24 nov 17, 05:33:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267350 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Treyman
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #720 Dátum: 11 szep 11, 11:29:27 »

Előző hszt még mindig nem idézünk!

Nem igaz hogy ezt nem tudod megérteni, egy csomó ilyen baj volt már veled. De tényleg, ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz felfogni, akkor beszélni hogyan tanultál meg?

Moderátor

Azért, mert nincs annyi idejük, hogy ők teszteljék. Ezért leirják IRC-re, meg MC forumra a bugokat, és hétfőre kijavitják...
Na de mindegy... Mikor kijön a teljes játék tuti hogy már full fizetős lesz...
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 11, 12:05:33 írta Aes Sedai » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #721 Dátum: 11 szep 11, 11:41:21 »

nah, teszteltem a minecraft 1.8 pre-releaset, és egész jó, de van 1-2 hiba.
pre-releaseval arra utaltam, hogy próba verzió

Jó poén Mosolyog Az a poén, hogy ti itt tiporogtok, hogy milyen sz*r, de persze játszotok vele, sőt meg sem veszitek, ami azért nem lenne olyan fontos, de mégis, ti ingyen hozzájuttok Notch termékéhez, amin hónapokon át dolgozgat, és még INGYENESEN is kiadja, vagy legalábbis eléritek. És még ez sem tetszik nektek. EZ már kész röhej.

figyelj nyugodtan szabad véleményt mondani a játékról, akár megvette, akár nem. Notch egyelőre nem csinálja azt, hogy csak annak jönnek az újabb verziók, akik megvették. így sokkal több pénz fog bejönni belőle neki, mint pl ha újabb verziókat csak premiumosok kapnának.

már xx-szer leszidtál engem(és sok mást) hogy miértnem veszem már meg a játékot, és én hiába mondtam már el mindig, hogy nem engedik meg, hogy megvegyem "-.-

egyszerűen értsd már meg, hogy mi várunk addig, amíg KAPHATÓ LESZ A BOLTBAN, mert máshogy nem tudjuk megszerezni!

full fizetős? csak emlékeztetlek hogy nem a végső teljes jön ki, hanem csak a béta teljes jön ki. majd ha a végső teljes jön ki, akkor lehet fizetős, majd megvesszük akkor majd a boltban. addig ingyen élünk mert nem engedik hogy megvegyük kártyával Mosolyog ha nagyon bajod van vele, akkor már vedd meg nekünk te!
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #722 Dátum: 11 szep 11, 11:46:21 »

Moderátor:

Komolyan bírom az ilyen álszent viselkedést, hogy: "Te nem fizettél érte, de én igen, ezért neked nincs jogod kritizálni, de nekem igen". de az hogy most ezt megvetted, még nem jelenti azt, hogy korábban minden a neten is hozzáférhető immateriális jószágért fizettél volna, s ezek között persze egy se volt olyan amiről azt mondtad volna, hogy nem tetszik.

Ezzel csupán annyit akarok mondani, hogy lehet a Minecraft-ról véleményt, kritikát mondani, hogy miért király, vagy hogy éppen miért szar. De az, hogy kritizáljátok egymást vásárlási szokásai alapján, hogy kinek miről van és miről nincs joga véleményt alkotni annak itt helye nincs!

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #723 Dátum: 11 szep 11, 11:54:13 »

nah, 97 az ID-je a "silverfish-rocknak" teljesen olyan mint a normális stone, csak nincs neve, és ha lerakod könnyen szét lehet törni, és a belsejéből jön a silverfish.

endergyöngyről: nem tudom milyen nehéz megölni 1 endermant, mert multiban gyenge, de ha tényleg olyan erős, akkor az endergyőngy lehetne ilyen felerősítő cucc. mert Jeb mondta hogy olyant akar berakni a játékba, ami megerősíti a cuccokat, szóval az endergyöngyből lehetne csinálni vmi cucc megerősítőt, vagy maga az endergyöngy erősítené  meg a cuccokat.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #724 Dátum: 11 szep 11, 13:56:38 »

ugyebár van a piston. X blokkig tudja csak eltolni. Lehetne egy Ender Piston, ami továb tudja nyomni a blokkokat, mondjuk ennek a duplájára. Vagy az ijjat felturbozni, és messzebrbe, erösebbet löne meg ilyesmik...
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #725 Dátum: 11 szep 11, 15:03:08 »

