ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4455 Dátum: 08 ápr 28, 14:02:35 » |
|
Miről beszélsz Arvael? -itt semmi törvénybe ütköző nem történt . *Kuncog a kinzókamra tervrajzaival a kezében *
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 14:06:44 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4456 Dátum: 08 ápr 28, 14:12:21 » |
|
Előre kilátásba helyezem, hogy az ügyet nem vállalom. Azért az ördög ügyvédjénél is vannak határok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4457 Dátum: 08 ápr 28, 14:16:40 » |
|
Ördög ügyvédje Ez jó poén volt. De ha gondoljátok csinálhatok egy klónrobotot biztos ami biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4458 Dátum: 08 ápr 28, 14:23:25 » |
|
Nemis rossz ötlet ez a klónrobot! én is kérek! De mingyán kettőt: egyet a boltba, másikat pedig a fiatalok parancsolgatására... Amíg én az (eredeti) süttetem magam a napon!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4459 Dátum: 08 ápr 28, 14:25:20 » |
|
Aemy mivel öreg vagy eleve akkor sütteted magad a napon, mikor kedved tartja de ha szeretnél klónrobotot, akkor nagyon szivesen megcsinálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4460 Dátum: 08 ápr 28, 14:30:47 » |
|
Most lebuktam... :'X És látom senki nem akar véden az esetleges tárgyaláson.. ... Előre kilátásba helyezem, hogy az ügyet nem vállalom. Azért az ördög ügyvédjénél is vannak határok. Rosszabb vagyok még az ördögnél is? Milyen megtisztelő... Am. nem is kell a segítségetek... bleee... Olyan szövegem van, h. bármiből kivágom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4461 Dátum: 08 ápr 28, 14:53:05 » |
|
kérem a klónrobotokat Gabor-sama! Kana! Ha akarod beállok ügyvédnek! 5 évi jogtanulás csak jó vmire?!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4462 Dátum: 08 ápr 28, 17:47:32 » |
|
Rendben van holnapra elkészül mindkettő. Még valami valakinek? Kütyük, jutsuk, valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4463 Dátum: 08 ápr 28, 18:07:01 » |
|
nekem most semmi asszem...majd csak h a lányomat elitéllik kell valami fűrész szerűség amit a tortába becsempészhetek neki
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4464 Dátum: 08 ápr 28, 18:09:23 » |
|
Ugyan. Nem fogják elítélni. Megoldjuk ezt okosba. De azért tényleg kicsit vegyünk vissza a szórakozásból, egy ideig fejenként csak 1 túrista. Rendben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4465 Dátum: 08 ápr 28, 18:15:18 » |
|
csak 1 akkor kikell engednem a tartalékot áh pedig nehezebb időre voltak féretéve
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4466 Dátum: 08 ápr 28, 18:24:39 » |
|
Álljon meg a fáklyás menet... Most jut csak eszembe, h. nem is én bántottam azokat a turistákat (milyen gyorsan forog az agyam... ) hanem anyu és Gabesz közösen kitervelték, h. ellopják tőlem a "kis drágáimat".. És most mesterlogikával kikövetkeztettem, h. nem is engem fognak lecsukni... >viszlát anyu, Gabesz Ha kell ügyvéd szóljatok bátran... >>Háhá... mégse szabadultok meg tőlem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4467 Dátum: 08 ápr 28, 18:30:17 » |
|
milyen lányom vagy te...áruló....áh nem szeretlek...még a titkos helységeket is felfedtem előtted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4468 Dátum: 08 ápr 28, 18:33:05 » |
|
Hehe már várom a robotjaimat! Annyi feladatuk lesz, h folyton javítanod kell majd őket Gábor! Akkor a jogi segítségem nem kell?! Hát jó! Jó elítélést! Khm... Kérnék én is azokból a gyámoltalan túristákból egyet! Nekem is kell egy kis szórakozás! Léééci csak egyet!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 18:37:37 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4469 Dátum: 08 ápr 28, 18:34:32 » |
|
Aemy nyugodtan szólíthatsz Gábornak. És ne aggódj örök garancia van rajtuk és nagyon bírják a strapát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|