Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 10 jan 01, 22:15:29 » |
|
Boldog új évet öregek! Bár úgy tűnik, hogy Tobi szigetén behavazódtak a turisták, és a fél sziget lakossága a cápák martalékává vált
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 10 jan 01, 22:50:26 » |
|
Sose szerettem ezt a topicot... kedvenc moderátorotok azt mondta nekem nem mi öregszünk az idő múlik... és milyen igaz:D én még mindig friss és fiatal vagyokxD. Életerős és majd nem egészséges:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 10 jan 11, 03:23:55 » |
|
Tudod Hiei, az ilyet nevezik kapuzárási pániknak. Csak áltatod magad, de valld be, vén csont vagy, akár csak én, de nekem nem gond, mert hallhatatlan vagyok, csak néha testet kell cserélnem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 10 jan 11, 05:44:23 » |
|
Hiei vén csont? Hiszen még ott van a tojáshéj a fenekén XDD Csak szeretné, ha kiérdemelhetné az időseknek kijáró tiszteletet
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 10 jan 11, 06:35:02 » |
|
Az azért van, me mikó kümönt a tikokhú ném tott mégáni a lábán oszt beléüt a fészökbe rá a tikmonyra vala. Oszt ammeg üsszetörött és ráragodott a fenekire. xD ----
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 10 jan 12, 11:06:30 » |
|
Shiro te Debrecen környéki vagy nem? Asszem ott mondják a tojásra hogy tikmony
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 10 jan 12, 11:22:22 » |
|
Én ezt a "tiknak a monya" dolgot a tojásra már hallottam, pedig Debrencenhez képest az ország ellenkező végében lakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 10 jan 12, 11:26:15 » |
|
Nem mondtam hogy pontosan ott használják hanem hogy azt hiszem, nekem is még annó általános-ban öfőm mondta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 10 jan 12, 13:00:05 » |
|
Nem éppen, az ország másik felén lakom, de jelenleg ide járok suliba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 10 jan 15, 21:04:20 » |
|
tikmony az palóc tájszólásban van már csak jól tudom debreceni kötődésem meg csak ismeretségi xD és ott ilyen furi szót használnak az aranyosra meg ilyen furik (2értelemben is ) ők a környéken
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 10 jan 19, 12:56:50 » |
|
Én miskolci születésű vagyok... Nálunk a 'furik' egy használati tárgy...
Itt pesten néha nem értik mit makogok, pedig csak a megszokott szövegelésem folyik... -> Szegény Maszim!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Nimrod4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 10 márc 31, 19:02:52 » |
|
hy Tényleg vicces a tájszólás Én 20 km re lakom 1 jóbarátomtól nekem vicces h E-betűvel beszél Őazon nevet h A-betűs vok!pedig tényleg csak 20km van köztünk:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 10 aug 23, 20:47:23 » |
|
Belenéztem a topic elejébe és egy igazi gyöngyszemet találtam. Arvael...plz. figyelj a duplapostra..a fórumon vanna kbizonyos szabályok amiket be kell tartani. plz olvassátok el a szabályzatot.
Ha nem a saját szememmel látnám, nem hinném el Amúgy hova tűntek a vének?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 10 aug 23, 21:40:47 » |
|
LOL! Ez epicxDDDD Főleg SeedtőlxDDD be lehetett rúgva vagy lővexD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 10 aug 24, 16:41:07 » |
|
ez már valamikor régen talán beisvolt idézve vagy mi uh nagyon fáradékonyvok mostanában lehet h meglátszik rajtam ahogy öregszem?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|