tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #375 Dátum: 11 ápr 29, 16:37:27 » |
|
a farkas egészen más lett, mint az, és sztem jobb mint a mo creatures modban azzal semmit se lehetett csinálni. am én inkább örülök, ha modokból rakja be, mert sok jó mod van, és azt alap játékba is bekéne tenni.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #376 Dátum: 11 ápr 29, 17:00:00 » |
|
Ötletre gondoltam ^^. De tényleg vannak egész ötletesek is. De én jobban szeretem ha olyanokat tesznek be amit máshol nem találok meg, valamiért az izgalmasabb.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #377 Dátum: 11 ápr 29, 22:50:56 » |
|
Slimeball-al mit lehet kezdeni?
Meg van egy rakat obszidiánom, rakunk valahova majd portált? Ha igen akkor kéne neki egy közösségi hely.
meg aszem majd ki kéne raknom útjelző táblákat a bányába a mit kiástam, mert rengeteg minden van ott, de jól el is lehet tévedni. xD
Aki lejött velem, az bányászott egy rakat vasat, meg 10 gyémántot, aztán beleesett a lávába. xD
---- Lenne egy event ötletem:
Egy viszonylag erdős területet körbevennénk coblestonnal 100x100 kocka szélességben és mondjuk 5 koka magasságban. rajt különböző helyeken bejáratokkal. A játékosoknak bent meg kel küzdenie egymással életre halálra. Fegyver és páncél használata tilos, vagyis minden egyéb tárgy használatával kell megölni a másikat. Pl körberakod kaktusszal, vagy nyakába zúdítasz egy rakat homokot, vagy dinamitot rejtesz egy fa mögé, beleesik vízbe é befalazod a tetejét, esetleg felgyújtod. Szal ilyen kis csapdákat kell állítani egymásnak. Mindenki a saját cuccaiból gazdálkodik Az nyer aki a végén állva marad, a jutalma amit a többiektől felszedett, (+amit az adminok esetleg meghatároznak) sethome, home használható, de csak az arénán belül, onnan kiteleportálni tilos (automatikus vereség)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 05:06:29 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #378 Dátum: 11 ápr 30, 04:44:36 » |
|
dinamit az nem vlmi jó ötlet, de a többi az jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #379 Dátum: 11 máj 01, 15:41:52 » |
|
lol! elkezdtem singleben bányászgatni, aztán találtam 1 nagy barlang rendszert, amiben 3 órát járkáltam, mire nagy részét kifákjáztam, de aztán meguntam, és kijöttem xD 3 óra... ez nagyon sok! elneveztem csoda barlangnak + azért is mert találtam 1 tintahalat a barlangrendszerben, holott alig volt ott víz
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #380 Dátum: 11 máj 01, 16:09:03 » |
|
Sorolom: 1 gyémántcsákány 1 vascsákány kb 4 kőcsákány kb 20 vasérc kb 6 arany kb 15 lazulit 2 gyémánt 1 gyémántkard 1 íjj 30 nyíl +szenek és fák fáklyákhoz 2 sülthús pár napja ezeket sikerült elvesztenem. Három zombi és egy csonti közreműködésével. Amiket ezekkel a cuccokkal röhögve lelet gyakni, sőt még azt is tudtam hol vannak, és még az életem is tele volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #381 Dátum: 11 máj 01, 16:32:34 » |
|
Ez a szerveren volt? Mert akkor az szép Ha nem, akkor mégszebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #382 Dátum: 11 máj 01, 19:13:23 » |
|
Persze hogy a szerveren xD Single-ben már csak a dolgok tesztelése végett játszok néha.
Viszont a mai nap elég szép bányászzsákmányra leltem szert xD
kb 10 arany kb 30-40 vas 5 gyémánt kb 45 moháskövet némi lazulit (Talán már félig megvan Luffy gatyája xD) kakaóbab, kenyér, nyereg, puskapor. meg jókora mennyiségű vörös pór szegélyezi az utam, amit nem bányásztam ki.
Amit mindig elfelejtek, az az hogyha megyek le bányába akkor vigyek egy vödör vizet, ha esetleg lávával találkozok. Nem obszidián miatt, hanem arra az esetre ha beleesnék xD.
ui: A hullámvasutat kik építik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #383 Dátum: 11 máj 01, 19:51:16 » |
|
csak én tudok felmenni a szeróra? :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #384 Dátum: 11 máj 01, 20:19:32 » |
|
Nemhiszem, más is feltud csináltunk egy óriási céh kastélyt Bár márcsak Gepgurut várjuk h ő is épitsen egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DragonSlayer
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 11 máj 01, 21:08:33 » |
|
Helló mindenkinek, engem is elkezdett érdekelni a multi, ha megkérlek elmagyaráznátok hogy kell belépni a szerveretekre és milyen verziójú játék kell legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #386 Dátum: 11 máj 01, 21:17:07 » |
|
ennek a topicnak az első oldalán ottvan tkrisz2 lentebb adott egy letööltési linket azt szedd le, a weboldalunkon sunsite.atw.hu -n regizz, fórum menü, azonbelül keresd ki a jelentkezés topicot, mintaszerint ird le a dolgokat, felirlak, beirod a főoldalon található ip-t, és kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DragonSlayer
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #387 Dátum: 11 máj 01, 21:19:14 » |
|
Rendben akkor el is kezdem, Köszi. Szerk, meg is van a jelentkezés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 21:23:55 írta DragonSlayer »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #389 Dátum: 11 máj 03, 16:41:09 » |
|
Ugye tudjátok van ez a céh dolog. Ha elkezdtünk ericbookal meg Deathlord, és Tedy vel épiteni egy nagy hotelt, és oda csak a tagok mehetnek, és naon jól m,egy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|