CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 08 jún 02, 15:08:33 » |
|
Gabor-sama miért csináltál neki ilyen gyors és finom (xD) jármuvet?Mostmár nemtok elole elfutni ha meg akar kergetni!xD (Csak most gondolok bele milyen messze vagyok még a nyugdíjasélettol! ( )xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 08 jún 02, 18:10:45 » |
|
Öcsikém öcsikém.... Nem kell ide turbómeghajtás, hogy utólérjelek! --- Kage Boushin No Jutsu ---- muhahhahha fuss amíg bírod!!!! :devil: Remek g_f! Én sem vagyok oda a mazsolákért... nem csípem őket... szval mehetünk! És hétvége a legjobb! mert akkor többen vannak!!!! de jó! már előre tudom, hogy nagyon fogjuk élvezni!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4593 Dátum: 08 jún 02, 18:13:27 » |
|
Olyat én is tok vagy elfelejtetted h ki vagyok??? Am fagyi???Énniisséénniiisséénnniiisss!!!Szeretem a fagyit!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 08 jún 02, 18:37:46 » |
|
huh én se voltam itt jó rég..."szórakoztatnom" kellett a hasonmás verseny győzteseit...én jól szórakozok.... de aszért örülök hogy kedvenc (és egyetlen) uncsitesóm egyire jólmegvan a félresikerült szászkéval...azért nem hittem volna hogy eddig fogja bírni élve a szászké utánzat...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 08 jún 02, 19:04:28 » |
|
Él még,és ami azt illeti megkedveltem, mivel néma... Szóval marad mellettem, nem hagyom kipurcanni.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 08 jún 02, 19:06:56 » |
|
akkor jó uncsi tesó de azért bánj vele keményen vagy visszaveszem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 08 jún 03, 07:56:05 » |
|
Nem bánok vele finoman, nem kell aggódnod uncsitesó! folyton élet-halál között lebeg, de nwm hagyom, hogy meghalljon... kin gyakorolnám akkor a kínzást? Mooni senseiem ki is akadna, hogy nem tanulok... Még jó, hogy vannak spéci trükkjei, amiket már megtanított nekem.... a legjobb félresikerült Szaszke: vérző sebére chillit önteni.... nyehehehehe hogy akkor hogy tud kapálózni.... néha sajnálom őt, hogy néma... de olyan édes, ahogy fel-alá futkos dühében.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 08 jún 03, 17:51:37 » |
|
hmm azt én elhiszem de még sose próbáltam még szerencse hogy még mindig ott a gyűjtremény akiket nyertem akarom mondani akik nyertek nálam szabadságolást meg még egy pár szeretett rab...akarom mondeni szórakozni vágyó már annyira a szivemhez nőttek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 08 jún 04, 08:59:34 » |
|
Ajjaj uncsitesó lassan kezdesz meglágyulni.... mi lesz így veled? Sok szórakozás... Kikből fogsz kínzást gyakorolni, ha a túrista rabjaidat megkedveled? De megételek... Olyan kis bénák...olyan kis édesek.... ---szerk--- Öregek gyülekező! karnevál van nem? Irány a kajapult!!!! Sedna finomságokat ígért!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 05, 20:05:42 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4600 Dátum: 08 jún 06, 06:54:38 » |
|
Én személy szerint azzal voltam elfoglalva, dugig is vagyok. Meg hát elkezdtem egy újítást fejleszteni szóval most azon is dolgozom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 08 jún 06, 09:58:21 » |
|
Kaja! Gabesz bújik is már elő a álcázott terepjárójából, és letámadja a kajapultot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4602 Dátum: 08 jún 06, 10:25:16 » |
|
Senda szakácssegédjeként kérdem: mit kérsz Gabesz? húúú Gábor miféle újítások? Mesélj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 08 jún 06, 10:43:40 » |
|
Meglepi lesz, szóval titok De tőlem már meg sem kérded, hogy mit ennék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4604 Dátum: 08 jún 06, 10:58:35 » |
|
Azt írtad, eddig tömted magad-... Azt hittem már nem vagy éhes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|