Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3855 Dátum: 08 márc 07, 21:32:18 » |
|
Ezt én is elmondhatom, ugyanis együtt lettünk azokXD Hát az egy MSN-es beszélgetés során történt, hosszú a sztori így én nem mondom el, de dióhéjban ennyi Persze apus még mindig tagadja h legyőztük, fáj az igazság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3856 Dátum: 08 márc 08, 21:46:09 » |
|
Nos, a topic elején arról volt szó bárki csatlakozhat, akit néztek már öregnek hát én még csak 17 vagyok, de folyton tanárnak néznek ( lehet az értelmes fejem miatt ) egyébként tényleg nem értem az embereket, mert ált. 2 (nem is 1) hatalmas iskolatáskát cipelek és mégis mindig van vki aki annak néz nah szóval szabad csatlakozni ?..... jah és még egy kérdés: Mi az az ANYAPA ? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3857 Dátum: 08 márc 08, 21:49:05 » |
|
ANYAPA egy rövidítés, avagy Animés Nyugdíjasok Annyira Penge Alapítványa És szerintem csatlakozhatsz, de Arvael sanninunknak kell erről döntenie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3858 Dátum: 08 márc 08, 21:56:25 » |
|
Értem, hát akkor várjuk Arvael válaszát Egyébként fantáziadús név
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3860 Dátum: 08 márc 09, 17:42:21 » |
|
Köszönöm kisunokám, és tudom, hogy még buzog benned az erő Ookami-nak pedig elkészült a kesztyúje amit rendelt, már tegnap is kész volt, de még finomítottam rajta kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3861 Dátum: 08 márc 09, 17:50:21 » |
|
Meglesz és köcönöm Szóval ezt kell írni: ANYAPA tag Székhely: Madaragakure no Sato, Tobi-sziget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3862 Dátum: 08 márc 09, 17:51:44 » |
|
En is belephetek? 18 multam augusztusban 19 leszek. Akkor mar en is veteran anime rajongo vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3864 Dátum: 08 márc 09, 18:07:51 » |
|
Akkor targyaljun. Es mi lenne az a munka amit meg kene csinalnom meg "fiatalon"?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 09, 18:08:56 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #3865 Dátum: 08 márc 09, 18:56:21 » |
|
Gabor-sama a kesztyűket! Jól funkcionálnak, főleg hogy ha lázam lesz, azt is lesz mivel lenyomni ipirike! Dobjuk össze amink van és vegyünk 1 teljes klubtagságit és osszuk ketté, hátha kinő a másik fele is mind a kettőnek (mert nekem korom nincs hozzá hogy tag legyek, neked meg nincs a magázódó köszönés)
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3866 Dátum: 08 márc 09, 19:30:03 » |
|
Gábor édesem...nem lehetne valami fogba ültethető állandó feketeteadagolót csinálni nekem? Nagyon kell valami ami fenttart...
Üdvözlöm az újakat...én vagyok a falu orvosa, és ez számomra nagy megtiszteltetés hogy falunk sanninjai rámbízták ezt a nemes de nehéz feladatot... Szóval nyanyák és taták akik még nem voltak és képesek mozogni másszanak el a rendelőmbe mert meg kell nézni hogy még élnek-e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3867 Dátum: 08 márc 09, 19:33:10 » |
|
Drága Morita már is összedobom és mindjárt át is veheted. És előre szeretnék minden szigetlakótól elnézést kérni, de a következő 2 napban kissebb rengések várhatóak, ugyanis elkezdem a sziget kibővítő no jutsu-mat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3868 Dátum: 08 márc 09, 19:37:31 » |
|
Hmm, hogy is van? Addig nyújtózz, amíg a szigeted ér! Azt hiszem egy kávé adagoló nekem is jól jönne, szóval összedobhatsz mindjárt kettőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3869 Dátum: 08 márc 09, 19:38:25 » |
|
Morita Rendben indulok és remélem eccer odaérek (és akkor megnézheted élek e még v. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|