Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4620 Dátum: 08 jún 07, 20:03:55 » |
|
Nézd meg jobban! Idézem: Kakas férjuram: Gabesz Nem haragszom... Nem vagyok haragtartó... Úgy vagyok vele halottakról jót vagy semmit! Pincérnőd lehet... De csak egy rossz pillantás... (Tudod munkaköri ártalom)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 07, 20:04:32 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4621 Dátum: 08 jún 07, 20:48:08 » |
|
hmmm uncsitesóm hogy neked milyen egy féltő férjurad van... nekem is ilyen kéne...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #4622 Dátum: 08 jún 08, 07:58:48 » |
|
Ohájó! Jah, egen, bocs :'X De önbizalmad azért van... Hmmm... noemimi-chan... jól meggondoltad amit írál? Friss hús! Grrrr...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 08, 10:42:23 írta Ookami »
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4623 Dátum: 08 jún 08, 09:52:10 » |
|
Bocs tesó...de így nem működik...mi kell? Meglátom milyen áron megy...talán egy kis családi kedvezményt is kaphatsz...ha épp jó kedvem van...
Egyébként is a kórházba kell a morfium...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4624 Dátum: 08 jún 08, 11:23:49 » |
|
Aztapaszta... Megin' csak néhány hetet aludtam át (x'D) és mire felkelek mit látok... Vége a bulinak.. és.. és... Cart' is itt volt.. Hátöö... Mori legközelebb nem tőled kérek altatót az tuti... El akartál tenni láb alól mi? Heee...? Tudom én... ne is tagadd le... az a cuki turista kell aki nálam van... Hm.. izé volt... te jó ég.. jut eszembe..hol vannak a turistáim... Afene... megin' hagytátok elmászkálni őket mi? Hát most mit csináljak... *pániiiiiiiiiiiiiiik * Gondolkodj Kana... szúszá... hol is láttad utoljára őket ... végülis néhány hét alatt nem juthattak olyan messzire..x'D Na jovan' gyerekek.. elmegyek a Kana mobillal "vadászni" majd jövök...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4625 Dátum: 08 jún 08, 12:31:20 » |
|
jányom izé hát a turistáid *körülnéz* azok izé itt nincsenek....hí hát szerintem menj levadászni még egy párat...hogy legyen anyucinak mit kölcsönvennie... Ookami hát nekem már van férjem csak az eltűnt a másik lányommalegyütt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4626 Dátum: 08 jún 08, 18:34:05 » |
|
Nahát nahát! Két napot töltök fórum nélkül, és meglódul az Öregek topic! Ohhh férjuram Gabesz.... most még jobban örülök, h feleséged lehetek.... Nekem van a legjobb férjem... Uncsitesó: cseréld le megunt és eltűnt férjedet, házasodj újra! Hátha több törődést kapsz a 2.tól, és tuti nem szökik el egy szó nélkül! ^^+ Ookami: leszek pincéred, de a ruha csak olyan lehet, amilyet férjuram engedélyez... Én jó feleség vagyok, meghallgatom uram kérését... Kana: én kb 20 perig kerestem a túristáidat, de sehol sem látom őket... Javaslom, kérj Gábortól új nyomkövetőket rájuk.... (ööö van rajtuk?) Most úgyis lázasan dolgozik sok-sok újításon... Kíváncsi vagyok, miket talált ki!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4627 Dátum: 08 jún 08, 23:22:52 » |
|
Túúúristák?? Nem azok voltak akiket hugi madarinak az etetőjében láttam? hmm... Azt hittem azoknak lejárt már a szavatossága és csak madár kajának jók... :'X Na már mindegy jó kis lakomájuk lehetett azoknak a madaraknak... Rám ne nézzetek!!! Én nem főztem meg egyet sem... asszem... lehet nekem is kéne valami a memóriámra... valami jóóóóó erős
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4628 Dátum: 08 jún 09, 07:50:15 » |
|
Hmm Aemy nyomkövető? Nem is rossz 5let, bár nemtudom, hogy Gabeszék örülnének neki, hogy elveszem tőlük a vadászat izgalmát. (Meg azért mégiscsak adnunk kellene a túristáknak minimális esélyt, igaz, hogy 1% ezred része, de akkor is :devil:) Az újítások meg 2 nap múlva elkészülnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4630 Dátum: 08 jún 10, 11:09:43 » |
|
Hm... Újítások.. Meg nyomkövető.. Elképesztő, h ennyi kütyü és mechanikai cucc között eddig nem volt ilyen... Pedig a sziget tuti hyper super dolgokkal van dugig... Én mindenesetre kérek egyet a félresikerült Szaszkém hátsójába Gábor... Sose lehet tudni
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4631 Dátum: 08 jún 11, 08:17:34 » |
|
őőő Aemy vannak olyan helyek ahová még én sem nyúlkálok, szóval a nyomkövetőt odaadhatom, de te helyezed el neki, mert én hozzá nem nyúlok. :'X A másik elkészültem egy újfajta surranóval nekünk öregeknek, akinek fáj a lába, vagy siet az fúvókák segítségével tud vele repkedni, viszont aki meg szeretne edzésben maradni, az megnövelheti a cipők súlyát, megnyom egy pontot a csukán és máris nehezebb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4632 Dátum: 08 jún 11, 08:54:33 » |
|
Jójü... Majd akkor veszek fel gumikesztyűt Kérek abból a cipőből!!! Jó lesz,, ha vááltok a turbómeghajtású tolokocsiról Éljen a változatosság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4633 Dátum: 08 jún 16, 07:31:52 » |
|
Örülök, hogy tetszik az új találmány. A másikkal sajnos még nem volt időm foglalkozni, de hamarosan bepótolom a lemaradást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4634 Dátum: 08 jún 16, 21:22:35 » |
|
Gábor Édresem én szeretnélek megkérni hogy írj be valahova a naptárodban masszírozásra mert már nagyon ki van mindenem... Jah és hogy itt a nyár szeretnék kapni egy vízalatt is működtethető tolókocsit...természetesen csak és kizárólag környezetbarát meghajtással...de jelzem...ne én hajtsam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|