tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 feb 13, 10:01:58 » |
|
kösz, de ne fáradj, az se biztos, h jó ehhez a verzióhoz az a hekk ... am, ha lent vagy a pokolban, akk ajánlom, h vigyél 1 pálcikát is, és baseballozz azzal a repülő döggel jó móka meg, ha arrébb mész, akk találsz minden féle anyagot, alvilági mocsarat, amit akár csapdának is használhatnál, mert az lassít téged, és sztem a mobokat is de akk kötelező inveditet használni, mert tele van minden mobokkal... am, apa is elkezdett minecraftozni najó, eddig csak 1x játszott vele, de ez van ^^, megtanítottam 1 kicsit, h hogyan, eddig 1 házat épített, amit én tovább csiniztem jah, és mit lehet rakni a mods and textureshoz? a force update után jelent meg ott és megint csak jah: jah, amúgy rájöttem, h hogyan kell olyan vörös követ szerezni, vörös kő port, vagy mi az xD egyszerű: tnt tnt-vel felkell robbantani a vörös követ módosítás: http://www.youtube.com/watch?v=lcVBcO2l-Koam, ha ez a videó szerón készült, akk lehet h ezen a verzión is lehet multizni, de nem tom, pedig jó lenne talán majd megkérdezek vkit a magyar minecraftosoktól módósítás nem tudom hányadik: nah, 2 óra keresgélés után küldtem 1 emailt 1 gyereknek, aki a plastikon, vagy hol játszik, és megkérdezem tőle, h lehet-e játszani multiba ezen a verzión, és h hogyan, és h ha nem, akkor tud-e verziót, amivel lehet, és ingyenes.... de mostmár fáradt vok ><
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 14, 18:24:55 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 feb 15, 15:44:23 » |
|
Kipróbáltam ezt a játékot, és fergeteges. EGy ilyen föld/fa erődöm van, egy kisebb szigeten, körbefalazva, egy kis pincebánya, egy nagyobb szigeten mellette, ahová híd vezet egy nagyobb báyna, meg iylesmi, egy titkos alagút a szigetek közt (de ne mondjátok el a moboknak), és marha jól el vagyok ilyen Robinson Crusoe stílusban. Most kezdtem búzát termeszteni, meg cisnáltma csónakot (kikötővel)kikötőt, íráénytűt, órát, hogy nagyobb területet is be tudjak járni, és vissza találjak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 15:47:01 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 feb 15, 16:08:32 » |
|
Hát én is elkezdtem játszani, keresgettem multit de már feladtam, mert ahhoz megkell venni, amit megtennék de minek? Jó nekem a beta is singleben, ami legjobb, hogy csomóan tesznek fel netre letölthető mentéseket >.< Leszedtem egy olyat, hogy van vagy 5 "hullámvasút", de egybe olyan hogy tetejére felérsz,onnan csónakkal le xD nagyon jó, meg ugye várak minden *-*
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 feb 15, 18:11:38 » |
|
ok, na szal: csak ha megveszed, akk tudsz multizni sajna rits, amúgy tudnál linkelni néhány ilyet, és megtudnád mondani, h hogyan kell ezt megcsinálni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 21:40:57 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 feb 16, 10:27:19 » |
|
hát a legkönnyebb, hogy youtuben rákeresel hogy "minecraft save" vagy "minecraft world download" meg ilyesmik, és akkor ha win7-ed van rákeresel a start menüen hogy Futtatás, ha XP akkor asszem kikkel keresni. Majd ezt kell beírnod: %appdata%, behoz egy mappát, és abban ottlesz a .minecraft, és a letöltött world-ot beillszted (ugye amiket letöltesz mappa, szóval csak aztkell betenni aminek a neve World 1-től egészen 5-ig lehet) remélem segítettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 feb 16, 16:17:17 » |
|
én szeretnék iránytűt, csak nem tom hogy hol lehet szerezni vörös követ.. mindenhól keresem leírást a vörös kőhöz, hogy hol van (minecraft wiki) Tkrisz2 te tudod honnan lehet?
rájöttem, ahogy mondtam, a vörös kövekből kell, amiket bányászat közben találsz, ilyen vörös vér kövek, azokat ilyen ezüst csákánnyal, vagy mivel lehet szét kapni
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 feb 16, 16:43:44 » |
|
Fém csákáyntól felfelé lehet kibányászni, és igazából egy csomó van belőle, csak mélyen kell keresni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 16:47:32 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 feb 16, 20:59:05 » |
|
dejó xD csak most veszem én is észre, naszal ugye van am minecraft.net ott belépsz, és van a régi verzió, azon lehet ingyen multizni! nagyon jó muri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 12:46:20 írta Rits »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 feb 17, 12:45:29 » |
|
HOL? HOL? HOL A RÉGI VERZIÓ? MILYEN RÉGI VERZIÓ? PONTOSAN HOL KELL LETÖLTENI? Iszonyat hálás lennék ha a továbbiakban tartózkodnál a csupa nagybetűvel írástól. Ez egy fórumon ordításnak, és ez által hatalmas taplóságnak számít!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 17, 12:57:29 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 feb 17, 14:21:20 » |
|
Ennyire suta ne legyél már... Rits elég érthetően leírta: ugye van a minecraft.net ott belépsz, és van a régi verzió
És, hogy ne én legyek az aki csak pampogni tud, a Buy Now! felirat alatti linkekkel tudsz a beta verzióval játszani, de ahhoz fizetni kell ugyebár, az alatta lévő kisebb pedig a régi verzió, ott rámész, hogy Multiplayer, választasz egy szervert és kész...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
benji12
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 feb 17, 15:13:30 » |
|
Elméletileg hamachival meglehet oldani hogy lehessen multiba játszani, csak ehyedül nem tom megnézni hogy fel is lehet e rá csatlakozniXD Ha valakinek lenne kedve segíteni kipróbálni írjon rám pü-be:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 feb 17, 15:39:46 » |
|
Ismét megemlítem, hogy nem lehet még a Hamachival sem multizni. 1000 és 1szer próbáltam már mindenkivel, minden körülmény között, de nem sikerült. Ha meg valami csoda folytán be is tudtam lépni egy szerverre, java hibát észlelt.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 feb 17, 15:59:46 » |
|
Unokatesómék csinéáltak Hamachival szervert szal butaságot mondtál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 feb 19, 16:37:10 » |
|
amúgy jön vki a blocktopia survival láva szeróra? én ott szoktam lenni, eltok ott lenni, nem is kis ideig csak az a baj, h néha nem enged fel, biztos azért mert nagyon sokan játszanak online
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:31:42 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 feb 24, 14:51:09 » |
|
Most ismét pihentettem egy ideig. Visszatérve szembesültem egy ténnyel: a bányám tele van zombikkal. Szóval befalaztam őket TNTvel és felrobbantottam de egyiknek se lett semmi különösebb bántódása. Következő próbálkozásom a kard volt, csaptam őket de semmi bajuk nem lett. Szóval befalaztam őket a törhetetlen kővel, onnan jöjjön ki ha tud xd
És a végére szokás szerint egy kérdés: hogy tudom begyújtani a tűzhelyet, amin égetni lehet? Mert az a baja, hogy nincs begyújtva, én meg nem vágom, hogy kell ezt megtenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|