Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4560 Dátum: 08 máj 21, 13:54:30 » |
|
Szupi volt a karnevál!!!! bánhatjátok, h lemaradtatok! de javaslom, h legyen utókarnevál! megünnepelni, hogy jó volt az előző! na? mit szóltok? még egy karnevál?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4561 Dátum: 08 máj 21, 14:01:22 » |
|
Tetszik az 5let. Utókarnevál a karnevál tiszteletére. Illik a Tobi sziget lakóihoz. És akkor a Kana park is működhet tovább a mi szórakoztatásunkra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4562 Dátum: 08 máj 21, 14:09:28 » |
|
Kana park? Istenem, tényleg lemaradtam :'X De biztos csak jó lehet A karneválon az étteremlánc szívesen besegít az étkeztetésben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4563 Dátum: 08 máj 21, 14:56:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 21, 14:56:44 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4564 Dátum: 08 máj 21, 21:30:37 » |
|
Nyugottan jöhetsz gmaemy segíteni is és nyugottan rendelhetsz is, én csak örülök ennek. Tetszik az, hogy legyen egy pultunk a karneválon (majd jó drága lesz ott minden, persze csak túristáknak )
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4565 Dátum: 08 máj 22, 07:00:20 » |
|
Hugiiiiiiiiii De régen láttalak már. Mit szólnátok ahhoz, hogy a karneválon a túristáknak rendeznénk célbadobó versenyt? De ha nem találják el a célt, akkor meg mi dobáljuk meg őket. :devil: (Ha meg valaki még is nyerne, annak az a nyereménye, hogy ingyen mehet a Kana parkba :devil: xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4566 Dátum: 08 máj 22, 07:49:57 » |
|
óóóó Gábor de kis goni vagy! Díjazom az ötleteid!!!! Sedna jó ötlet a drága árusítás a gyámoltalan túristáknak! :devil: Kellene valaki, aki még meg is vesztegeti őket... Ki megfelelő erre? kell hogy nagyon furfangos és cseles legyen.... Jelentkezzetek! Sedna pultja mellett lehetne az "Átverő pult"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4567 Dátum: 08 máj 22, 08:33:56 » |
|
Szegény túristákat úgy megkopasztjátok, hogy többet biztos nem lessz kedvük a szigetre jönni... :'X Gábor tényleg gonosz de tényleg jó ötlet!!! (De rég írtam már ide... ) Kedves feleségm úgy látom nagyon karneválozó kedvében van... Karnevál után utó karnevál... Kár hogy nekem ilyenkor a rendezvény biztonságáért kell felelnem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4568 Dátum: 08 máj 22, 08:57:45 » |
|
Látod, látod drága férjuram, hogy mien jó nekem, hogy csak karneválozom!!!! Apropó ezek szerint a munkám itt: Sedna szakácssegédje lettem.... Cool megin egy szakácsmeló! A végén tényleg a Fórum egyik szakács leszek! (Ahogy már többen megjósolták nekem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4569 Dátum: 08 máj 22, 09:06:38 » |
|
Gabesz ne aggódj vissza fognak jönni, hiszen anno direkt ezért csináltam egy Neutralizálót, hogy kitörölje az emlékeiket és utána bemeséljük nekik, hogy jól érezték magukat. :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4570 Dátum: 08 máj 23, 08:58:35 » |
|
Nincsennek ennek a Neutralizálónak mellékhatásai? Pl kóros bizonyítási vágy, vagy versenyszellem? ( hátha többet lehet eláltal kínoz... khm... játszani velük)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4571 Dátum: 08 máj 23, 09:06:35 » |
|
Nincsenek mellékhatásai, ha meg mégis hét kit érdekel, magasról teszek rá, úgysem rám hat. :devil: xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4572 Dátum: 08 máj 23, 11:09:59 » |
|
Hát nem mondok semmit... Azt reméltem, hogy egy-egy neutralizálás után az alanyok jobban vágynak a versenyre, futtatásra stb... Ezért merészeltem megkérdezni... Bocsi ha rossz kérdést tettem fel... :devil:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 23, 11:20:26 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4573 Dátum: 08 máj 24, 08:46:36 » |
|
Oh tesó...nem vagy egyedül...én meg láthatom el a sebesülteket... Egy apró picikét gondoljunk rám és kérem szépen...csak egy kicsit humánusabb módszereket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4574 Dátum: 08 máj 26, 07:23:59 » |
|
Drága Morita mondtm, hogy nem kell aggódnod, attól még, hogy ráesik egy háló, vagy felhúzza egy kötél a lábánál egy fára, vagy beleesik egy sárral teli gödörbe még nem lesz baja, csak vicces és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|