Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 08 ápr 10, 12:32:36 » |
|
Drága Morita elkészültem az SR-71 Blackbird-del. Úgyhogy használd egészséggel, és csak óvatosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 08 ápr 10, 12:38:36 » |
|
Jeeee!!!!!!!!!!!!!! Kész!!!!!!!!!!!!!!!! Igen!!!!!!!!!!!!!! Haha!!!! ...vigyázni mostmár...megjöttem és 24000m-en figyellek benneteket...vagy csak száguldozom Milyen praktikus dolog...mint orvos mindenhova gyorsan el kell tudnom jutni...ennél kevesebb gyorsabb jármű van Jut eszembe...kincsem virágom alias kicsilánykám...te velem laksz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 08 ápr 10, 13:30:51 » |
|
ahogy nézem az "Öregek" gyűlekezőhelye nevet le lehetne venni, mert kb a legfiatalabbak is beléptek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 08 ápr 10, 13:36:30 » |
|
R de ők dolgoznak helyettünk. Vagy te még nyugdíjasként is gürizni akarsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 08 ápr 10, 13:38:42 » |
|
Jah...akkor nem nyugdíjasok...mert mondjuk én is meglepődtem hogy egy 11 évest lecsókolomoztak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 08 ápr 10, 14:04:36 » |
|
Gabor-sama: nekem mind1 amúgy, h ki van benne, csak meglepett, h 11 évesek is tagok már, mikor eredetileg azért hoztuk létre, h vlhonnan felismerjük az idősebb korosztályt ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 08 ápr 10, 14:13:59 » |
|
Hát R-nek tökéletesen igaza van... Amikor anno beléptem, asszem csak 17-18 évesekből, és öregebbekből állt az ANYAPA... De ha a fiatalabb tagok benn vannak, mostmár nem rúghatjuk ki őket....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 08 ápr 10, 14:16:37 » |
|
NEÖLJETEKMEEEEG! És becsületesen dolgózó fiatal vagyok,köhömmköhömm... Amúgy kirúghattok,mivel az ANYAPA tényleg úgy a fórum "elitje"... Szal én nem is tartoznék ide,viszont nagyon bírom a társaságot,ezért jeliztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 08 ápr 10, 14:39:04 » |
|
Ciklon itt mindenki gonosz, úgyhogy vigyázz! Kivéve drága öcsém, ugye... De én 11 évesen átgondolnám mégegyszer ezt az egészet, már nem azért mondom. Én pont ezért nem akarok ide még beállni, mert az én mindjárt 15-öm sem valami sok ahhoz, hogy öreg lehessek. XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 08 ápr 10, 14:40:06 » |
|
Engem meg a befolyas telepitett kozzetek :'X , de semmi gond en orulok neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 08 ápr 10, 14:43:20 » |
|
Az volt a feltétel még nálam hogy lecsókolomozzanak... Hát nálam megvolt...
Jaj erről jut eszembe...néha kisuncsim aki 4 éves ha találkozunk és játszunk néha véletlenül anyának szólít...de utánna mindig kijavítja...jajolyan édes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 08 ápr 10, 14:48:36 » |
|
Félreértés ne essék, én nem szeretnék senkit sem kitessékelni innen... csak furcsálottam ezt a kialakult helyzetet, ennyi.
Anna-chan: már nyugodtan csatlakozhatsz, mert kb te APANYA átlagkorát növelnéd sztem :'X.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 08 ápr 10, 14:55:21 » |
|
Engem öcsém anyjának szoktak hinni, és lecsókolomoznak... Az öreg nagyik... Azért ennyire még nem súlyus a helyzet Magyaro-n... XDXD Madj meggondolom, nem mintha nem lenne kedvem, de hát mégis csak valaki ápolja is a hagyományt rendesen. Majd Con után... ^^ Az lesz a beavatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 08 ápr 10, 15:04:07 » |
|
Lehet h 11 vok,de sokak szerint értelmesebb az átlagnál...
De mesélek egy történetet,nemrég esett meg velem: Egy 14 éves ismerősöm leszedte a naruto shipu 53.-at,és panaszkodott,hogy nincs rajta felirat,és hogy honnan tudná leszedni. Erre én megadtam neki naruto-kunt(a mostani állapotút). Megszólal: és itt hol? Hát már nemazért,deha 14 évesen nemveszi észre valaki fekete alapon a rikítózöld betűt,akkor már megbocsássanak. Jah,és természetesen utána WMP-vel akarta megnyitni a feliratot. Nocomment.
Szval....nemmindig a kor számít...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 08 ápr 10, 15:06:27 » |
|
És én fiatalnak v. idősnek számítok? Mert munkám van amit imádok (turista kínzó.. háhá... de hivatalosan idegenforgalmi vezető ^^ ), tehát elvileg a fiatal kategóriába esem, de úgy vettem észre, h. azért mindenkinek akad feladat és az öregek sem lazsálnak Van aki még ilyen korban is próbálja taijutsura oktatni a népet.. több-kevesebb sikerrel Szal. mostmár nem is tudom hova tartozom... Lehet a szenilitás egyik jele, h. azt se tudom öreg vagyok e vagy fiatal?...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 10, 15:30:41 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|