Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #735 Dátum: 11 szep 12, 16:47:36 » |
|
Sztem nagyon mind1 hogy pár nappal később jön majd ki hiszen még itvan a próba verzió én pl ezzel is beérem igaz 1 kicsit rontott a játék élményen de lehet azért mert tiszta új külső és fura de nemtom Am vannak elégé érdekes fa kapuk a barlang rendszerekben amik 1 csomó spawnerhez meg ládához vezetnek o.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 12, 17:00:25 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #736 Dátum: 11 szep 12, 17:03:55 » |
|
Az-t úgy nevezik, hogy elhagyott bánya. Ötletes. Sokkal jobb mint az npc falu amiben egy darab npc sincs. Inkább "Elhagyott falu"-nak kellet volna nevezni ami nem jó másra, mint kifosztani. vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #737 Dátum: 11 szep 12, 18:57:08 » |
|
na Jeb megint elhalasztotta az 1.8 kiadását most utoljára halasztja el, a következő időpontban tényleg ki fogja adni. am tényleg nagyon sok a bug, pl a fényekkel, ládákkal,ablakkal, stb Expnek meg akkora búgja van, hogy az már nem igaz. ha valaki öl 1 óráig 1 szerón, majd meghal, akkora laggot okoz, hogy leáll az egész szeró na mind1, legalább nem full buggal kapjuk majd meg
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #738 Dátum: 11 szep 12, 19:28:36 » |
|
Kár... Bár nem tudom tudjátok e, ha nem leírom, hogy mi az Enderman gyengéje. Bár nem tudom ne legyek e szemét, és később mondjam el, de va'lszeg mindenki tudja, szal leírom. A víz. Nagyon poén volt! Rám nézett, beteleportált mögém és meghalt. Különben vagy létezik Herobrine, vagy csak véletlenül egy felszíni lávató begyújtotta a fél erdőt. Éppen ilyen elhagyatott bányát keresek, erre látom, hogy ég az erdő. Röviden: Enderman védelem, ha a házadban van sok tó, főleg, ha bezárható szobában van. ( Onnan ki teleportál, vagy ha csak még egyszer ránézel?) Plusz vízi árok. Ezt jól leírtam.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #739 Dátum: 11 szep 12, 20:47:27 » |
|
Kár... Bár nem tudom tudjátok e, ha nem leírom, hogy mi az Enderman gyengéje. Bár nem tudom ne legyek e szemét, és később mondjam el, de va'lszeg mindenki tudja, szal leírom. A víz. Nagyon poén volt! Rám nézett, beteleportált mögém és meghalt. Különben vagy létezik Herobrine, vagy csak véletlenül egy felszíni lávató begyújtotta a fél erdőt. Éppen ilyen elhagyatott bányát keresek, erre látom, hogy ég az erdő. Röviden: Enderman védelem, ha a házadban van sok tó, főleg, ha bezárható szobában van. ( Onnan ki teleportál, vagy ha csak még egyszer ránézel?) Plusz vízi árok. Ezt jól leírtam. nagy poént lőttél le a bemutatóba pax conon is bemutatták..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #740 Dátum: 11 szep 13, 13:49:10 » |
|
na hazaértem kúperből amibe szinte belehaltam, és épp 1 percel ezelött írta ezt Jeb: gave me power overwhelming. New pre-release is being activated szóval újabb pre-release lesz?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #741 Dátum: 11 szep 13, 13:53:56 » |
|
MONDTAM! Nincs benne még minden Gondolom ebbe már kilehet majd próbálni adventure módot is (legalábbis remélem) mert az is be lett ígérve Remélem ma 5-6 óra felé már kijön és tesznek is fel róla vidit linkel együtt mert engem érdekelne a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #742 Dátum: 11 szep 13, 15:08:56 » |
|
http://t.co/A3aXYOGna innen lelehet tölteni a 2. pre-releaset, én is most fogom kipróbálni milyen adventure mod? maga a megújítás az adventure mod sztem, nem kell külön modra gondolni sztem, de ha van, akkor kíváncsi leszek rá
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #743 Dátum: 11 szep 13, 15:38:53 » |
|
Új dolog szerintem nincs benne csak bugfix
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #744 Dátum: 11 szep 13, 19:03:09 » |
|
Jeb mondta, hogy csak bugfixel már csak, mert nagyon nagyon nagyon sok a bug benne. remélem még a héten kiadja.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #745 Dátum: 11 szep 14, 12:06:58 » |
|
MEGJELENT az 1.8!!! Ha beakarsz lépni megkérdezi hogy akarsz e updatelni!! Huncrafton még marad 1.7 de hamarosan itt is 1.8 lesz \o/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 11 szep 14, 13:03:57 » |
|
aha, na király most pedig kezdjünk el várni az 1.9-re! adventure update 2 lesz, remélhetőleg a poklot fogják csinosítgatni mert ugye nem sok mindent lehet csinálni a mostani pokolban, max baseballozni lehet a ghastokkal, ami hosszú távon már unalmas. 4 fajta kőzet van csak a netherben, a netherrack,glowstone,soulsand, és a bedrock. + rengetek láva, és a 2 mob: zombie pigman, és ghast. szóval eléggé gyenge választék, rá fér az újítás!
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #747 Dátum: 11 szep 14, 16:13:12 » |
|
tudna valaki adni linket 1.8ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #748 Dátum: 11 szep 14, 16:32:52 » |
|
Elindítod a Minecraftot, bepipálod a Force Update melletti kis négyzetet, oszt Enter Game. Az Ijjászat kissé érdekes lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 14, 16:36:49 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #749 Dátum: 11 szep 14, 16:39:39 » |
|
aha, na király most pedig kezdjünk el várni az 1.9-re! adventure update 2 lesz, remélhetőleg a poklot fogják csinosítgatni mert ugye nem sok mindent lehet csinálni a mostani pokolban, max baseballozni lehet a ghastokkal, ami hosszú távon már unalmas. 4 fajta kőzet van csak a netherben, a netherrack,glowstone,soulsand, és a bedrock. + rengetek láva, és a 2 mob: zombie pigman, és ghast. szóval eléggé gyenge választék, rá fér az újítás! Most jött ki de már 1.9-et várod. LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|