Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 08 dec 01, 15:52:20 » |
|
Nem hát xD Minden jöhet kivéve ez és egyéb gusztustalanságok...de aemy boltjában szívesen lennék eladó ^_~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 08 dec 01, 15:54:29 » |
|
Heeh először nézek be ide,15 évemmel már kb 20szor lecsókolomoztak,néniztek,meg stb....érdekes
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 08 dec 01, 17:39:34 » |
|
Heeh először nézek be ide,15 évemmel már kb 20szor lecsókolomoztak,néniztek,meg stb....érdekes
Biztos mert olyan öregnek nézel ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 08 dec 01, 17:49:09 » |
|
Hahahahaha ez vicces -.- http://s4.tinypic.com/2uigo00.jpg szerinted öregnek nézek ki?
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 08 dec 01, 17:50:19 » |
|
Miért teszel be a nagyimról képet? Egyébként bocsi, viccen kívül, nem nézel ki öregnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 08 dec 01, 17:55:51 » |
|
Hm ez megnyugtat ^^ Na akkor...álmos vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 08 dec 02, 09:50:41 » |
|
Seed de dög vagy! Egyépként már úgyis akartam egy valakit a boltomba, aki irányítja az ott robotló félresikerül Szaszkémet és a többi túristámat... Aysee ez neked való munka... Parancsolgathatsz kedvedre nekik, és leterhelheted őket. Ők ugyanis ott rabszolg.. köhöm izé munkások... Aysee felvéve!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 08 dec 02, 09:52:52 » |
|
Xenon meg ha ágytálat akarsz pucolni segíthetsz Moritának a kórházban, illetve ha nincs hozzá kedved akkor lehetnél nálam tesztelő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 08 dec 02, 13:28:34 » |
|
Ajjaj, szegény Xeni, mint kísérleti nyúl G-sama laborjában?
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 08 dec 02, 13:34:40 » |
|
Hát ő gonoszkodott az ágytállal, szóval most viselheti a következményket. Ígérem nem fog fájni.... annyira xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 08 dec 02, 13:52:50 » |
|
Igazad van, valóban nem vagyok annyira gonosz. És szerintem a túristáknak nemcsak ágytál kell, de komplett kórházi kezelés is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 08 dec 02, 15:29:28 » |
|
hm asszem G-sama "laborjában" nincs kedvem Próbababa szerepét betölteni szóval inkább megyek anyunak segíteni a kórházba x)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 08 dec 02, 16:14:46 » |
|
ááá pedig már reménykedtem h rohoghetek rajtad a laborban mikozben sensei tesztel én meg valamit fejlesztgetek ... bár eddig még semmit nem kellett! ... szerencsére xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 08 dec 03, 10:52:57 » |
|
PEdig már összedobtam egy szép kis tesztprogramot. De akkor úgy látom megint egy túristát kell alkalmaznom. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|