Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #240 Dátum: 11 ápr 19, 18:40:17 » |
|
Jó lett az 1.5. De viharral még nem is találkoztam Archivementeket meg kemény 1 óra alatt lehet unlockolni. De! Rájöttem, hogy ha magad alá ásol sokkal nagyobb eséllyel találsz aranyat, gyémántot, vérkövet és bármi mást mintha bányával bíbelődnél ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #241 Dátum: 11 ápr 19, 18:43:43 » |
|
Ja, hát csak könnyen lávába zuhanhatsz. Én két oszlopban szoktam ásni, felváltva, és általában egy-egy bánya belsejében is így keresgélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #242 Dátum: 11 ápr 19, 19:26:09 » |
|
Tesóm nézte a szeró logot láttam irtál. Légyszi ha legközelebb emlitesz Patrikként emlits, mer az a nevem, ezt elfelejtettem emliteni xd. DE holnap röviditett órák lesznek, igaz én még noob vok a minecraftba, de összedobhatunk vlmit. Ma pl azt csináltuk h tele tettünk c4-el egy helyet, utána felrobbantottuk, s kiifagyott a kliens xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 11 ápr 19, 19:28:34 » |
|
oké Patrik amúgy az nem c4, hanem tnt am, véletlenül konfliktusba keveredtem az unotesóddal, mert véletlenül felrobbantottam a tnt-jét
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #244 Dátum: 11 ápr 19, 20:06:20 » |
|
Nah már kriszmester megtanitott néhány dologra. Holnap beszélek a szerótulajjal, és beteszünk egy normális worldot ami nincs szét TNT-zve... Aztán aki szeretne jönni, az segithetne megcsinálni a worldot királyra, és ott ellennénk. Ma mondjuk csináltunk egy föld alatti izét, de véletlenül 20 TNT érte szegénykét. Pedig találtunk egy titkos kis rejtekhelyet is amit lezártunk, hogy ha valami történne. Mikor elkezdett robbantgatni oda behúzódtam és semmi bajom. És meg tudtam azt is hogy az obszidián a egerősebb anyag, rápakoltunk szintén 15 TNT-t és MEG SEM MOZDULT . Nagyon érdekes kis játék =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 11 ápr 19, 20:18:47 » |
|
Bedrock a legerősebb, azt alig robbantja szét a TNT. Amúgy szívesen mennék, csak nekem 1.5 van meg és semmi kedvem nincs leszedni 1.3-at, bocs .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #246 Dátum: 11 ápr 19, 20:30:20 » |
|
Az obszidiánt meg egyáltalán nem. Azt csak gyémántcsákánnyal lehet nagynehezn szétszedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #247 Dátum: 11 ápr 19, 20:35:13 » |
|
És az 1.5 höz van már server file? mert ha igen ak simán átállunk, hiszen az az újabb.. s ha nem kell megevenni akkor mégjóbb xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #248 Dátum: 11 ápr 19, 21:48:30 » |
|
Hát akkor én tudtam tévesen ^^'. Amúgy nem tudom mi az a server file, ha leírod egy kicsit akkor utána nézek, mert jó lenne magyarokkal tolni "saját" szerveren.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #249 Dátum: 11 ápr 20, 04:47:22 » |
|
hát mi lenne a server file? egyértelmü. Server és a filek amik kell a serverhez. De azt csak így házilag nem tudod csinálni, mi viszont szerverről toljuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #250 Dátum: 11 ápr 20, 09:59:08 » |
|
érdekes én nem tudom kicsomagolni, azt a filet amit feltöltöttél. Hibásnak észleli:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #251 Dátum: 11 ápr 20, 11:01:25 » |
|
Próbáld meg úgy letölteni, hogy nem csukod be utána az oldalt. Nekem valamiért attól szoktak hibásak lenni, hogy becsuktam letöltés közbe az oldalt ^^' (pl. aktuális eset a Beelzebub manga, letöltöttem mind a négyet de becsuktam azt ahonnan töltöttem, ergo mindet hibásnak észlelte. Utána úgy töltöttem, hogy nem csuktam be a forrást és mind jó volt.)De lehet, hogy semmi köze nincs hozzá. Azért próbáld meg, hátha .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 11 ápr 20, 11:19:52 » |
|
hát tényleg jobb lenne, ha 1.5-tön menne! mert van még pár szeró, amihez kell már 1.5, és én szeretnék azokra felnézni! pl luckey szerójára, és hamarosan a kockafarm szeróra is
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #253 Dátum: 11 ápr 20, 12:28:28 » |
|
Egem valamiért a kocka farm nagyon nem szeret. Fellépek, minden oké, belépek, akkor meg mehetek a spawn ponttól akár 50 kockára is, amit kiütök az nem lesz a kezemben és visszamegy a helyére, aztán meg valami hülye szöveget ír, és ledob. Valaki nem tudja miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #254 Dátum: 11 ápr 20, 13:22:13 » |
|
esetleg laggolsz... nem tudok jobbat, kérdezd meg bencikyt. esetleg levédett területen bányásztál, meg ilyesmi! am, Luckey a videós gyerek épp most nyit 1 szerót, vagyis már megnyitotta, csak hát holnap nyitja meg megint, új mapon! lehet rá jelentkezni holnap éjfélig
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|