ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4500 Dátum: 08 ápr 30, 14:34:41 » |
|
Lenne egy egyszerű kérdésem. Kivel vagyok még rokon?... :'X-késziteném az alámat ,de túl gyorsan szaporodtok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4501 Dátum: 08 ápr 30, 15:56:13 » |
|
ipirike jó ez így... ötletek az ünnepségre...mmm...rendezhetnénk hasonmásversenyt mondjuk aki a legjobban hasonlít a turisták közül yondira és gaarara nyerhet egy hetet nálam (gyarapítani a gyűjteményt) izé kikapcsolódni meg lehet akatsuki tagokra ki hasonlít a legjobban verseny is...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4502 Dátum: 08 ápr 30, 18:50:50 » |
|
Ez egy jó 5let noemimi akkor hasonmás versenyünk is lesz és köszönöm a segítségedet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4503 Dátum: 08 ápr 30, 19:16:27 » |
|
Hát... nem tudtam hogy hova írjam... de mivel ez egyébként is életkor orientált topic, azt hiszem ide jó lesz^^ : Boldog Szülinapot Arvael! Hát igen... valaki ismét öregebb lett egy évvel... De hogy ne légy szomorú, hoztam neked egy komplett zenekart ami majd felvidít : itt van a zene amit játszanak: http://www.youtube.com/watch?v=RklgJB5BjHg&NR=1 (ha nem tetszik is végig kell hallgatni... mer csak... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 19:44:38 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4504 Dátum: 08 ápr 30, 19:21:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4505 Dátum: 08 ápr 30, 19:24:44 » |
|
Igen Arvavel . Remélem benézel majd a topicba... Igen telnek az évek az öregek mégjobban megöregednek ,de boldog szülinapot és ahohgy Noe mondta ne vidd túlzásba a piálást ,csak ha muszáj .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #4506 Dátum: 08 ápr 30, 19:34:58 » |
|
Igen Arvavel . Remélem benézel majd a topicba... Igen telnek az évek az öregek mégjobban megöregednek ,de boldog szülinapot és ahohgy Noe mondta ne vidd túlzásba a piálást ,csak ha muszáj . Hát... Arvavel... Grat neked.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4507 Dátum: 08 máj 01, 08:52:29 » |
|
Igen egyik alapítónk...gratulálok...bár tom hogy egy napot késtem...de itt se voltam tagnap...ez szolgáljon mentségemre....
(És ez is késve egy kicsit...de gartulálok magunknak is...túlléptük a 300 oldalt)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 08:53:05 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #4508 Dátum: 08 máj 01, 11:57:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4509 Dátum: 08 máj 01, 12:33:48 » |
|
Az semmi... Engem a multkor egy nállam idősebb csókolomozott le... Majdnem ekimentem a villanyoszlopnak, úgy meglepődtem... Ha Arvael erre jár, ő megmondja az ítéletet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4510 Dátum: 08 máj 01, 12:38:13 » |
|
Hehe, akkor ide is belinkelhetem a kedvenc krokodilomat: http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8&feature=related"Kár, hogy születésnap egyszer van egy évben." (már ha jól veszem ki a szövegből ) --- Érdekes, velem ilyesmi még sohasem forult elő emlékezetem szerint...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 12:39:38 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4512 Dátum: 08 máj 01, 16:33:16 » |
|
szal Arv ha erre jársz dönts felőlem kérlek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4513 Dátum: 08 máj 01, 19:25:23 » |
|
Támogatom kedves DEÉSZ alelnököm öreggé avatását, mivel lecsókolomozták ráadásul egy nap duplán! És hogy állás nélkül se maradjon, felvenném az Izé Bigyó Boltomba, mint hivatalos Semmittevő magam mellé! (De a fönök én maradok ám! ) Na? Arvael?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4514 Dátum: 08 máj 01, 19:31:26 » |
|
csak egyszer csókolomoztak le^^ ésés én szívesebben lennék gyógymasszőr a Madarakagure hotelben^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|