Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3615 Dátum: 08 feb 15, 16:17:37 » |
|
Bakker, lehet, hogy van valami ebben az öregedés dologban..mikor hazajöttem, nem elaludtam a fotelemben!? ??? :-X Fúú, de kivagyok... --- Jaja, képeket egyenesen kötelező készíteni, hogy legyen mire emlékezned ilyen vénen:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3616 Dátum: 08 feb 15, 16:19:26 » |
|
háát igen azén 14évemmel de igazábolnemisszáitok annyira öregnek..a buszon még elvárják tölem h átadjam a helyem ! xD de amugy rájöttem h az öregek azért vanak sokan a buszon mert egyedül gyengék de együtt szagukkal mindenit elsöpörnek xD (dekomolyan oO)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3617 Dátum: 08 feb 15, 17:37:56 » |
|
Hali!!! Jaj...én átadom a helyert..ha nénike szépen mosolyog és nem fikszíroz a tekintetével...de ezt egyszer már megbeszéltük... Egyébként azért van olyan furcsa szaguk mert a moly ellen beleraknak valami anyagot...valami f-betűs szilárd anyagot ami levegőn bebarnul és cseppfolyós lesz...tanultuk kémiából és a jellemzése...szilárd vöröses színű, öregasszony szagú...na mondjuk éretségibe nem ezt fogom írni..de az o.fő mondta... Na szal van már segíédsíoktatóm...Gábor szeretnék rendelni tőled néhány sílécet is...kell hogy legyen mint bérelni nektek az oktatáson... Üdvözlöm Zseninét is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3618 Dátum: 08 feb 15, 17:41:21 » |
|
Dárga Morita meglesz, meg akkor készítek pár snowboard-ot is közben meg dolgozom a legújabb kütyümön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3619 Dátum: 08 feb 15, 17:45:44 » |
|
Mi is az???...lemaradtam a dolgokról...ma lejéfkockáztak engem...engem...volt benne igazság...de akkor is... Ja és elkezdtem tervezni az estélyiket...készen van az Uchiha modell sorozat...a színek a vörös fekete kontarasztjára épülnek, kényelmesek és elegánsak, mégis kifejezett tiszteletet kölcsönöznek viselőjének...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3620 Dátum: 08 feb 15, 17:47:06 » |
|
az titok, ha elkészültem vele elárulom, hogy mit építek, de hasznos találmány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3621 Dátum: 08 feb 15, 17:50:21 » |
|
Tippelek...egy hatalmas hipnotizáló berendezés, amivel a túristákat rávesszük hogy plussz két hetet maradjanak és kérjenek teljes ellátást a szállóban...ha nem az építhetnél egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3622 Dátum: 08 feb 15, 17:51:29 » |
|
az túl feltűnő lenne, de majd beépítem a szállodai tévéjükbe de nem azt építem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3624 Dátum: 08 feb 15, 23:17:50 » |
|
Én hatan? ez mit akar jelenteni...nem és hatan lenne...akkor leszólok a varrodába ahol remélhetőleg már dolgoznak Gábor robotai ...meg betápláltatom még a compúderbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3625 Dátum: 08 feb 16, 10:01:05 » |
|
a szükség ismét szólított(nemnem a wécé) tehát Gábor kellene egy olyan jutsu amivel ímélbe lehet tárgyakat küldeni >.< heh... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3626 Dátum: 08 feb 16, 21:24:13 » |
|
Crispy rendicsek, rajta vagyok az ügyön. Drága Morita megnyugodhatsz már dolgoznak a robotjaim és holnapra elkészülök az új kütyümmel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 21:56:53 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3627 Dátum: 08 feb 17, 19:02:20 » |
|
Na édes Gábor...hol az új kütyü??? Kíváncsi vagyok rá!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3628 Dátum: 08 feb 18, 08:04:38 » |
|
jelentem elkészültem Crispy e-mail-en keresztük küldhető tárgyak gondjával. És az új kütyüm egy holoterem lehet valósághű harci szimulációkat futtatni, illetve akár szappanoperában szerepelni, szóval bármit ami csak az eszetekbe jut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|