|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #481 Dátum: 11 júl 01, 14:20:44 » |
|
Sziasztok!1 bajom van az 1.7-el hogy nem lehet rajta futtatni a too many items-et -.-" Valaki segítsen legyen szíves!Amúgy ti 1.6-on a 4 kids texture packel játszottatok?Aki igen az legyen szíves megmondani hogy 1.7-en is fut-e!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #482 Dátum: 11 júl 01, 14:22:31 » |
|
Valszeg az 1.7-re még nem jött ki
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #483 Dátum: 11 júl 01, 14:28:46 » |
|
De már kint van vidi is van róla de nemtom nekem a meta-inf-et nem engedi kitörölni!Valaki segítsen pls! Sikerült végre Az volt a baja hogy nem a C meghajtóba hanem a D meghajtóba kellet tenni Elb@xt@m -.-"Próbálom kitörölni a meta-inf-et de azt írja hogy A fájl nem elérhető mert egy másik használja.Közben meg semi sincs nyitva -.-" Sziasztok!Ezt most megoldottam megnéztem 1 vidit is amit 1 órája tettek fel a too many itemes cucról de amikor megcsinálom és elinditom minecraft-ot akor elsőtétül a kép Léci valaki segítsen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 20:51:30 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #484 Dátum: 11 júl 02, 09:13:09 » |
|
kikell törölni a meta-infet, és akkor jó lesz. de csak úgy tudod kitörölni, ha közben nem fut a minecraft
nekem sikerült beraknom
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #485 Dátum: 11 júl 02, 12:26:12 » |
|
Sziasztok!tkrisz én kitöröltem de amikor el inditom a minecraftot akkor sötét kép nyomok 1 updatet és máris jó mert visszakerül metainf de így meg nincsen too many items :S Lehet az a baj hogy kell hozzá új modloader?tkrisz pls küldesz 1 linket a modloader-ről?És bocsi ezért a sok hozzászólásért! Sikerült új modloader kellet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 19:21:50 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #486 Dátum: 11 júl 02, 14:26:21 » |
|
- és megint kilett véve herobrine xD
Akkor már csak az a kérdés hogy eddig benne volt-e a játékban. Mondjuk én most már totál nem értem ezt a Herobrine dolgot xd. Egyszer azt hallom, hogy benne van, aztán nincs most kiderült hogy kivették xd. Cool . Sziasztok!Én már nem merek Minecraft-ozni Amikor játszok a bal felső sarokba kiirja hogy unisled copy vagy mi és olyankor 10 percenként lefagyassza a gépet a kicsike -.-" Szal lehet inkább meg kéne vennem az eredetit mert a másolat már nem jó :'( Az unlicensed copy felirat nem határoz meg sok dolgot. A géped lefagyását 100% más dolog éri el.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #487 Dátum: 11 júl 02, 15:29:39 » |
|
Én most ezen munkálkodok, csak mivel elakartam rejteni a bal oldali redstone dolgot, ezért elromlott, és hát, ujrakell kezdenem, de inkább most egy hegy belsejébe fogom beépíteni. vidi: http://www.youtube.com/watch?v=52o85NXdvKo&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #488 Dátum: 11 júl 02, 19:03:21 » |
|
Jobb oldalt az első videó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #489 Dátum: 11 júl 03, 18:03:42 » |
|
az új pistonos verziós mine craft-ot le lehet szedni törten? ha igen kérnék egy linket, köszi .
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #490 Dátum: 11 júl 03, 19:14:45 » |
|
Megnyitod a minecraftod,neved alatt force update és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #491 Dátum: 11 júl 03, 19:47:53 » |
|
Pontosan hogy is kell a force updated végre hajtani?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #492 Dátum: 11 júl 03, 19:50:54 » |
|
Sziasztok!Úgy hogy rákattintasz a Force Update előtt lévő kockára és aztán elinditod a játékot ^^ A Force Update felirat az Username mellet lévő fehér téglalap (ahova a játékbeli nevedet írod be) alatt van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #493 Dátum: 11 júl 03, 20:05:45 » |
|
Bocsi, de nekem nincs olyan hogy force update:( user, pw, és remember pasword van csak:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #494 Dátum: 11 júl 03, 20:09:21 » |
|
Akkor te eredetivel játszasz sztem