én is pont ezen gondolkodtam, hogy messzire lökné a blockokat az ender gyöngyös piston.
Naplózva

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #726 Dátum: 11 szep 11, 17:25:53 »

Vagy valami kopásjavító is lehetne.
Szaggat nálam ez a pre-release, és rossz előérzetem van az updateval kapcsolatban :/ sebaj mert névnapomra kapok új videókártyát és jó lesz. Mosolyog
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #727 Dátum: 11 szep 11, 18:12:51 »

Jaja nálam is de ez sztem csak a map generálás miadt van mert 5-6 perc után már normálisan megy de már egyedül uncsi és miki szervere meg átváltott 1.8-ra ezért kevesen bírnak felmenni (3-an én miki meg nesquik) és így uncsi Szomorú Valaki tud 1 jó szerót ahol norm társaság van? Am krisz mikor nyit szerótok? Az update napján vagy rá 1-2 hétre?
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #728 Dátum: 11 szep 11, 18:28:19 »

Vagy valami kopásjavító is lehetne.
Szaggat nálam ez a pre-release, és rossz előérzetem van az updateval kapcsolatban :/ sebaj mert névnapomra kapok új videókártyát és jó lesz. Mosolyog

Nem csak te vagy igy ezzel. Mint az 1.7.1-re itt is elrontották a CPU felhasználást. és csak az 1.7.2-re javitották ugyebár. Igazából az új világitás meg ezek mégtöbb + ramot fog enni, de hála az OptiFine nevü modnak, nagyon jól kiegyensulyozza a gépet.. Én ezt használom, nagyon beválik Mosolyog Probáljátok ki ti is, bár nem tudom mennyi idö mire megjelenik 1.8ra is.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #729 Dátum: 11 szep 11, 19:05:10 »

Am krisz mikor nyit szerótok? Az update napján vagy rá 1-2 hétre?

Amint kijön hozzá a bukkit, és a BB  és még 1-2 plugin. utána már be merjük majd üzemelni a szervert. http://minecraft-empir.atw.hu/
lehet jelentkezni a fórumon, vagy akár majd ha elindul a szeró, akkor is. Naruto-kunosokat, egyből engedjük a szeróra.

olyan plugin lesz, hogy bárki fel tud menni, de amíg 1 admin teljes playerré nem teszi, addig nem tud semmit se csinálni, csak nézelődni, és írkálni.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #730 Dátum: 11 szep 11, 19:56:55 »

Na haverom elmondta mire is jüó az ender gyöngy. Ha nálad van, és pl ránézel az Endermanra akkor fele távolságból fog megtámadni. Tehát közelebbröl is ránézhetsz. A másik, de nem biztos, hogy bárhonnan megtudod ütni a játékost, de ez nem egészen biztos.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #731 Dátum: 11 szep 11, 20:25:56 »

nah, akkor remélhetőleg holnap kijön az 1.8, olvastam Jeb és Notch twitterét, sehol sem találtam új dátumot, szóval nagy eséllyel holnap tényleg kijön.

amúgy az 1.9 lesz az adventure part 2 Nyelvesít remélem jobb lesz a nether, mint most!
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 11, 20:26:43 írta tkrisz2 » Naplózva

adampatrik98
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Captain Teemo on duty

« Válasz #732 Dátum: 11 szep 12, 14:35:15 »

Nah végre enyi halaszgatás után már ép itt az ideje Nevet
De ez már bitos?
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #733 Dátum: 11 szep 12, 14:56:13 »

nem biztos, azt mondták nagyon sok a bug Szomorú és hogy ma lesz "gyűlés" és eldöntik, hogy kiadják-e így, vagy még kijavítanak pár, vagy az összes bugot.
Naplózva

adampatrik98
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Captain Teemo on duty

« Válasz #734 Dátum: 11 szep 12, 16:32:50 »

Nem igaz mit krll még ezen javitani?! >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins