24 nov 26, 12:15:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 598752 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Shinichi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

His royal highness

« Válasz #4290 Dátum: 08 ápr 10, 15:08:29 »

Hát,ha a kort nézzük,te joggal vagy tag xP
Megha téged magad nézzük (ezt jól megaszontam ikszdé),akkoris tag vagy. szerintem
Naplózva
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #4291 Dátum: 08 ápr 10, 15:09:41 »

Drága Ciklon...
Az érettség éa az értelem nem mindig ugyanaz, szerintem.
Vannak akik nem értenek annyira a gépekhez, nem kell unintelligensnek nevezni őket attól...
Bocs de ez a véleményem. ^^ És mindig megmondom!  Ördögi
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #4292 Dátum: 08 ápr 10, 15:12:19 »

Megha téged magad nézzük (ezt jól megaszontam ikszdé),akkoris tag vagy. szerintem
Ezt most nem értem hogy hogy érted? Meglepő mi... ikszdé
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4293 Dátum: 08 ápr 10, 15:14:30 »

Anna-chan: örülök hogy kimondod a véleményed,bár én egy szót nem akadékoskodtam volna,ha nem vesztek fel. Panaszt Arvaelnél tegyél.
kana-chan: szóval,hogyha nem a kort nézzük,akkoris szerintem lehetznél tag,mivel jófej van meg értelmes meg minden xP
Naplózva
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #4294 Dátum: 08 ápr 10, 15:17:53 »

Minek tegyek panaszt? Mit vétettem? Nincs nekem semmi bajom!  Hmm? :O

> Ja, hogy az! Miért tegyek panaszt, ha egyszer úgy is lesznek emberek akik nem figylenek a "szabályokra"? A moderátorok csak a fórmszabályzat megszegőit... khmm khmm... És Arvael egyébként sem az. ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 10, 15:21:33 írta Anna-chan » Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4295 Dátum: 08 ápr 10, 15:22:55 »

Hupsz,megszegtem valamit? Akkor elnézést.
Azért gondoltam a panaszt,mert már mióta ez a téma h van az ANYAPÁba 3 tizenkétéves,és ez most mekkora n00bság. Kilépek én magamtól,csak akkor ne izéljetek ezzel az érettség-nem érettség dologgal.
Amúgy ma eleve szar napom van,szal már nem osztana-szorozna a dolog.
Nah én mentem vacsicsatát nézni,reklámkor benézek.
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4296 Dátum: 08 ápr 10, 15:24:29 »

OhMyHakudGéká! jövök ide is oltani xD
Ciklon... drága barátom (de persze csak ipirike után) engem nem zavar, h tag leszel/lettél/vagy...stb. bár egy 11 éves kissráctúl ez elég fura, na de mind1  :'X De ha nem kezdenéd, 11 éves fejjel te egy húúú de nagy perverz vagy és ezt nem írnád le minden második hsz-edbe, mert ez nagyon jó dolog, a természetes (vagymilyen) perverzség de nem egy kisfiúnál, attól nem leszel menőbb (vagymi)  :/

> és akkor mi van ha szar napod volt.... ettől legalább még szarabb lenne xD
Naplózva

kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #4297 Dátum: 08 ápr 10, 15:27:59 »

kana-chan: szóval,hogyha nem a kort nézzük,akkoris szerintem lehetznél tag,mivel jófej van meg értelmes meg minden xP
Jajj... hízik a májam  Nevet
Egyébként szerintem fórumon ez mindenkire igaz  Pontosan akire nem azt rövidúton kivágják a modik... ikszdé
Hát nem OFF-olok már megint? *elszégyelli magát*.. ikszdé

Nade, hogy a kedvenc szigetem ügyeihez is hozzá okoskodjak egy kicsit  Nyelvesít :
G-sama nekem kéne egy multifunkcionális turista busz!  Hümm-hümm
Elmagyarázom hogy gondoltam:
Minden ülés alatt gombnyomásra nyitható nyílás van, így ha valaki rosszalkodik csak
kipottyantom a buszomból anélkül h. megkéne állnunk. <- még időt is spórolok  Nevet  Ördögi
Megoldható?  Hümm-hümm  áhh... és a külsejét fehérre kell festeni, hogy telefirkálhassam.. ikszdé

