24 nov 16, 15:30:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 266953 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #60 Dátum: 11 feb 13, 10:01:58 »

kösz, de ne fáradj, az se biztos, h jó ehhez a verzióhoz az a hekk ...

am, ha lent vagy a pokolban, akk ajánlom, h vigyél 1 pálcikát is, és baseballozz azzal a repülő döggel Nyelvesít jó móka  Pontosan

meg, ha arrébb mész, akk találsz minden féle anyagot, alvilági mocsarat, amit akár csapdának is használhatnál, mert az lassít téged, és sztem a mobokat is Nyelvesít

de akk kötelező inveditet használni, mert tele van minden mobokkal...

am, apa is elkezdett minecraftozni Nevet najó, eddig csak 1x játszott vele, de ez van ^^, megtanítottam 1 kicsit, h hogyan, eddig 1 házat épített, amit én tovább csiniztem

jah, és mit lehet rakni a mods and textureshoz? a force update után jelent meg ott

és megint csak jah:

jah, amúgy rájöttem, h hogyan kell olyan vörös követ szerezni, vörös kő port, vagy mi az xD

egyszerű: tnt Nevet

tnt-vel felkell robbantani a vörös követ

módosítás:

http://www.youtube.com/watch?v=lcVBcO2l-Ko

am, ha ez a videó szerón készült, akk lehet h ezen a verzión is lehet multizni, de nem tom, pedig jó lenne Nevet talán majd megkérdezek vkit a magyar minecraftosoktól Nevet

módósítás nem tudom hányadik:

nah, 2 óra keresgélés után küldtem 1 emailt 1 gyereknek, aki a plastikon, vagy hol játszik, és megkérdezem tőle, h lehet-e játszani multiba ezen a verzión, és h hogyan, és h ha nem, akkor tud-e verziót, amivel lehet, és ingyenes....

de mostmár fáradt vok ><
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 14, 18:24:55 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #61 Dátum: 11 feb 15, 15:44:23 »

Kipróbáltam ezt a játékot, és fergeteges. EGy ilyen föld/fa erődöm van, egy kisebb szigeten, körbefalazva, egy kis pincebánya, egy nagyobb szigeten mellette, ahová híd vezet egy nagyobb báyna, meg iylesmi, egy titkos alagút a szigetek közt (de ne mondjátok el a moboknak), és marha jól el vagyok ilyen  Robinson Crusoe stílusban. Most kezdtem búzát termeszteni, meg cisnáltma csónakot (kikötővel)kikötőt, íráénytűt, órát, hogy nagyobb területet is be tudjak járni, és vissza találjak.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 15:47:01 írta STM » Naplózva
Rits
Chuunin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

because. szerzője

« Válasz #62 Dátum: 11 feb 15, 16:08:32 »

Hát én is elkezdtem játszani, keresgettem multit de már feladtam, mert ahhoz megkell venni, amit megtennék de minek? Jó nekem a beta is singleben, ami legjobb, hogy csomóan tesznek fel netre letölthető mentéseket >.< Leszedtem egy olyat, hogy van vagy 5 "hullámvasút", de egybe olyan hogy tetejére felérsz,onnan csónakkal le xD nagyon jó, meg ugye várak minden *-*
Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #63 Dátum: 11 feb 15, 18:11:38 »

ok, na szal:

csak ha megveszed, akk tudsz multizni sajna :/

rits, amúgy tudnál linkelni néhány ilyet, és megtudnád mondani, h hogyan kell ezt megcsinálni?
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 21:40:57 írta tkrisz2 » Naplózva

Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #64 Dátum: 11 feb 16, 10:27:19 »

hát a legkönnyebb, hogy youtuben rákeresel hogy "minecraft save" vagy "minecraft world download" meg ilyesmik, és akkor ha win7-ed van rákeresel a start menüen hogy Futtatás, ha XP akkor asszem kikkel keresni. Majd ezt kell beírnod: %appdata%, behoz egy mappát, és abban ottlesz a .minecraft, és a letöltött world-ot beillszted (ugye amiket letöltesz mappa, szóval csak aztkell betenni aminek a neve World 1-től egészen 5-ig lehet) remélem segítettem Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #65 Dátum: 11 feb 16, 16:17:17 »

én szeretnék iránytűt, csak nem tom hogy hol lehet szerezni vörös követ.. mindenhól keresem leírást a vörös kőhöz, hogy hol van (minecraft wiki)
Tkrisz2 te tudod honnan lehet?

rájöttem, ahogy mondtam, a vörös kövekből kell, amiket bányászat közben találsz, ilyen vörös vér kövek, azokat ilyen ezüst csákánnyal, vagy mivel lehet szét kapni Nyelvesít
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #66 Dátum: 11 feb 16, 16:43:44 »

Fém csákáyntól felfelé lehet kibányászni, és igazából egy csomó van belőle, csak mélyen kell keresni.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 16:47:32 írta STM » Naplózva
Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #67 Dátum: 11 feb 16, 20:59:05 »

dejó xD csak most veszem én is észre, naszal ugye van am minecraft.net ott belépsz, és van a régi verzió, azon lehet ingyen multizni! nagyon jó muri Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 12:46:20 írta Rits » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #68 Dátum: 11 feb 17, 12:45:29 »

HOL? HOL? HOL A RÉGI VERZIÓ? Nyelvesít MILYEN RÉGI VERZIÓ? PONTOSAN HOL KELL LETÖLTENI? Nyelvesít

Iszonyat hálás lennék ha a továbbiakban tartózkodnál a csupa nagybetűvel írástól. Ez egy fórumon ordításnak, és ez által hatalmas taplóságnak számít!

Moderátor

« Utoljára szerkesztve: 11 feb 17, 12:57:29 írta Aes Sedai » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #69 Dátum: 11 feb 17, 14:21:20 »

Ennyire suta ne legyél már... Rits elég érthetően leírta:

ugye van a minecraft.net ott belépsz, és van a régi verzió

És, hogy ne én legyek az aki csak pampogni tud, a Buy Now! felirat alatti linkekkel tudsz a beta verzióval játszani, de ahhoz fizetni kell ugyebár, az alatta lévő kisebb pedig a régi verzió, ott rámész, hogy Multiplayer, választasz egy szervert és kész...
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
benji12
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #70 Dátum: 11 feb 17, 15:13:30 »

Elméletileg hamachival meglehet oldani hogy lehessen multiba játszani, csak ehyedül nem tom megnézni hogy fel is lehet e rá csatlakozniXD Ha valakinek lenne kedve segíteni kipróbálni írjon rám pü-be:D Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #71 Dátum: 11 feb 17, 15:39:46 »

Ismét megemlítem, hogy nem lehet még a Hamachival sem multizni. 1000 és 1szer próbáltam már mindenkivel, minden körülmény között, de nem sikerült. Ha meg valami csoda folytán be is tudtam lépni egy szerverre, java hibát észlelt.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #72 Dátum: 11 feb 17, 15:59:46 »

Unokatesómék csinéáltak Hamachival szervert szal butaságot mondtál Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #73 Dátum: 11 feb 19, 16:37:10 »

amúgy jön vki a blocktopia survival láva szeróra? Nyelvesít

én ott szoktam lenni, eltok ott lenni, nem is kis ideig Nyelvesít

csak az a baj, h néha nem enged fel, biztos azért mert nagyon sokan játszanak online
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:31:42 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #74 Dátum: 11 feb 24, 14:51:09 »

Most ismét pihentettem egy ideig. Visszatérve szembesültem egy ténnyel: a bányám tele van zombikkal. Szóval befalaztam őket TNTvel és felrobbantottam de egyiknek se lett semmi különösebb bántódása. Következő próbálkozásom a kard volt, csaptam őket de semmi bajuk nem lett. Szóval befalaztam őket a törhetetlen kővel, onnan jöjjön ki ha tud xd

És a végére szokás szerint egy kérdés: hogy tudom begyújtani a tűzhelyet, amin égetni lehet? Mert az a baja, hogy nincs begyújtva, én meg nem vágom, hogy kell ezt megtenni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins