Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4515 Dátum: 08 máj 02, 08:42:41 » |
|
Masszőrunk már van Gábor édesem személyében...arnya kezei vannak neki...eskü néha kedvet kapok hozzá hogy levágjam és vitrinbe tegyem...de mindig lebeszélem magam róla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #4516 Dátum: 08 máj 02, 09:14:58 » |
|
akkor ez is kilőve^^ na és akkor talán a sminkmester a szépsészalonban ??^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4517 Dátum: 08 máj 02, 09:57:42 » |
|
Köszönöm drága Morita, te vagy a legjobb vendégem. Hát igen öregedünk az öreg topicban, de ez azért jó, mert ugyan az éveink száma növekszik, de mi magunk örökifjúk maradunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4518 Dátum: 08 máj 03, 09:42:07 » |
|
Khm drága öreg társaim.... Mikor is lesz az a bizonyos mókanap? Jó lenne mán legalább kitűzni a dátumot! Vagy most én aludtam át mindent? :'X
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4519 Dátum: 08 máj 04, 13:08:58 » |
|
Felőlem akár holnap is lehet az ünnepség, sőt akár ki is nyújthatjuk egész hétre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4520 Dátum: 08 máj 04, 19:14:35 » |
|
Okéy! Akkor egész heti ramazuri! buliiiiii!!!!! Én már felkészültem!!!! Zene!!! bulii!!!! többiek? ti hol vagytok? :'X
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4521 Dátum: 08 máj 04, 19:18:42 » |
|
én itt csak épp a hivatalban tisztítom a szőnyeget...én készülök főleg a hasonmás versenyt várom nefeledjétek néhányan kapnak egy jutalom "üdülést" nálam a kis szeretett turisták persze lessz nevezési díj ugye *közben a bankszámláját nézegeti*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #4522 Dátum: 08 máj 04, 19:23:28 » |
|
Arvael, azóta nem járt itt vagy nem akar dönteni felőlem? :'X
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4523 Dátum: 08 máj 04, 19:24:23 » |
|
nyugi szerintem csak azóta nem járt itt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4524 Dátum: 08 máj 04, 19:26:27 » |
|
Én is jövök, ki nem hagynám! Hisz most nyitják a Kana-parkot. (Igen, önkényesen elneveztem magamról... mivel elvileg a turistakínzó pálya az enyimé... Ugye G-sama? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 04, 19:27:14 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4525 Dátum: 08 máj 04, 19:32:14 » |
|
Igen Kana megígértem neked és meg is tartom a szavam, úgyhogy az teljesen a tiéd. Na de akkor hétfőtől kezdődik a buli. Rekage Arvael sajnos azóta nem volt fent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4526 Dátum: 08 máj 08, 11:27:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4527 Dátum: 08 máj 08, 11:30:17 » |
|
Hehe ez jó volt. Én elkezdtem a bulit de senki nem írt, hogy csatlakozik, szóval ne engem tessék hibáztatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4528 Dátum: 08 máj 08, 17:03:16 » |
|
Tudod kedves feleségem, kissé már szenilisek vagyunk, és elfelejtünk dolgokat... :'X Nem is tudtam, hogy kettős személyiség vagy! Ja a Duma topicban már bejelentettem pár napja, de itt a témája: Lemondok a sportkommentátori tisztségemről, tehát van egy megüresedett állás! <-- Ez hirdetés akar lenni! Okai: Vénségére mindenki ellustult, és mostanában nem tartunk egyetlen tolószék gyorsulási versenyt, és a járókeretes akadályfutás sem dívik manapság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4529 Dátum: 08 máj 08, 19:43:36 » |
|
Tesókám te nagy arc vagy...dumálni már nem bírsz de az őrtoronyban ott ülsz a sniperrel...vagy nem tom mivel...most csak mondtam egy igen pontos kis fegyvert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|