Naplózva

Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #4298 Dátum: 08 ápr 10, 15:28:50 »

Uhh Patom... Nekem is ilyen gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben, csak még gondolkoztam, hogyan is mondhatnám ki őket... ^^
A végén még te is a lélektársam leszel, mint Moonie. XDXD
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #4299 Dátum: 08 ápr 10, 15:31:23 »

g_f miert van utanam Ciklon baratod kent? -de nem tehetek rola , hogy az uncsim megtudta a kodomat es o irogatott.
>G-sama sikerult megcsinalnod a mobilrol a kepet?-nem surgetlek legyen csak szep az a kep  Nevet
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4300 Dátum: 08 ápr 10, 15:40:29 »

Hm... iprikie kevesebb eszed van, mint hittem... ezen még én is meglepődtem, ez még tőled is sok volt....  Hmm?  >.<#
Iróniáról hallotál már? Nem, akor most hallasz....
Na de én nem offolok ám  Hümm-hümm
Úgyhogy, hugi-chan (ha erre jársz) gondolkodtam ééés kellen még egy két beosztott xD szóval aki akar a T-Obitpo cégnél dolgozni, az jelentkezzen nálam
És éppen egy plakáton dolgozom, ha készen van ide berakom xDDD
Naplózva

Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #4301 Dátum: 08 ápr 10, 15:50:21 »

Igaz, hogy ezt már mi letárgyaltuk, de azért tudják a többiek is...
Én lettem a humán-erőforrás vezetője. ikszdé Nehéz munka, de legyűröm az akadályt! *győzedelmes póz*
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #4302 Dátum: 08 ápr 10, 15:51:33 »

Ciklon005: látod az előző hozzászólásod miatt vagy fiatal... (mármint ahol a számítógépes storyt írtad) Egy ember nem attól érettebb vagy kevésbé, h mennyire ért a számítógéphez. Sőt általában a fiatalabb korosztály jobban ért hozzá, mert ők már ezen nőttek fel...
Az idősebb korosztály vlmennyire már máshogy látja a világot mint a fiatalabb. Pénz kereséstől kezdve, karrier, politika, piálás, nő-férfi kapcs (SZEX Nevet), meg csomó minden másban. Kevésbé függünk az ősöktől, vagy semennyire és még sorolhatnám.

"Azért gondoltam a panaszt,mert már mióta ez a téma h van az ANYAPÁba 3 tizenkétéves,és ez most mekkora n00bság." ---> ez saját magad által írt vélemény. Én csak MEGJEGYEZTEM, h furcsa az, h az ELVILEG öregebb korosztálynak szánt klubba nem csak az öregebb korosztály van benne, hanem a fiatalabb is... Így tehát ez a klub elvesztette az eredeti funkcióját.
Ez most olyan, mintha lenne egy olyan klub aminek az lenne a neve, h "csak lányoknak" és több fiú lenne benne mint csaj...
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4303 Dátum: 08 ápr 10, 15:53:00 »

Nah reklám van.
g_fan: egyáltalán nem akarok menőbbnek tűnni ezzel. Én felvagyok világosítva(de tényleg),meg minden,nemakarok ezzel menősködni. Csak nálam most kezdődik a hormonok beindulása,így akaratlanul is perverz leszek. És ezt miért tagadjam? Én ezt nem szégyellem,és nem tagadom meg magamat. Szeretőmet megkérdezhetitek,hogy mióta ismerjük egymást (kb. szeptember),azóta ilyen vagyok. Előtte is ilyen voltam.

Amúgy kösz ezt a még szarabb dumát. Nehezebb lenne elrontani,hidd el.
Naplózva
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #4304 Dátum: 08 ápr 10, 15:56:53 »

Ohhh... Nem is nézted, csak ezt próbáltad leírni és kitalálni... Tudoménazt!
Patomnak meg csak ne szóljál be, mert nem szeretem ha olyanokat :csillagcsillag: akik az én szíveim.
11 évesen? Oké. De szerintem te nem az vagy akinek adod magad...

(talán zalánka? Ki émlékszik még rá?)
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 10, 15:59:42 írta Anna-chan » Naplózva
Oldalak: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins