24 nov 16, 13:34:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 266916 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #915 Dátum: 12 márc 01, 18:41:33 »

kijött az új verzió! az 1.2
vannak benne vas gólemek, meg minden! de inkább itt a linkje: http://www.mojang.com/2012/03/minecraft-1-2-is-out/

Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
BrutalHaver
Újonc
*

« Válasz #916 Dátum: 12 márc 03, 21:10:48 »

Ismét megemlítem, hogy nem lehet még a Hamachival sem multizni. 1000 és 1szer próbáltam már mindenkivel, minden körülmény között, de nem sikerült. Ha meg valami csoda folytán be is tudtam lépni egy szerverre, java hibát észlelt.
lehet már valaki válaszolt nem nagyon volt időm megnézni,de:ha valaki tölt le szerót a server.properties ben van olyan hogy online mode(vagy vmi ilyesmi):true azt írd át false ra és ennyi Nevet
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #917 Dátum: 12 márc 04, 09:08:33 »

Figyelj, az a bejegyzés már több mint 1 ÉVES.
Közben már mi is rájöttünk hogy hogyan lehet multizni, már többen is csináltunk szervert(én nem, de kb tudom mit kell).

Amúgy megy a minecraft-empire szerver, és ma dél körül lesz az esküvőm sztem ikszdé

jah amúgy múltkor csináltam 1 videót:
http://www.youtube.com/watch?v=oh94ET19sag&feature=channel  --- az előbb véletlenül 2x linkeltem az esküvői videót Nevet

ebben a videómban 1 bugot mutatok be a szerveren

és ítt 1 másik videó szintén tőlem, ami még nagyon friss, most töltöttem fel az esküvőről xD :
http://www.youtube.com/watch?v=lxmnmKY3Nqc&context=C3b61f83ADOEgsToPDskL4r0SEFBoBsaZ6i40yc3Kt
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 19:27:56 írta tkrisz2 » Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #918 Dátum: 12 márc 04, 19:14:33 »

Krisz bocsi hogy nem tudtam elmenni  Neeem Neeem Neeem Neeem
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #919 Dátum: 12 márc 04, 20:18:04 »

Grat, legyen sok kicsi creeperetek xD

---

Tudtok olyan megoldást, amivel tudom csökkenteni, a játék erőforrás igényét?

Az új patchben megtetszett, a macsek és a gólem.

Az utóbbi rendkívül erős, kb egy kisebb sereggel képes elbánni, még ha azok egyszerre is támadnak rá, szerintem megéri azt a 9x4 vasat.
A gólem után második a farkas, abból csak 3-at tud egyszerre legyőzni. macskát nem tudtam letesztelni, mivel úgy tűnik kreatívban nem működik a hallal szelídítés.

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #920 Dátum: 12 márc 04, 20:44:51 »

köszi, de csak sok kicsi Bence, meg Jázmin lesz xPPP

az erőforrás igényre csak a videó settingset tudom ajánlani, hogy ott csökkentsd, de mást nem Szomorú

a gólem az tényleg erős, a szerveren teleraktam velük a spawnt, de vmiért mindig elvándoroltak a "kárpátok" egyik részébe, és ott tanyáznak O_o azért kárpátok, mert felül nézetből olyan mintha a kárpát medence lenne.
a macska az nem valami erős, mivel hogy támadni sem tud. szóval csak dísznek van.
creatívba is lehet szelidíteni szerintem, csak mindenhogyan nehéz.

a lényeg hogy a macskát úgy próbáld megszelidítani, hogy halat veszel a kézbe, leguggolsz, és szépen lassan kicsit közelítesz hozzá, majd megállsz tisztes távolságban, és majd oda megy hozzád lassan. amikor már előtted megáll, akkor kell oda adni neki a halat, külömben megijed és elfut.
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #921 Dátum: 12 márc 04, 22:57:17 »

Én a szerver mapra meg fogom tervezni a gólemszobát... A várban alul a sötét alsóbb városban jól mutatna, mondjuk azt se csináltam már 2 hónapjaXD de a héten elkezdem kialakítani az alsóvárost meg 2 nether brick torony egy lávatóból a vár alatt, ami üvegkupola alatt lévő kis Eden-piece be vezet, ahol el van rejtve egy fa alatt egy kapcsoló, ha meghúzzák akkor vége a játéknak, (TNT-ágyúk kilőnek egyenest a lávagödörbe)
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #922 Dátum: 12 márc 05, 02:10:50 »

