Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 nov 06, 22:17:22 » |
|
Oss Moonie-sama Sok sikertannak akinek bármilyen megpróbáltatása lesz(az anime/Naruto hiányon kívül ). Jó éjt,szép álmokat mindenkinek én is megyek az agyikómba :-P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 nov 06, 22:26:51 » |
|
Helló mindenki!:D 19 évesen úgy hogy már a barátaim le nagyiztak és már csókolommal is köszöntek még lehet tagnak jelentkezni? Jól hangzik ez az egész napos anime nézés^^
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 nov 07, 06:27:20 » |
|
Bár nem én vagyok az öregek tanácsának vezetője de sztem téged is bevesznek majd a ANYAPA kulbba
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 nov 07, 12:52:58 » |
|
Nah bakker és Én nem lehetek tag...de majd kitalálok vmit.... 12 évesen a fene se öreg Szal hát télleg több öreg járja a fórumot mint gondoltam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 nov 07, 14:17:52 » |
|
Lassan már 12 évesen is öregnek fogsz számítani... ne félj, nemsokára eljön a te időd is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 nov 07, 15:30:02 » |
|
AztamindenitXD Nekem 13 évesen köszöntek először csókolommal :naruto_sir: (De a pénztárnál mai napig elkérik a személyim ) Szóval 20 lennék és tök fiatal, de egy ilyet nem hagyhatok ki Ha bevesztek jövök
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 nov 07, 15:58:14 » |
|
Oké most tudatosult bennem, h ezek szerint én már matuzsálemnek számítok... :-X Akkor most rögtön fel is hagyok az álláskereséssel és inkább egyből nyugdíjba megyek, hiszen megérdemlem, lassan a bűvös 25ös korhatárt is átlépem!! Nem esik nehezemre elfogadni a dolgot, mármint h nem köll dolgozni.... Nekem Davis öcsikémet kellet megvesztegetni, h ugyan már ne nénizzen... Így lett inkább családtag.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 nov 07, 17:00:16 » |
|
Engem 16 évesen(most vok 18) sokáig apám húgának hittek a boltban(pedig ő nem néz ki fiatalnak ) mindaddig,amíg együtt nem mentünk a boltba :-X Nah? Szerk.: Lecsókolomozás is volt párszor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 07, 17:04:22 írta Luya-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 nov 07, 18:22:17 » |
|
Meggyüttem, kedveskéim És akkor sorjában (?)... bocsánat, ha mégse, de csak a legfrissebb oldalon lévő hozzászólásokat látom és az kevesebb mint az összes, amit utol kellett érnem és e korban már nem az igazi a memória, mint tudjátok
Katon/Narutorban: szavazásra bocsátom a kérdést (említett Sannin... bár nemtom, Cartnecker rendszeresen nyomon követi-e/fogja-e nyomon követni a topicot). Nekem személy szerint semmi gondom vele, ha Tiéd lesz a poszt, szóval Rád szavazok... bevállalod? Te leszel a shousensei (kis-sensei xD), no?^^
Moonie-chan és Miku-chan: remélem, tz-k/zh-k jól sikerültek; én holnap írok japánból (nem, még nem tanultam rá :-X ), de nemtom még, mit fogok így produkálni xD úgy, hogy még oroszból is van házim (mázli, hogy koreai csak egyszer van egy héten!) << kibeszélte a nyelveket, bár nem említette, hogy igyekszik mindennap angolul ficiket olvasni, amikor csak teheti
Bigi: Naná! Szeretettel várunk! Üdv köztünk^^
Pettinho: Íme, egy újabb megnyilvánulása a mai fiatalságnak, hogy milyen öregek is vagyunk xD De ne aggódj, már csak pár röpke év és mindjárt beléphetsz közénk!
Zemori-san: Engem mindig fiatalabbnak néznek (főleg első pillantásra); most még bosszant, de majd 50-60 évesen jól fog jönni, ez tartja bennem a lelket xD De azért mindig levénasszonyoznak, mikor megtudják a koromat fiatalabb ismerőseim. Lényeg a lényeg, hogy üdv köreinkben, Téged is szeretettel várunk szokásos fórum-gyűléseinkre
Kenshin: matuzsálem... áh, gomen, csak szabad-asszociálok xD Mindegy, ez nem ide tartozik... Mindenesetre... hű! 25! Hajaj!!! Elvetted tőlem a rangidős posztot (de nem haragszom érte... csak örülök xP). Szóval ezennel szerettel várunk tagjaink közé! Álláskeresés? Minek fárasztanád magad vele? Gyere csak az ANYAPA otthonába és egész nap orrba-szájba tévézhetsz xD Vagy orrvérzésig... vagy látástól mikulásig... ahogy tetszik és jólesik ~háromszor javította az utsó szót, mert mindig elcsúszott az ujja és "hóesik"-et akart írni... ez vlmi Freud-i elbucskázás lehet szerinte~
Luya-chan: lecsókolomozás megvolt? Akkor természetesen tárt karokkal várunk Téged is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 nov 07, 18:44:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 nov 07, 18:58:51 » |
|
Luya-chan: lecsókolomozás megvolt? Akkor természetesen tárt karokkal várunk Téged is! Köszönöm! Engem először 15 éves koromban csókolomozott le egy kisgyerek(nem olyan kicsi,kb. 9 éves,ha még 5 éves lett volna,aztmondanám semmi baj ) :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 nov 07, 19:11:13 » |
|
Engem fiú létemre le néniztek, így 14 évesen öreg vok ? Meg néni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 nov 07, 19:37:11 » |
|
Amúgy 1987. április utsó napján születtem^^
Nagyéletkor :DDDd Oké most tudatosult bennem, h ezek szerint én már matuzsálemnek számítok... :-X Akkor most rögtön fel is hagyok az álláskereséssel és inkább egyből nyugdíjba megyek, hiszen megérdemlem, lassan a bűvös 25ös korhatárt is átlépem!! Nem esik nehezemre elfogadni a dolgot, mármint h nem köll dolgozni.... np kenshin jót derültem ezen a topicon én meg sem szolallok h mikor csokolomoztak le mert 23 éves fejjel ha +borotvlkozom teljesen kinézek kb 17 évesnek
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 nov 07, 21:32:43 » |
|
Én is itt vok mostmár!!! Arvael sok sikert a tanulni valóhoz.Ugy látom most mindenkinek ilyen tanulós időszaka van.Hogy fogunk mi így nyugdíjba menni ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 nov 07, 21:55:45 » |
|
Jó éjt minden drága nyugdíjastársamnak :-* és ajánlom a fenn lévőknek h feküdjenek le időben mert a mi korunkban a későn fekvés ; másnap reggel fárasztó érzést hagyhat maga után :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|