24 nov 17, 08:56:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267485 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #285 Dátum: 11 ápr 22, 13:12:34 »

jah, és van 1 ötletem!
építhetnénk majd 1 egyetemet is Nevet
ott taníthatnánk egymást, mondjuk a redstoneval kapcsolatban, mert az eléggé bizarr dolog, és profi minecraftosok is nehezen értik csak
meg földművelést, meg minden félét taníthatnánk, mondjuk én el is vállalnám a tanítást, ha már patrikot úgy is kell tanítanom xD

csak esetleg jól jönne hozzá az addolás is, mert van pár dolog, amihez nem tudok eleget szedni ahhoz, h megtudjam csinálni a kísérletet

Patrik, kértél már admin jogot magadnak?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 13:19:05 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #286 Dátum: 11 ápr 22, 13:30:53 »

Persze, most viszont pluginon ügyködök, hogy legyen fizetőeszköz. Van egy plugin, amivel lehet fizetést adni, átadni másnak, eltenni, és ilyesmi. Ezt akarom megoldani, meg van egy plugin, ami annyit tesz, hogy nem törheted szét más blockját, ha csak nem te csináltad =) Am már van adminom és elég jól haladunk =) Amint meglesz értesitelek
Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #287 Dátum: 11 ápr 22, 13:44:44 »

Na hajrá, csákány, ásó remeg kezemben! Én egy olyan piacot képzeltem el, hogy, lenne egy kis fa bodé, átpasszolsz valamit és meg átdobom a pult fölött a kajákat, stb. ket. Vasajtós lenne, így csak én ki, senki be. Úgy eldugnám a raktárat (chestet) hogy...

Beizgultam!  Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #288 Dátum: 11 ápr 22, 13:49:03 »

oksa, ilyen rgp plugin szerűség lesz?
és vmilyen chest plugint tegyetek be, a biztonság kedvéért, pl h táblára rá kell írni, h [private], vagy h rákell ütni, és lelesz zárva a láda, vagy /cc 1. esetleg lesz mc plugin is? az a repülő szönyeg, az tetszene nekem Nevet
am van olyan plugin, amivel ilyen herobrine szerű npc-ket lehet betenni, és azoktól lehet venni, olyanra gondoltatok? mert az nagyon jó! a kocka-farmon is volt 1x, csak elromlott
lesznek eventek is?
ha engeditek, segítek eventet szervezni, ha adtok cuccokat, megépítem az event pályákat is!
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #289 Dátum: 11 ápr 22, 13:51:01 »

Sziasztok!Akit érdekel én találtam az 5-ös minecraft 1 nagyon jó texture pack-ot nekem nagyon bejön ha gondoljátok hogy kipróbáljátok  itt a link : http://www.mediafire.com/?zirvhwh4w9ff80p#2  jó szórakozást hozzá  Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #290 Dátum: 11 ápr 22, 14:03:56 »

nekem ez a kedvencem:
http://painterlypack.net/customizer.php
jó kis texture pack!
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #291 Dátum: 11 ápr 22, 14:06:58 »

Én most a CuteCraft packot használom, kellemes xd. Google-ben csak beírjátok, hogy CuteCraft és már ki is adja a fórumon lévő topicját.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #292 Dátum: 11 ápr 22, 14:15:19 »

jah, megnéztem a youtubeon, és tök ilyen happy Nevet
de a leghappybb texture pack a last day Nyelvesít
próbáljátok ki, nagyon szép
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #293 Dátum: 11 ápr 22, 14:18:41 »

Ja, persze, aztán még a végén azon kapjátok magatokat, hogy a pajzsgenerátorokat robbantgatjátok szét Nevet. Mondjuk ha unatkoztok akkor nyugodtan, talán én is megpróbálom egyszer.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #294 Dátum: 11 ápr 22, 14:21:22 »

Sziasztok ismét! Most a ti segitségetekre van szükségem! A szervert sikerült megcsinálni, viszont a kliensem elromlott, igy nem tudom beinditani az 1.5-öt csak az 1.4-et. És force updatelni sem tudom sajnos. Ha valaki betudná csomagolni a bin mappáját, ami már 1.5-ös, feltenné addat.hu-ra és elküldené, azzal nagyon sokat segitene. Elöre is köszönöm.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #295 Dátum: 11 ápr 22, 14:26:16 »

xD totó videói NÉGYever Nevet de mér, tök happy a környezet Nevet am jó videókat csinál totó nem? nekem ő a kedvencem!
hülye it(i)bárány elcsórta az ötletét szegénynek "-.- totó 3 hónapon keresztül mondogatja, h hajóra fog majd 1x szálni, és kaland mapokat fog végig vinni, erre meg csakúgy ellopja az ötletét bárány "-.- ráadásul ha már végül báránynál vagyunk, akkor tökjó videókat csinál, meg minden, de nem olyan jó, azután, h tök bunkó!
a szeróján 1 gyereknek a házába tnt-t rakott, meg katamorit letiltotta, mert nem akart vele beszélni, meg 1 másik videós csapatnak nem válaszolt 1 kérdésére, miután emailt is küldtek, meg 1x én is kérdeztem tőle pár dolgot a youtubeon, de nem válaszolt, és olyant nem ismerek, akinek válaszolt volna, szal érdekes, h mindenki oda van érte, miközben ilyen Nevet

Treyman, át küldtem emailban!
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 14:31:37 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #296 Dátum: 11 ápr 22, 14:33:15 »

Az eleje óta sokat fejlődött, most már én is kedvelem, eleinte nem volt a kedvencem. Erről a bárány akárkiről nem hallottam még, de a leírásod alapján tényleg elég érdekes alak lehet..

Treyman: Hát nálam az a gigszer, hogy nagyon lassú a netem és későn töltené fel. De ha megfelel akkor megpróbálkozok vele.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #297 Dátum: 11 ápr 22, 14:35:28 »

SKACOK A SZERÓ KÉSZEN ÁLL!  Pluginok még nincsenek, de meglesz oldva. Gyertek fel és elmondok mindent.

IP: 78.24.187.44:25564
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #298 Dátum: 11 ápr 22, 14:45:22 »

Amint kimatekozom, hogyan tudok minél kisebb helyen minél több hangszórót rákötni egy hálózatra, akkor máris megyek és építek nektek egy Night Clubbot xD

Már csak azt kell megoldanom, hogy, hogyan tudnám ezt a négyszólamú négynegyedes ütem egy negyedének a kapcsolási rajzát kisebb helyen elhelyezni:

Vagy valahogy majd megpróbálok térbeli elhelyezést neki, 4x4x4-es csoportban. (kiváncsi leszek kábelket hogy oldom meg)

Tudom, elég lenne kevesebb hangszóró is, de így legalább lehet hangolni is.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #299 Dátum: 11 ápr 22, 19:18:29 »

Persze, csak ez a webmotor sajnos hibás, ezért felkell tennem egy másikat (ami alapvetően jobb) de amint meglesz, a hozzászólásomat editelem. Jah egyébként találtunk Gepguruval egy tüzhelyet, amit belehet oltani, de utána megint elkezd égni, szétütöttem a blokkot de nem adott semmit, valakinek valami tipp?=) Egyébként az egész városnak lesznek utcanevei, így meglehet öket küölönböztetni, késöbb lesz login és register rendszer, és home system ( /home set beállítod a otthonod, /home odavisz az otthonodhoz) ez zért jó mert ha meghalsz, akkor ott respawnolsz, belehet majd zárni az ajtót meg minden egyéb, csak nagyon nehéz mert még ilyte nemcsináltam de majd megtanulom
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins