Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4530 Dátum: 08 máj 08, 19:52:35 » |
|
Hugi a magyar gyártású Gepárdot részesítem előnyben.. Nem is vagyok nagy arc... :'X Talán egy kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4531 Dátum: 08 máj 08, 20:03:58 » |
|
A gepárd nem durva a túristáknak? Az nem egy olyan fegyver, amit báliruhához viselnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4532 Dátum: 08 máj 08, 20:07:26 » |
|
Milyen túristáknak? Paparazzik ellen van... Igaz egy kicsit nagy kaliberű, de annyira lefoglalja őket a nézelődés, hogy észre se veszik a hangját... Csak ne lenne olyan nagy visszarúgása...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4533 Dátum: 08 máj 08, 20:10:53 » |
|
Meg kellvédeni a szigetet...nem csak a túristáktól...mindentől... Van légierőnk is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4534 Dátum: 08 máj 08, 20:16:50 » |
|
Én kérek elnézést. A visszarugás nem olyan durva, mivel olyan mint egy tank: csőhátrasiklásos, meg van növelve a csőszájfék és hidropneumatikus csillapítója van, valamint....... öhmmm, nos azthiszem ez nem sok tagot érdekel, úgyhogy nem érdekes. (Kicsit bele lendültem, most írtam házidogát fegyvertöriből. ) Légierő is!?!? Háború lesz?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4535 Dátum: 08 máj 08, 20:22:32 » |
|
Nem vállaltam volna be a Gepárdot, ha nem ismerném valamennyire a kialakítását... >Nem lessz háború, csak egy kissé mximalisták vagyunk... Biztos ami biztos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 08, 21:47:09 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4536 Dátum: 08 máj 09, 06:58:10 » |
|
Gabesz felőlem rendezhetünk tolókocsis gyorsulást, elvégre még talt a 300. oldalt megünneplő fesztivál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4537 Dátum: 08 máj 09, 07:34:03 » |
|
Buliiiii!!!! Tolókocsis és túrista kínzós khmmmm hmmm futús dobálós party!!! Jöhetne a légierő egy kis bemutatót tartani!!!! Szerintetek? És ha már mindenki ért valamilyen fegyverhez, engem is tanítsatok! Kérek vmi lőfegyvert! De nem játékpisztolyt ám! Én is élvezkedni akarok! (előhozzátok a vad énemet) :devil:
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4538 Dátum: 08 máj 09, 07:56:38 » |
|
Akkor járnod kell a járóbot no jutsu és a Tajuu járókeret no jutsu óráimra is. Különleges taijutsu amit csak a szigetlakók tudnak. És légibemutató? Nem rossz 5let, sőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4539 Dátum: 08 máj 09, 08:56:51 » |
|
oh akkor taníts! jelentkezem a járóbot no jutsu és a Tajuu járókeret no jutsu óráidra! és nem tettem le a fegyverekről sem! hol vannak az emberek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 12:59:19 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4540 Dátum: 08 máj 14, 13:43:32 » |
|
Vizsgaidőszak Pedig pont most kéne jönniük a szigetre, hogy lazulhassanak a vizsgák között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4541 Dátum: 08 máj 14, 13:54:42 » |
|
gyertek öregek lazuljunk együtt a vizsgaidőszakban... laza laza hehe most valami laza zenét kéne hallanatotk, csak nem jut eszembe semmi szöveg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4542 Dátum: 08 máj 14, 14:01:55 » |
|
Tudod mit? Hosszabítsuk meg a karnevált menjen még egy ideig, hátha lesz kedvük írni. De persze továbbra is lehet kérni kütyüket és jutsukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4543 Dátum: 08 máj 14, 19:34:17 » |
|
hmmm...most nekem asszem nem kell..habár...áh inkább nem akkor túlsok dolgod lenne....sokkal több mint ezidáig....szóval gondoltam benézek már rég nem voltam erre...hah...ennyi...majd csak meglát itt valaki....legfeljebb holnap....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4544 Dátum: 08 máj 15, 07:19:45 » |
|
noemimi mondd csak nyugodtan, mit szeretnél? Megoldom nem kell aggódnod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|