Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 07 dec 18, 18:03:38 » |
|
Sensei gratulálok Budán én is mindig eltévedek. És lenne egy nagy kérésem. Ajánlanék egy tagot, Sedna-t, sajna ritkán tud jönni, de a követelményeknek megfelel és kezeskedem érte. Majd ha sikerül feljönnie, kérlek téged és a többi tiszteletreméltó Sannin-t hogy gondolkodjatok a felvételén, megérné köszönöm Arigatou gozaimasu :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 18:05:32 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 07 dec 18, 18:06:06 » |
|
ANBU lettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt meg kellett osztanom a közösségel is. Hát reméljük Arvael tényleg görbül az a jegy, nem lenne jó egy négyest összeszedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 07 dec 18, 18:06:51 » |
|
Morita gratulálok, akkor már jöhetsz is az osztagomba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 07 dec 18, 18:07:29 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 18:08:26 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 07 dec 18, 18:08:07 » |
|
Köszönöm ajánlásod Gábor Lecsókolomoztak, és néninek is szólítottak és nagyon szeretnék tag lenni, csak sose tudlak beérni titeket
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 07 dec 18, 18:10:07 » |
|
Érdekes! Én Pesten 3 évente egyszer járok, szt még soha sem sikerült eltévednem! Morita gratulálok! Arvael neked is a jegyhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 07 dec 18, 18:11:44 » |
|
Nagyon szivesen És én is köszöntelek téged köztünk:D Majd hozzánkszoksz, hogy ilyen gyorsak vagyunk. Sensei köszönöm a segítségedet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 07 dec 18, 18:13:46 » |
|
Üdv Sedna! De jó,hogy nem Pesten élek,vagyis csak ebből a közlekedés miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 07 dec 18, 18:15:13 » |
|
Köszönöm nagylelkűséged Arvael Mindig egy 10 oldallal elöttem jártok, most legalább 40 et kihagytam, okok mindent oda fogok írni
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 07 dec 18, 18:17:14 » |
|
Hello Sedna! Én pár évvel fiatalabb vagyok de már a nénik, és ön fiatal hölgy... (alapjaiba véve fiatal vagyok de hölgyben mp3 mal a fülemben úgy hogy a két szemem gyakorlatilag zárva kételkedem.) Meg amikor magáznak... no comment
Jujj nagyon poén volt. Egy nénike elkapott a buszon és elkezdi: - Nem tudom emlékszekel-e hogy mi volt a művház helyén.... Parókia... igen, igen. Azt '72-ben alakították át. Nos 1972-ben anya 9 éves volt és én mége egy kéjes gondolat se voltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 18:19:04 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 07 dec 18, 18:18:06 » |
|
Mori-néni: ja, addig örülj xP
Gábor: nincs mit Amúgy is, ahogy elnézem, Sanninok közül most egyedül én tartom a frontot xD Cart mint Bolygóhollandi, hol feltűnik, hol nem, hol ír, hol nem... vagy az a mese? xD Miku-channal pedig most beszéltem és próbáltam meggyőzni, jöjjön már fel xD De biztos elfoglaltak meg minden... meg tényleg elég sok hozzászólást tudunk termelni, ha olyanunk van :-X :-[
Sedna: áh, akkor értem már :-X Mint említettem, tudunk termelni, ha olyanunk van^^" Mindenesetre hajrá az olvasással, ha úgy döntesz, végigolvasod az egészet xD Le a kalappal (ha lenne olyanom xP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 07 dec 18, 18:20:10 » |
|
Sensei bizots Will Turner kormányozza Cart-ot (Bolygóhollandi) Morita engem meg múltkor a rendszerváltásról kérdezgettek, pedig akkor még csak 4 éves voltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 18:20:47 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 07 dec 18, 18:25:15 » |
|
Nah, letudtam az első 10 részt szal most 1 kis pihi jön (készítem a joghurtot ) Hmm és még tanulnom is kéne 1 kis programozást....érdekes lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|