Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #600 Dátum: 11 aug 18, 14:57:04 » |
|
Ehhez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a Game Of Thrones egy fantasy könyv, amelyből most már sorozat is van, amit az HBO-n adnak. Elég nagy költségvetésű a dolog, nagyon felkapott lett mostanába rengeteg ismerősöm bálványozza A játéknak nemrég jelent még a trailere, nem hiszem hogy GOT ról lenne szó! Elég az offból! Most piston liften dolgozok hamarosan kész lesz és majd felteszem egy videómegosztóra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #601 Dátum: 11 aug 18, 15:35:43 » |
|
tkrisz Notch Quakere hívta ki a beshedát nem a game of thronesra
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #602 Dátum: 11 aug 18, 16:37:57 » |
|
rossz ez a googleford XDDD nah szerón árulok spawnereket is már
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #603 Dátum: 11 aug 18, 18:34:59 » |
|
tkrisz mik azok a spawnerek? amugy nagyon jó az a skines én is enderman voltam xD mien játék ez a scrolls?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 18:41:53 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #604 Dátum: 11 aug 19, 08:23:26 » |
|
a spawner az ami a dungeonban van, folyamatosan "éleszti" a mobokat, vagyis spawnolja. és tudok 1 spawnerből bármilyet csinálni, malac, cow, csirek, slime, giant, zombi stb scrolls: http://www.scrolls.com/nekem vmi rpg-nek tűnik. de notch inkább törődne már az 1.8-al, hogy minél elöbb kijöjjön
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #605 Dátum: 11 aug 19, 10:38:02 » |
|
Azért azt érzitek, hogy ezen itt is rajta van Herobrine? (Notch háta mögött, aki nem elég szemfüles )Amúgy lehet, hogy én is jelentkezek a szerverre csak egy próbára, hogy nekem laggos-e, ha így megfelel az adminoknak .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #606 Dátum: 11 aug 19, 10:52:38 » |
|
Már azt hittem a skelton előtti szürke pólósra gondolsz. Jr. Herobrine ? Eztet szaporodik?! Különben most nagyon laggol a szerver, most újrainditjuk hátha lesz vmi.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 11 aug 19, 11:22:40 » |
|
hát, lehet az tényleg herobrine, csak van a fején vmi zöld kalap
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #608 Dátum: 11 aug 19, 11:25:52 » |
|
Tényleg, annak is csak fehér szeme van elől . Amúgy szerintem valami/valaki más is áll mögötte azért van ott egy zöld rész.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 11 aug 19, 20:10:53 » |
|
hali, átmenetileg most nem üzemel a szeró, mert 1-2 plugin nem igazán műkszik.(NE nekem harapjátok le a fejem!!!) balazs97, vagyis a barátom éppen újra rakja a szerón a pluginokat, és mindent configol, és kiszűri a bugokat, lehetséges visszaélési lehetőségeket,újabb verziókat tölt le, stb. a pluginok kicserélése valószínűleg holnap lesz meg. balazzsal elkezdjük szedni a pluginokat. talán már ma menni fog a szeró, de azt mondja tele lesz akkor buggal FONTOS UI: lesz olyan jó mint az only-craft (ezt balazs üzeni)
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #610 Dátum: 11 aug 20, 08:13:15 » |
|
Miért eddig nem volt olyan jó? Mikor lehet belépni a szerverre?És bocsi,hogy tegnap nem birtam fellépni se ide se a szerverre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 11 aug 20, 10:43:20 » |
|
talán jónak tünt, de egyáltalán NEM volt BIZTONSÁGOS! ha vki felgyújtott volna 1 házat, vagy lerombol, vagy vmit lerongál, semmit sem tehettünk volna, csak nézzük a romokat és építjük vissza! és Balázzsal próbálunk keresni pár jó plugint, és vmi 1 kis rpg-t belerakni, és ő meg configolgat.
na, megy a szeró! balazs még ma kész lesz a configgal, és hozzá adja a szeróhoz, a bb és a permissionok holnap vagy holnapután lesznek készen.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #612 Dátum: 11 aug 20, 11:30:40 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Mi abba a nehéz, hogy bekonfigoljátok ezeket? EZ két napig tart?:-D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 14:04:57 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #613 Dátum: 11 aug 20, 12:10:45 » |
|
balázst kérdezd, ő vevő talán a beszólásaidra is.
de nem csak configol, hanem töltöget pluginokat, és próbálgatja is, hogy hogyan mükszik. és mostanában nem nagyon engedik hogy gépezzen, ezért nem csinálja olyan nagyon gyorsan, + holnap talán mennek is vhová.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 12:54:44 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #614 Dátum: 11 aug 20, 14:04:15 » |
|
mostanában nem nagyon engedik hogy gépezzen
egyébként egész jó játék... viszont hol tudok szerezni szenet mert abból hiányom van xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 14:36:48 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|