24 nov 26, 18:18:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599482 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3615 Dátum: 08 feb 15, 16:17:37 »

Bakker, lehet, hogy van valami ebben az öregedés dologban..mikor hazajöttem, nem elaludtam a fotelemben!? ???  Nevet :-X Fúú, de kivagyok...
---
Jaja, képeket egyenesen kötelező készíteni, hogy legyen mire emlékezned ilyen vénen:P
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3616 Dátum: 08 feb 15, 16:19:26 »

háát igen azén 14évemmel Hümm-hümm de igazábolnemisszáitok annyira öregnek..a buszon még elvárják tölem h átadjam a helyem ! xD de amugy rájöttem h az öregek azért vanak sokan a buszon mert egyedül gyengék de együtt szagukkal mindenit elsöpörnek xD (dekomolyan oO)
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3617 Dátum: 08 feb 15, 17:37:56 »

Hali!!!

Jaj...én átadom a helyert..ha nénike szépen mosolyog és nem fikszíroz a tekintetével...de ezt egyszer már megbeszéltük...
Egyébként azért van olyan furcsa szaguk mert a moly ellen beleraknak valami anyagot...valami f-betűs szilárd anyagot ami levegőn bebarnul és cseppfolyós lesz...tanultuk kémiából és a jellemzése...szilárd vöröses színű, öregasszony szagú...na mondjuk éretségibe nem ezt fogom írni..de az o.fő mondta...

Na szal van már segíédsíoktatóm...Gábor szeretnék rendelni tőled néhány sílécet is...kell hogy legyen mint bérelni nektek az oktatáson...
Üdvözlöm Zseninét is... Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #3618 Dátum: 08 feb 15, 17:41:21 »

Dárga Morita meglesz, meg akkor készítek pár snowboard-ot is Nevet közben meg dolgozom a legújabb kütyümön Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3619 Dátum: 08 feb 15, 17:45:44 »

Mi is az???...lemaradtam a dolgokról...ma lejéfkockáztak engem...engem...volt benne igazság...de akkor is...
Ja és elkezdtem tervezni az estélyiket...készen van az Uchiha modell sorozat...a színek a vörös fekete kontarasztjára épülnek, kényelmesek és elegánsak, mégis kifejezett tiszteletet kölcsönöznek viselőjének... Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3620 Dátum: 08 feb 15, 17:47:06 »

az titok, ha elkészültem vele elárulom, hogy mit építek, de hasznos találmány Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3621 Dátum: 08 feb 15, 17:50:21 »

Tippelek...egy hatalmas hipnotizáló berendezés, amivel a túristákat rávesszük hogy plussz két hetet maradjanak és kérjenek teljes ellátást a szállóban...ha nem az építhetnél egyet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3622 Dátum: 08 feb 15, 17:51:29 »

az túl feltűnő lenne, de majd beépítem a szállodai tévéjükbe Nevet de nem azt építem Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3623 Dátum: 08 feb 15, 22:52:19 »

Ja és elkezdtem tervezni az estélyiket...készen van az Uchiha modell sorozat...a színek a vörös fekete kontarasztjára épülnek, kényelmesek és elegánsak, mégis kifejezett tiszteletet kölcsönöznek viselőjének... Nevet

Én hatan kérünk szépen az első példányokat! Nevet Nagyon-nagyon jól hangzik... és a lelki szemeimmel szinte látom őket^^
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3624 Dátum: 08 feb 15, 23:17:50 »

Én hatan? ez mit akar jelenteni...nem és hatan lenne...akkor leszólok a varrodába ahol remélhetőleg már dolgoznak Gábor robotai ...meg betápláltatom még a compúderbe...
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3625 Dátum: 08 feb 16, 10:01:05 »

a szükség ismét szólított(nemnem a wécé) tehát Gábor kellene egy olyan jutsu amivel ímélbe lehet tárgyakat küldeni >.< heh... xD
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3626 Dátum: 08 feb 16, 21:24:13 »

Crispy rendicsek, rajta vagyok az ügyön. Drága Morita megnyugodhatsz már dolgoznak a robotjaim Nevet és holnapra elkészülök az új kütyümmel Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 21:56:53 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3627 Dátum: 08 feb 17, 19:02:20 »

Na édes Gábor...hol az új kütyü??? Kíváncsi vagyok rá!!!
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3628 Dátum: 08 feb 18, 08:04:38 »

jelentem elkészültem Crispy e-mail-en keresztük küldhető tárgyak gondjával. És az új kütyüm egy holoterem Nevet lehet valósághű harci szimulációkat futtatni, illetve akár szappanoperában szerepelni, szóval bármit ami csak az eszetekbe jut Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3629 Dátum: 08 feb 18, 15:06:02 »

Hű... olyan... Star Trek-feelingem lett tőle... Enterprise meg Jane Wa... izé kapitány :-X meg Deep Space 9...
Hmmm... de mintha ilyen holoteremről szó esett Miskolcon is, nem? Nevet
Mindenesetre nagyon köszi!!! És hol is lesz pontosan megtalálható? Ja, meg szerintem Hugicám szeretne egy Hollow-termet is, ha már lehet Nevet (ahogy én ismerem őt x'P)
Azt is lehetne, hogy ezeknek a termeknek egy külön épületet elkülöníteni - természetesen a levegőben lebegve, ahogy a reptér meg a könyvtár is van :-*
Naplózva

Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins