moonie-chant~ Enyje már! Ne csináljátok ezt velem, kezd megfájdulni a kezem, ha úgy kell Titeket leütögetnem egyfolytában, mint a taxiórát :-X

Hmm... én várom az ötletek további csoportos terápiá... aaaaakarom mondani foglalkozásra^^ Esetleg közös kivonulás a legközelebbi ramen-standra (majdnem strandot írtam xD Heh... ramen-strand... ~elgondolkozik, nem is olyan hülye ötlet, mint amilyennek elsőre hangzik...~ ??? Hmm...) két epizód közt vagy valami xD

Én személy szerint újra belefognék vlszeg a tai chi-be... talán 2-3 órám lehetett, de valahogy nem jött be... de vlszeg a tanár miatt, mert amikor a segédje mutatta, mindjárt jobban élveztemˇˇ" Szal igen, tai chi nélkül maradtamˇˇ" Különben is, az jót tesz az idősöknek; a vérnyomást is helyreteszi meg jó formában tart - elvégre jó formában kell lennem, ha annyi animét akarok nézni Nyelvesít
És... igen... meg folytatnám a táncokat... már amelyiket tudnám (ha társastánchoz lenne kedvem, levadásznék egy ártatlan, mit sem sejtő fiatalembert Nyelvesít :Mosolyog ).
Na, ezek szép tervek, remélem, lesz lehetőségem megvalósítani őket^^ Ha más nem, hát a ramen-strandot! xP

Ui.: Ejj, látszik mán', hogy fáradok... már késő van nekem xD
Szóval Kumiko-chant is szívesen várjuk... remélem, azért legalább már elkezdte nézni a Narutót, mert azért mégiscsak itt született meg az ötlet, egy narutós honlapon^^
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 10, 23:05:12 írta Arvael » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #98 Dátum: 07 nov 10, 23:08:22 »

Ejnye Arvael-chan, hiszen Kumiko is nézi a Narutót, akárcsak mi Nyelvesít És SasuNaru fan, akárcsak énXD Szal természetes, h beráncigálom ide a fórumra Nyelvesít
*simizi a púpját* Ez gonosz volt... baa-chan >Nevet Nyelvesít
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 07 nov 10, 23:11:21 »

Ha így folytatjuk lehet hogy egy egyszerű bazinagy üvegfelület is elég lesz és belevezetik az "anyagot" a népnek.Nah ezt jól elmondtam. :naruto_nyelv: :naruto_nyelv:
Ramen-strand? Mi lenne ha a strandon is folyna vetítés? Csakhogy ne kelljen öreg korunkra sokat sétálni :naruto_nyelv:
Minden jó egyhelyen!
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #100 Dátum: 07 nov 10, 23:20:40 »

Tudod Arvael-chan (vagy ilyen idősen már inkább obaa-chan? Nevet), az ember néha nem bír magával, amikor 1 Narutós fórumon rögtön 3 Hitsu fanba botlik az ember saját magán kívül^__^
És igen, természetesen folytatódik a tevékenységünk, Kumikonak már beszéltem ma az ANYAPA-ról, és mondta h ő is szeretne csatlakozni Nevet
És én ennek hihetetlen módon örülök Nevet Itt mondhatni én indítottam el a Hitsu-kultuszt Nevet
Már csak azért a szentélyért is érdemes majd levánszorognom oda Nevet
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #101 Dátum: 07 nov 10, 23:23:21 »

Oh Ritka, akkor megtiszteltetés veled beszélnem Nevet

Majd ha egyszer a Hitsugaya oldalam kész lesz... egyszer^^" e107ben akarom megcsinálni, de nem igazán értek hozzá^^"

Viszont visszatérve a témára, szívesen várunk majd a Tobi szigeten, az én eldugott Hitsu szentélyemben... csak fanoknak árulom majd el a helyét, a többiek majd megtalálják ha eléggé keresik :-*
Naplózva
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #102 Dátum: 07 nov 10, 23:26:54 »

Hát én Ritkáról annó nem akartam elhinni hogy hímnemű,egyrészt melyik férfiember nevezi el magát Rikának,ami a Ritának egy becésének hangzik,másrészt már-már fangörlje volt Hitsunak :Mosolyog Amúgy télleg ő az ős Hitsu rajongó.Nekem mondjuk Hitsunak elég volt megszólalnia,máris egyik kedvenc karakter a Blícsből.Miért?PAKU ROMI AZÉRT! Nyelvesít Na de hogy ne legyek off,én asszem fiatal animefan vagyok,mert 2 éve animézek komolyabban,és nem vagyok túl öregnek nevezhető egyén a 14 életévemmel :Mosolyog
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #103 Dátum: 07 nov 10, 23:29:49 »

Hmm, nekem is Paku Romi a kedvencem (Bleachben Hitsu, FMA-ban Ed... kell ennél több? Nevet). Egyszer majd elhívom a Tobi-szigetre autogrammot osztogatni :-*

(mellesleg engem most nem zavar, h megtudtam, Ritka nem lány (bocsi Ritka, előfordult már velem, h aszittem vkiről h lány, aztán mégsemXD), ugyanis nem ezen a fórumon, de van egy Hitsu rajongó bátyám Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 10, 23:31:20 írta Moonie-chan » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #104 Dátum: 07 nov 11, 10:01:52 »

Áh, tényleg ő is nézi? Remek, egy dologgal több van kipipálva a teendőink listáján! Nevet
De Moonie-chan... még egy ilyen és kapsz még egy barackot a fejedre!!! És ez nem üres fenyegetőzés! ~hogy állítását igazolja, ad is egyet Moonie fejére megint~ Nem szemtelenkedünk Nyelvesít

Csillus, ez nem is olyan rossz ötlet, hogy a ramen-strandon is folyjanak vetítések!!! Ez jó! Ilyen hatalmas képernyős akármicsodán - lekörözzük a kocsmákat Foci VB alatt/helyett... már csak a baseball likvidálásáról kéne valahogy gondoskodnunk >Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins