91.82.84.205:25571
végülis aki nincs whitén az nem nagyon tud mit kezdeni az ip-vel
majd kéne csinálni 1 víz alatti várost, tökjó lenne
am az atmos-craft tényleg eléggé rossz, mert Zali mindenkitől elvárja hogy naponta 20 percig kattolgasson arra a vmire xD meg én ott admin voltam, és még mindig vagyok, csak nem akarok felmenni ahhoz a beteghez. lelököm a lávába viccből, erre kibannol 5 percre "-.- ő bezzeg folyamatosan kickel, hogy amikor belépek akkor a lávában meghaljak, mert belépésnél aktiválni kell a godmodet.
én meg gyorsabb vagyok a lávánál, és időben aktviálom,5x kickel, majd /kill tkrisz2
kickeltem 1-et, hogy vegye észre magát, erre kibannol negyed órára.
meg nem tom ismeritek-e az only-craftot. na volt 1x 1 olyan hogy light-craft azt ő pénzelte, ezért ő volt a főadmin, majd leváltották mert dobálta a playereket meg minden, abból lett a kocka-farm, majd az az only-craftal olvadt össze.
de Zalinak most 1 ideje van az atmos-craftja, és már régóta volt az a map, mindent lerongáltak. direkt jelentkeztem adminnak, mert aktív vagyok, és rendbehoztam kb minden épületet. de aztán rájöttem miért volt minden lerombolva, meg miért volt olyan kevés player "-.- ez a beteg felgyújtott a szemem elött 2 házat, aztán még az se tetszett neki ha elállítottam a tüzet
ez a nem normális egyáltalán minek pénzeli a szerót, ha minden 1-es playert elkerget?