GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #345 Dátum: 11 ápr 26, 09:03:04 » |
|
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=296306&p=4116056#p4116056Nem tudom kell-e bárkinek is ez de felrakom. Magyarosítás a Magyarosítások Portál weblapjáról 1.5 höz. Nem hiszem, hogy ehhez a játékhoz kell magyarosítás de inkább fa mint wood... Egy másik: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=217921Varászbotok, nem tudom 1.5 is müködik -e? Van még harci kard te az hülyeség és valamilyen repülő szőnyegre hasonlító is de azt nem linkelem most be.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 09:11:38 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #346 Dátum: 11 ápr 26, 09:48:19 » |
|
skacok, brutál hirem van:D Hivatalosan is kiadták a legfrissebb server modot, már bent is van a szerón, és hamarosan olyan pluginok lesznek fent h ihajj csuhajj =) Egyébként regizzetek az oldalra és akk mindent tudni fogtok mi történik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #347 Dátum: 11 ápr 26, 10:07:38 » |
|
Ez jó hír . Viszont nekem van egy kis problémám. Nem tudok regisztrálni az oldalra ( http://www.sunsite.atw.hu/) mert amikor küldi az e-mailt, amivel megerősíthetném a regisztrációt akkor kiad egy 404 erroros oldalt és egy furcsa angolra ad ki utána.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 10:42:26 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #348 Dátum: 11 ápr 26, 10:54:16 » |
|
Probléma elháritva! Regizz ujra. A weboldal URL-nél nem irtam át sajnos, ezért yourdomain.com-ot irt... Mostmár télleg lehet regisztrálni az oldalra! Hajrá hajrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 11 ápr 26, 15:14:35 » |
|
Trey, de most meg másik email címet kell írni, és másik felh nevet? amúgy sztem bekéne rakni a btb plugint is, meg azt amivel szörnyeket tudok idézni, kéne eventekhez meg olyan, amivel 1x-re több kockát tok lerakni, és eltüntetni. meg repülö szőnyeg se lenne rossz, persze a btb-n kívűl a többi az adminoknak lenne módosítás: bekerült a login.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 17:07:14 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #350 Dátum: 11 ápr 26, 16:36:54 » |
|
Ha felrakom ezt a módot, akkor később visszatudok váltani az alap módra? Tudom, ha már csináltam staffot, akkor azon a mapon nem lehet, de pl egy másik vagy új mapon még játszhatok az alap verzióval újratelepítés nélkül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 16:39:40 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #351 Dátum: 11 ápr 26, 16:37:23 » |
|
Sziasztok!Megmondaná valaki hogy ez a login vagy mi hogy működik?Mert nekem ötletem sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #352 Dátum: 11 ápr 26, 16:43:03 » |
|
Ha az amivel én találkoztam, akkor megnyitod a chatet (ez a "t" betűvel lehetséges) és beírod ezt: /register <jelszó amit akarsz> Ezután ha sikerült regisztrálni a következőt kell beírnod: /login <jelszó amit megadtál> A következő alkalomkol csak a loginnal kezdődő parancsot kell használni. Ha nem így működik, akkor sajna én sem tudom.
Shiro, a mod fajtájától függ, hogy újratelepítés után lehet-e játszani. De szerintem ha felteszed és megunod, akkor nyomj egy force updatet és visszateszi az eredetit, vagy ha nem megy akkor kitörlöd a Minecraft mappájából az egyik fájlt (például ezt szokták: Appdata / .minecraft / bin / minecraft.jar) és utána force update-zel egyet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 17:04:00 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #353 Dátum: 11 ápr 26, 17:02:35 » |
|
Pontosan úgy müködik ahogy a kolega elmondta. Amig nem regisztráltál, nem tudsz semmit sem csinálni, és amig be nem jelentkezel, addig sem. Tehát ne mtudsz emgmozdulni, se semmi /register jelszavad /login jelszavad és meglesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #354 Dátum: 11 ápr 26, 20:54:03 » |
|
tkrisz2, amikor véletlen megöltelek a Mokuton Hijutsu Jukai Koutan-al, akkor hány életed volt?, mert néztem elég hamar meghaltál, s ahogy a lábad lógott a levegőben, úgy néztél ki mint egy akasztott ember.
Zombik ellen meg nem nagyon hat, de lehet még gyakorolni kéne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 13:09:32 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #355 Dátum: 11 ápr 26, 21:01:26 » |
|
Yahho! Végre nekem is sikerült csatlakoznom a szerverhez! Viktor-senpai néven vok fenn. Tetszik ez a szerver Majd holnap játszok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 21:04:05 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 11 ápr 27, 12:23:53 » |
|
tkrisz2, amikor véletlen megöltelek a Mokutun Hijutsu Jukai Koutan-al, akkor hány életed volt?, mert néztem elég hamar meghaltál, s ahogy a lábad lógott a levegőben, úgy néztél ki mint egy akasztott ember.
Zombik ellen meg nem nagyon hat, de lehet még gyakorolni kéne.
növelték a teljesítményt, asszem. így ököllel gyorsabban ki lehet nyírni másokat. szal notch talán erre értett amit írt a blogján, illetve notch blogját figyeljétek ( http://notch.tumblr.com/) hátha lesz fent info a kövi verzióról amúgy köszi shíro a szép véleményt! xD ui: a mokutun hijutsu jukai koutan az 1 fairy tail izé?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #357 Dátum: 11 ápr 27, 13:08:56 » |
|
Dehogy, az Narutos cucc, az első Hokage, valamint Yamato operál vele. Ja meg én Minecfraftban. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #358 Dátum: 11 ápr 27, 14:27:14 » |
|
Sziasztok!Nagyon tetszik a szerver nagyon hoszú a hullámvasút véleményem szerint 1 kicsit túlságosan is mert fél órát kel rajta gyalogolni hogy a végére érj Tkrisz megépítette a világ legjobb event pályáit már mind amiket eddig épített.Treyman kérlek szépen nézd meg a whit list-et mert még nem irtad el fogadsz-e de elégé fura mert ahoz képest felmehettem Sziasztok!Van 1 kis problémám az hogy amikor beléptem egyfolytába kidobott amikor működött ak akart betölteni laggolt és utána is kidobott!Csak mostmár még 1 kockát se hoz be és ez elégé zavaró esetleg ha valami baj van gépemel ak holnap is megnézem de ha akor se ak kérnék 1 kis segítséget!A válaszoktak előre is köszönöm!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 15:18:03 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #359 Dátum: 11 ápr 27, 15:09:08 » |
|
Vonatozni kell a sinen, nem sétálni xD
Treyman, vagy tkrisz2 ha megkérhetlek, ledobnátok a szerverről, mert nem tudok felmenni.
Kapcsolatszakadás volt, és ő progi úgy érzékeli, hogy még fent vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|