Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3960 Dátum: 08 márc 20, 09:45:20 » |
|
Milyen jó Arva hogy nem én vagyok az a szomszéd... Nyitott zsájjal alszom...meg néha nyitott szemmel... Szóval ha valaki találkozik a szigeten egy halottal az én vagyok és csak alszom...szal inkább menjen tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3961 Dátum: 08 márc 20, 09:48:13 » |
|
Arvael kisunokám szivesen megcsinálom neked. Maxmum lekicsinyítem, hogy bele tudd dobi a szájába. Amúgy igen nézem a Bleach-et, de rátok mindig szakítok időt. Ja és a Hollow lyuka, igen elég félreérthető, de tudom, hogy a szív helyére céloztál, ahonnént eltűnt a végzet lánca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3962 Dátum: 08 márc 20, 12:59:27 » |
|
Morita igy en is szoktam jarni csak en nekem a szemem szokot nyitva lenni. Szegeny anyam is , hogy megijedt egyszer
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 13:12:14 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #3963 Dátum: 08 márc 20, 16:54:13 » |
|
vállalom a munkát és akkor bővebben, mit is kéne csinálnom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3964 Dátum: 08 márc 20, 21:34:55 » |
|
Én álmomban állítólag néha beszélekXD amúgy olyan kütyü nekem is jöhet [Bleachben van ilyen bigyula? nem emlékszem rá, pedig a 164. részig már láttam]
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3965 Dátum: 08 márc 20, 21:38:59 » |
|
Bigi kishugom akkor neked tervezek egy álomban beszélés elleni kütyüt, mert nem szeretném ha elteleportálódnál a semmibe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3966 Dátum: 08 márc 20, 21:46:18 » |
|
Jenny, lásd feljebb! Álmodban? Érdekes. Én meg régebben folyton leborultam az ágyamról, ha aludtam. Hmm, talán álcázd magad nyugdíjat kézbesítő postásnak Arv, úgy talán könnyebben a közelébe tudsz férkőzni és el tudod némítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3967 Dátum: 08 márc 20, 21:48:24 » |
|
Én álmomban röhögni szoktam. És asszem ezzel én nyertem. De azért megcsinálom a kütyüt Arvael kisunokám kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3968 Dátum: 08 márc 20, 21:50:44 » |
|
szorry hogy bepofátlankodom, de gabor még nem nyertél ugyanis én falraszoktam mászni meg hasonlók
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3969 Dátum: 08 márc 20, 23:05:47 » |
|
én még soha nem estem le az ágyamról, de olyan már voilt hogy a saját röhögésem ébresztett fel. Bátyus, ha ráérsz akkor kifejleszthetnél egy csontropogás elleni jutsus vagy kütyüt vagy nemtom mit mostanában úgy ropogok mint a vénasszonyok [lehet hogy azért mert az is vagyok? ]
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3970 Dátum: 08 márc 20, 23:09:19 » |
|
Nekem a nyakam fáj, szal egy nyakfájás elleni jutsut is kifejleszthetnél nagyapa (a szerdai talin is volt h félredöntöttem a fejem, pont ezért :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3971 Dátum: 08 márc 21, 02:01:33 » |
|
Köszi a kütyüt G-sama. Indulhat a turistacsop. szervezés . Tényleg, van szórakozóhely Tobi-szigeten? Könnyebb lehúzni őket, ha van bennük 1-2 feles vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3972 Dátum: 08 márc 21, 12:02:19 » |
|
Igazad van Kana-chan , ittasan senki sem gondolkozik csak a penzt kolti , de azt is csak azert mert mi mondjuk neki (ez ilyen jo tanacsnak fogjuk szani a vevonek ) En csak nagyon kicsi koromban beszeltem , de akkor is csak ha valami fontos volt aon a napon es azt ismetelgettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3973 Dátum: 08 márc 21, 12:07:08 » |
|
Azóta csak írásban kommunikálsz? Hmm, Gábor akkor gondolom elég fura álmaid lehettek, ha alvás közben röhögsz. :sleep:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3974 Dátum: 08 márc 21, 12:11:37 » |
|
Nem mostmar beszedben is komunikalok mert mar kigyogyultam ebbol , de az uncsim az meg mindig a parnaval jarkalt es dumalgatott.
Rohogsz almodban?-na az meg nem volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|