Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4680 Dátum: 08 júl 28, 08:52:32 » |
|
Telitalálat! De ha már kívánságműsor: legyen világos, királykék, és sötétkék cirkás! Úgy egyedi és érdekes! Köszi G-sama!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 28, 09:53:04 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4681 Dátum: 08 júl 28, 09:03:06 » |
|
Már készen is van, át is viszem, hogy mihamarabb megkaphasd. Utána meg megyek és kicsit fejlesztem az időformálo no jutsu-mat, ha sikerül képes leszek megállítani az időt Ez főként késéskor jön jól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4682 Dátum: 08 júl 28, 09:35:45 » |
|
Nem csak késéskor jó az. Hanem pl meghosszabítja anyári szünetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4684 Dátum: 08 júl 28, 13:20:38 » |
|
Sztem neked nem is ezt a Jutsut kéne elsajátítanod ha le akarsz higgadni!Hanem inkább:hogyan találjuk meg gyorsan Naruto-kun-t aki lehiggaszt!Vagy már nem én vagyok a lehiggaszto???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4686 Dátum: 08 júl 30, 11:44:34 » |
|
Koszi!
Merre voltam?Hát...sokfelé!
Akkor jo...má' aszittem ki vagyok rugva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4687 Dátum: 08 aug 13, 07:52:34 » |
|
Mivel jó rég nem írt ide senki, azt hiszem, hogy ideje kitalálnom egy új szórakozásmódot a kis szigetünkre. Már tudom is, gyorsan elkészítem és utána indulhat a móka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4688 Dátum: 08 aug 13, 14:10:07 » |
|
Hmm, és milyen szórakozásra gondotál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4689 Dátum: 08 aug 13, 19:51:36 » |
|
Mióta Arvael nem aktívkodik a fórumon, ez a topic nagyon el lett hanyagolva... Ha Gábor nem élesztgetné, már mindenki megfeledkezett volna róla... Jut eszembe emlékszetek rá, mi volt itt December környékén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4690 Dátum: 08 aug 14, 09:43:00 » |
|
Igen emléxünk + ha valaki kíváncsi de türelmes akkor visszakeresheti. Na egyébként Ördög kérdésére válaszolva: ninja kidobós. Egy fém labdát kell a kunai-okkal, shurikenekkel és a jutsukkal irányítani, de mindezt a levegőben. Megalkottam egy jetsurranót, ami bárkit könnyen a levegőbe emel. Mindenki kap egyet a méretének megfelelően. A győztes kiváltsága pedig, hogy 1 hétig zavartalanon piszkálhatja, kínozhatja a túristákat. Na mit szóltok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4691 Dátum: 08 aug 14, 10:24:31 » |
|
Hé..hé..hé... A túrista piszkálás az én reszortom.. még mindig.. Tudjátok azért ezek a kis izék akik sok pénzt hagynak itt nekünk.. hogyis?.. jah... megvan látogatók azaz.. xD Naszal. Ők is érző lények és ha sokmindenki kínozza őket akkor még a végén megsértődnek.. vagy esetleg megpurcannak... x'DDD Ugye hogy az nem lenne jó? Tehát én mint az idegenforgalomért felelős személy azt mondom, h. ne válassza már mindenki azt a hobbit magának h. a túristáimat kínlasztja.. xD Elég ha én "megszeretgetem" őket néha.. x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 10:25:50 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4692 Dátum: 08 aug 14, 10:27:51 » |
|
Akkor javítanék: a győztes jutalma: Kanának segíthet egy hétig. Így már megfelel? Plusz még felajánlok egy teljes napot a tesztpályán, azzal a járművel, amit csak kiválaszt. És ha tetszik neki, el is viheti. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4693 Dátum: 08 aug 14, 10:34:14 » |
|
Így jó lesz.. Akk. várom h. küld a győztest.. kis segédemnek.. :'D Már a feladatát is tudom : Ő lesz a Kana mobil sofőrje és járjuk majd a szigetet kóbor túristákra vadászva *__* izé.. úgyértem keresve.. ^^ .. x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 10:35:05 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|