Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1710 Dátum: 07 dec 18, 18:45:35 » |
|
Morita akkor máris külddöm a tiéd. és elnézést, hogy megfeledkeztem a tiedről :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1711 Dátum: 07 dec 18, 18:46:41 » |
|
Az ilyen öregekből nekem is elegem van.. Orosházán piacnapkor kész életveszély a belváros! Húzokás kocsi/bicigli Vs. Auto! Kijönnek a kocsi elé és még nekik áll feljebb, ha majdnem elütöd őket! (5 km/h-al!) Még jó hogy nem használok tömegközlekedést!(kivétel a főváros)
Arvael: Pest alatt egész Budapestet értettem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1712 Dátum: 07 dec 18, 18:47:17 » |
|
Rólam mindig mindenki megfeletkezik. :'( :'( :gaara4: :naruto_sir: Még én is néha... az a legrosszabb.
a legviccesebb mikor nincs hely hogy fáj a lábuk, mikor felszabadul egy bármelyik sprinter elbújhat mögöttük olyan gyorsan slisszolnak be a helyre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 18:48:15 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1713 Dátum: 07 dec 18, 18:48:16 » |
|
Miért kéne fizetned, Takemitsu? Lássuk... egyik Sannin vagyok és én indítottam ezt a topicot Egyéb kérdés?^^ xDD
Juj, ezek a nagyis sztorik... volt oszt. társnőm is mindig ilyenekbe botlott bele, de nem szívbajos a csaj, mindig visszaszólt Aztán egyszer úgy járt, hogy szállt fel a metróra és meglökte egy öregasszony, de tudjátok, az a jó csontos-könyök-a-vesébe effektus meg tolakodott, erre a lány nem hagyta magát, erre az öregnek lett elege, mígnem mindketten nagy hévvel meg nem fordultak, hogy elmondják egymást mindennek, de csupán ennyi jött ki a szájukon: - Nagyi! :o - Kisunokám!
(nem vicc, tényleg megtörtént xDD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1714 Dátum: 07 dec 18, 18:49:12 » |
|
Én se kaptam neutralizálót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1715 Dátum: 07 dec 18, 18:50:08 » |
|
Ilyet nekem is meséltek: -Gyermekem ad már át e helyet. Nagyon fáj a lábam. - Maga átadta fiatal korában a helyet? - Természetesen. - Na látja! Ezért fáj a lába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1716 Dátum: 07 dec 18, 18:50:51 » |
|
Ááááúúúúúuuuuuh xD Ez túltett a fejfájásomon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1717 Dátum: 07 dec 18, 18:51:55 » |
|
Morita én egyszer azon röhögtem reggel, hogy volt egy bácsika. Bottal (nem járóbot no jutsu ) gyalogolt át az úttesten kb 1 km/h-val. aztán látta, hogy megindul a kocsisor, feldobta a botot elkapta a levegőben és olyan sprintet lenyomott mint egy futóbajnok Morimoto akkor neked is küldök egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1718 Dátum: 07 dec 18, 18:53:31 » |
|
Hihi, az is jópofa volt amikor beállok a buszmegállóba...várok szépen a buszra...az út túloldalán csoszog egy nagyi, persze enyhén derékszöget zárt be a háta úgy közlekedett . Beáll a busz, a nagyi meg még messze, kb fél sec alatt kiegyenesedett és úgy elkezdett sprintelni h még a sofőr is csak leste... Persze buszon visszaváltott a csoszogós dologra, kicsivel később rájött hogy nem tud eljutni a busz végébe a tömeg miatt, ekkor váltott taktikát...járóbot elő, keresztbe magaelé és úgy ment végig a buszon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1719 Dátum: 07 dec 18, 18:54:53 » |
|
Ezek a mai öregek se olyanok mint régen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1720 Dátum: 07 dec 18, 18:56:15 » |
|
Én anno egyer át akartam adni a helyem egy öreg bácsinak a buszon, neki állt feljebb hogy mit képzelek minek nézem őt vén trottyosnak!? (megjegyzem hogy az öreg alig bírt állni)
Kicsit agresszívak ezek a mai öregek! ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1721 Dátum: 07 dec 18, 18:56:33 » |
|
Barátom, kedves bizalomgerjesztő fiú... Nénikék körbeálják hogy adja át a helyet ő meg vigyorogva kinéz az ablakon. Én mostnánban nem szoktam, nekem is fáj a hátam. B.nőmék: Ez a mai örgség. Mindig csak a szex meg a pia... Nem szívbajosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1722 Dátum: 07 dec 18, 18:58:05 » |
|
3 hete mikor nagyon zuhogott az eső, szált föl egy nő a villamosra. és az esernyőjét öszecsukta de a végén volt egy hegyes fémrúd, kb 5-10 cm hosszú és maga elé tartotta és úgy ment előrébb a villamoson. én meg álmos fejjel, megszólaltam, mi a fene lovagi torna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1723 Dátum: 07 dec 18, 19:01:06 » |
|
Hát ez kész,most estem le székről,lovagi torna :naruto_lol:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1724 Dátum: 07 dec 18, 19:03:02 » |
|
Hihi!!! Adnánk át a helyet a terhes kismamának, a néni beül hogy neki fáj a lába. Mi meg ledöbbenve. Ennyi szolodaritás lehetne benne, szegény nő meg 10kg hord a hasán és ha elesik nagyon nagy bajok lennének. És még ők papolnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 19:07:32 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
|