Halliho emberek, én csak kezdő játékos vagyok, de van egy-két érdekes dolog, ami idegesíteni tud, pl hogy föl alatt és felett full zárt és védett építményem van és mégis néha csak úgy a semmiből találok bent pár zombit és csontváz íjászt, a robbanó kis görcsről nem is beszélve, persze leverem őket nem gond, csak nem értem, a túlélő mód lényege egy részt az, hogy meg tudjam magam ezektől védeni, de akkor mi a rákért spawnolnak be ezek a dögök az én területemre, amit egyébként nagyon magas fallal vettem körbe. Nevet
Mondjuk most még nem olyan nagy gond, de később, ha jóval nagyobb területet kell ellenőrzésem alatt tartani, akkor már az lesz. Nevet

A másik kedvencem a víz, a fizikája igencsak nagy bughalmaz, hogy úgy mondjam sose arra folyik, amerre én szeretném. xDD

Jah és van még 1 mob, ami ugyan nem agresszív, de nagyon furán néz ki és összevissza teleportálgat elég nagy távolságokon, érdekes jelenség, néha felbukkan aztán eltűnik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 02:22:19 írta Csibe » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #923 Dátum: 12 márc 05, 02:39:05 »

Light-nak ás Hikarunak emeltél szentélyt? vagyis minden kellően ki van világítva? 

Plusz z új verziónál már aszem betörik a faajtót, de csak hardon.

---

Víz, használd ki a fura fizikát, érdekes dolgokat lehet alkotni. 

Az a elteleportálós az endermanus, attól valami hülyeséget lehet begyűjteni aminek a segítségével eljuthat a sárkányhoz
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #924 Dátum: 12 márc 05, 03:12:25 »

igen kb mindent teletűzdelek fákjával, amerre megyek, amerre meg nem megyek azt lezárom, fa ajtót meg nem használok, vasat használnék, de még nem jöttem rá egy alapvető dologra, nevezetesen, hogy hogy kell kinyitni becsukni, mert ha csak úgy berakom valahova meg se mozdul és nem érek semmit egy ajtóval, ami nem működik rendeltetésszerűen. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #925 Dátum: 12 márc 05, 03:20:43 »

a vasajtó az nehézkes, kicsi kockaember nem  tudja kinyitni, hiába edzett pusztakezes favágással. Hogy használni tudjad, azt szakszerűen villanyozni köll. Vezesd bele az áramtot, vagy tapaszkodjad föl a falra kapcsolót, esetleg lábtörlőnek fapallót, az is nyitja jól.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 03:21:56 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #926 Dátum: 12 márc 05, 13:24:40 »

Csibe, szerintem olvasgasd a témát, sok dolgot leírtunk már itt.

amúgy 1 érdekesség:
tegnap kipróbáltam azt, hogy  1 malacot beleültettem 1 csillébe, majd raktam rá 1 nyerget, és ráültem Nevet
kicsit vicces ;D

jah és találtam 1 eléggé vicces sorozatot:
http://www.youtube.com/user/CraftedMovie?ob=0&feature=results_main
minecraftról szól. nagyon poénos videókat készítenek Nyelvesít pl ajtó becsukás, kinyitás stílusosan, pokémon a minecraftban,  enderman elpusztítja a világot, stb, stb. szerintem megéri megnézni ezeket a videókat, mert garantált a szórakozás.
persze kell tudni hozzá 1 kicsit angolul, de tényleg csak 1 kicsit, mert nem beszélnek egyik videóban sem, csak feliratozzák.
szóval  nézzétek meg ;D
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #927 Dátum: 12 márc 05, 13:32:11 »

Hogy vetted rá a malacot, hogy beüljön a csillébe?! ikszdé
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #928 Dátum: 12 márc 06, 14:44:19 »

Könnyedén, elég csak leéleszteni, vagy oda tolni a csille mellé a malacot, és 1x csak magától beszáll. Ez minden mobbal így van... hm akkor talán a sárkányt is bele lehet ültetni valahogy a csillébe O_o
ennek majd (MAJD) utána kéne nézni
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 14:45:24 írta tkrisz2 » Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #929 Dátum: 12 márc 06, 15:51:16 »

STM! Te is láttad a csilléiben a malacot?! :O Mi a neved Minecrafton? xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins