ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 08 ápr 28, 20:16:04 » |
|
Hát az szép lenne Gabesz... ,saját magadat elkapni. Huh ,de én meg nem buktam le ,pedig én voltam a legnagyobb tettes az új kinzókamra miatt .De ezt a hsz-t nem látta senki! *Nevet...és nevet ,majd ránéz a képernyőre...és a kinzókamrát figyeli *
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 20:16:43 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 08 ápr 28, 20:44:06 » |
|
Hé emberek, ez itt a varázslatos 300. oldal! Már 300 oldal óta létezik az ANYAPA! *pezsgőt bont, de mivel antialkesz, nem issza le magát^^*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 08 ápr 28, 21:30:12 » |
|
Tényleg! A 300. oldal... és a sok értelmetlen hsz.-em is segített elérni. Büszke vagyok magamra... Meg persze az összes kis szigetlakóra. Örülök h. (nem túl hasznos... ) tagja lehetek a közösségnek. ^^ És akkor hajrá..... előre... cél az 1000 oldal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 08 ápr 29, 06:57:13 » |
|
NA akkor csapunk egy jó kis bulit a szigeten, tüzijátékkal, még több Tobi és Akatuki lufival, fincsi kajákkal és rengeteg narancslével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 08 ápr 29, 07:34:04 » |
|
Meg természetesen sok csokival és édességgel! nehogy mán csak narancslé legyen! Támogatom a buli ötleltet! hozom a tegnap szerzett "félresikerült Szaszke" túristámat pakolni, meg teríteni!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 08 ápr 29, 15:27:34 » |
|
na és hogy vált be a féresikerült sasuke...én nem vettem sok hasznát... ezen ünnepélyes alkalom mégtöbb turistát vonz majd ide *örül a friss húsnsak*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 08 ápr 29, 15:55:01 » |
|
húú akkor én vagyok a Mami Friss Húsa^^ anyu nem lenne reálisabb egy kicsit a 400, esetleg 500 oldal?
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 08 ápr 30, 07:01:49 » |
|
Aemynek örömmel jelentem, hogy elkészültem a klónrobotjaival, tökéletes másolatok. Közben elkezdtem szervezni a 300. oldal megünneplését, aki szeretne segíteni és vannak 5letei, nyugodtan jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 08 ápr 30, 07:41:48 » |
|
Köszi köszi Gábor a robotokat! Ötletek a bulira.... Hát a Happy üdítőital az jön, narancslé is jön... Sok finomság és édesség is kötelező! Kihagyhatatlanok a Tobi és Akatuki lufik.... Még valami?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 08 ápr 30, 07:43:29 » |
|
Bármi ami eszetekbe jut. Pl biztos lesz túrista csapda akadályfutás. (a túristákat betereljük egy akadálypályára ami tele van vicces de nem halálos cspdákkal és jókat röhögünk rajtuk) :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 08 ápr 30, 07:54:02 » |
|
Gábor neked micsoda ötleteid vannak! Támogatom ezt az akadályfutást! Az én "félresikerült Szaszke" túristám remek áldozat....khm izé remek versenyző lesz! Kérdés, míg ők futnak, lehet őket dobálni pl üres üvegekkel, kunaival...szúrós dolgokkal?! Ötletgazda megengeded?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 08 ápr 30, 07:58:21 » |
|
Mondtam, hogy nem halálos a játék, és ugye most kis gondunk is volt a túristákkal, úgyhogy ez most kimarad. Sajnálom. De majd ha elcsendesedtek a dolgok akkor majd mehet. :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 08 ápr 30, 08:26:59 » |
|
Najóóóó ahogy akarod... de nem tettem le róla! Majd ha elcsendesedtek a dolgok... addig csak kiröhögjük őket! jááájjjj már előre örülök, h ilyen gyorslábú a kis rabszolg... khm túristám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 08 ápr 30, 11:12:32 » |
|
Ne aggódj nem csak neked sokan vagyunk így vele, de leginkább Moonie unokám a kínzómester. Végülis átalakíthatjuk a sportpályát egy-egy ilyen eseményre, csak akkor nem halálos csapdák lesznek, elég ha jókat röhögünk a túristákon. Megígérted h. megkapom a "turista futtatót". Ez most megfelelő alkalom. Légyszi....... légyszi... Nah... a kedvemért. (Tudom, h. ti is akarjátok! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 08 ápr 30, 12:19:52 » |
|
Kana ne aggódj a te neveden lesz, csak ez lesz az első bemutatkozása, de már most is a tiéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|