tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #900 Dátum: 12 jan 15, 13:16:48 » |
|
hali, jó hír, újra megy a szerver, lehet jönni
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #901 Dátum: 12 jan 18, 16:49:09 » |
|
Végre,de már sztem nem megy,de korábban láttam,hogy pl.: 3/100. TKrisz mikor fog ujra menni kb??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #902 Dátum: 12 jan 22, 13:23:35 » |
|
megy a minecraft szeró, és mostmár remélhetőleg nem lesz több leállás, csak kisebbek max. 1.1-en megy a szerver
és map restart sem lesz többet!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 13:27:37 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #904 Dátum: 12 feb 08, 17:02:54 » |
|
Guru bejelent: Kijött a Minecraft 12w04a amiben sok frissités mellet, amiért írok: Megcsinálták a normális magyar nyelvet! Lehet menni dzsungelezni! LINK: http://mojang.com/2012/01/26/minecraft-snapshot-12w04a/
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #905 Dátum: 12 feb 08, 18:32:04 » |
|
meg vannak zsungelcicák amúgy most csinálunk überepic várat, majd ha kész felrakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #906 Dátum: 12 feb 14, 14:00:26 » |
|
Sneellel beszéltem és azt mondta,hogy nem futtatja szervert 4 embernek.Megpróbáltam csinálni én is,csak 1 a baj,Sz*r hozzá a netem.De nagyon kéne egy új szerver.Biztos nem lesz olyan béna hogy napi 4 ember legyen fent .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #907 Dátum: 12 feb 14, 14:39:40 » |
|
Nekem van egy hamás szeróm, amit nagy ritkán beinditok és a játékélményért max. 5 slotos. Ha valakit érdekel 2 hely van rajta, és néha-néha beinditanám. Whitelistes. Öhm... ennyi. Csak úgy írtam.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #908 Dátum: 12 feb 16, 16:17:06 » |
|
Engem érdekelne a szerver,vagyis megadod az IP címet és a Hama nevet,jelszót.PLS UI.: Agronaut a game nevem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 16:19:17 írta kristof »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #909 Dátum: 12 feb 27, 16:58:50 » |
|
Tessék gyerekek Panza alias Manesz jelentkezik, majd most veszek fel a héten kb 6 résznyi Survivor gameplay-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 12 feb 27, 17:00:49 » |
|
Belenéztem és jónak tűnik, tőlem kapsz egy subcribot biztosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #911 Dátum: 12 feb 27, 17:06:19 » |
|
Akkor van 3 Köszi! Majd szerveren várjátékon VIP-ed lesz, ha jönnél. Majd haverokkal fogunk tolni egy lehetetlen seed-ről egy brutál gameplay-t. Mondjuk most nem nagyon megy a videózás, mert fáj a torkom és krákogok, légvétel szájon át, de 6 tantum/h kezd segíteni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 17:07:34 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #912 Dátum: 12 feb 27, 17:19:12 » |
|
I came to dig dig dig diiiig....
Ööö én is szeretem a MC-t. Szerintem zseniális játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #913 Dátum: 12 feb 27, 18:03:52 » |
|
Jó csak, kb túlságosan zabálja a gépet a grafikához képest. Mert kb grafikailag olyan mint a wolf3D vagy a Jazz bónuszpályája. Néhány játékbeli negatívum: Sokan örülnek a kreatív módnak. Én viszont kettős érzéssel vagyok iránta. Ólőszőr is tük jó, hogy bármilyen blockott használhatsz, meg még repülni is tudsz. Viszont véleményem szerint magát a kreativitást öli meg. Sokkal jobb érzés látni egy olyan szobrot, vagy épületet, aminek a az elemeit te magad gyűjtötted bányásztad stb. Kb hasonlóan az addolásos dolog, meg a toomanyitems is elveszi a kreativitásnak egy részét. A külső editor programok meg már eleve az alkotás iránti vágyat ölik meg. Eső, nem rossz, csak laggot okoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #914 Dátum: 12 feb 27, 21:15:15 » |
|
amúgy igen két fő okom hogy fent legyen az SPC meg a toomany az időjárás, nameg az enderman meg a creeper, meg a mobok gyilkolása, ugyanis az SPC-be van egy olyan kód hogy CREEPER Explosion true/false (Amit vidiben is megemlítek, hogy miért használom); nomeg ugyanez az endermanussal, csak nála a felszedegetést lehet kikapcsolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|