24 nov 16, 18:48:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267042 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #45 Dátum: 11 feb 09, 16:31:44 »

Ha szereted ezt a játékot, akkor a továbbiakban nem terheled felesleges hszekkel a témáját.

Moderátor
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #46 Dátum: 11 feb 09, 16:46:13 »

JE ENNEK IS VAN TOPICJA  EZ AZ....khm sorry az előbbiért csak nagyon szeretem a minecrfatot mivel nagy lego rajangó is vok szal naon szeretem :d

szia!

akkor megtudnád mondani, h 1.2.2 verzióba lehet-e multizni? mert már mindenkit ezzel nyaggatok, mert naon akarok másokkal is játszani együtt Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #47 Dátum: 11 feb 09, 17:02:37 »

Na most építettem egy kikötőt,elég kicsi de elsőre nem rossz.
De semmi ötletem mit építsek a 2.-ik emeletre.Sehol se találok vörös követ és nem merek nagyon mélyre ásni félek,hogy ki se jövök.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #48 Dátum: 11 feb 09, 17:09:00 »

kikapcsoltam azt, hogy éjszaka jöjjenek zombik, nagyon idegesítőek főleg az a robbanós.. szétrombolta a homokváramat Sír  xD
én szeretnék iránytűt, csak nem tom hogy hol lehet szerezni vörös követ.. mindenhól keresem leírást a vörös kőhöz, hogy hol van (minecraft wiki)
Tkrisz2 te tudod honnan lehet?
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #49 Dátum: 11 feb 09, 17:15:00 »

nekem csak 1 tippem van, h a blood kövekből kell vhogy kiszedni... amikből fröcsköl a vér xD de ezt csak úgy mondom, h lehet... de az eddig semmit nem adott nekem :/ vmi erős cuccal kéne kiszedni, vagy nem tom, mert csákánnyal próbáltam, de semmi se történt, csak szét esett...
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #50 Dátum: 11 feb 10, 14:47:33 »

Nos most egy ideig pihentettem a gammát, de szerintem folytatom a művem. most éppen nagyobbítom a teremet, tehát egy adott területen belül felhúzok egy akkora falat amekkorát csak bírok és aztán leugrok és kiverek egy ajtót... xD

Egy kérdésem viszont lenne. Hogyan kell pecázni? Mert én bemegyek a tengerbe csónakkal, ellövöm a pecabotot de nem fogtam semmit...
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #51 Dátum: 11 feb 11, 09:43:30 »

Rikan az szerencsén múlik 10 dobásból 2 sikerült nekem is de nem ajánlott csónakkal menni(ennyit is a kikötőmnek)kifogás utána odahúzza hozzád,bár inkább elmegy feletted és beleesik a vízbe.
Szárazföldön próbálkozz és minél messzebbre dobd majd sikerülni fog,de ha nem jön dobj újat.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #52 Dátum: 11 feb 11, 10:30:43 »

én ha mek pecázni, akk vhol a közelben szoktam... én még sosem csináltam csónakot xD

csak pókhálóból, és pálcából csinálsz 1 botot, aztán bedobod, és amikor mozog, meg bugyborékol az a mi a neve, akkor kikell rántani Nevet
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #53 Dátum: 11 feb 11, 15:40:35 »

kikapcsoltam azt, hogy éjszaka jöjjenek zombik, nagyon idegesítőek főleg az a robbanós.. szétrombolta a homokváramat Sír  xD
én szeretnék iránytűt, csak nem tom hogy hol lehet szerezni vörös követ.. mindenhól keresem leírást a vörös kőhöz, hogy hol van (minecraft wiki)
Tkrisz2 te tudod honnan lehet?

Csináld úgy hogy először bányászol sok szenet és csinálsz sok fákját meg naaaaaaaagyon mélyre kell menni úgy hogy csinálsz 1.) vagy lépcsőt(azaz lefelé bányászol) 2.) vagy egy block szélességben elkezdesz menni és akkor létrát raksz meg inkább ezüstcsákánnyal bányászd majd a vöröskövet
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #54 Dátum: 11 feb 11, 18:01:51 »

Amúgy a különféle csákány (arany, sima, kék xd) miben különböznek a színükön kívül?
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #55 Dátum: 11 feb 11, 20:02:33 »

Erősségben pl: a kék az gyémántból van és az törik szét a legkésőbb + jól vágja a kemény köveket .
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #56 Dátum: 11 feb 12, 16:37:46 »

kár h az admíniumot semmi se vágja, csak a több mint 100 tnt xD

és ezt invedit nélkül nem naon lehetne xD
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 16:38:26 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #57 Dátum: 11 feb 12, 20:17:50 »

Én azt sem tudtam hogy TNT-vel ki lehet csinálni Nevet Akkor lemegyek és kirobbantom a helyéről a dolgokat.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #58 Dátum: 11 feb 12, 20:31:47 »

használsz inveditet? Nevet mert ha nem, akk nem ajánlom Nevet

csak akkor tod kirobbantani, ha nagyon sokat pakoslz oda Nevet

1 elméletem van róla: ha 1 helyen mindet robbanás körbe helyezed, zónába, csak akkor robban fel az összes Nevet

módosítás:

csak az a fura, h amikor 1 tnt-t leraktam oda, felrobbantottam, nem lett semmi, de amikor zombik voltak a pincében, vagyis ott, akkor simán felrobbant :/ pedig nagyjából ugyanolyan erős a két robbanás, és a tnt erősebb ha vmelyik erősebb is :/

másik módosítás(xD):

hogyan kell amúgy kikapcsolni az éjszakát, a zombikat, vagymi?

és amúgy, mire jó ez a fém kar? azt tom, h az ajtókat nyitja, de, nagyon közel kell rakni az ajtóhoz h kinyissa, ezért így semmi értelme... a fém ajtót, meg csak azzal lehet kinyitni... akk ennek most mi értelme? :/
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 20:59:42 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #59 Dátum: 11 feb 13, 09:06:46 »

Úr isten, tegnap lementem a pokolba...  Hmm? Hát elég érdekes hely, visszamenni már tabu volt. Az a nagy repülő izé idegesített fel a legjobban.. Amúgy meg azt, hogy tudom megcsinálni, hogyha leér a kis "vasúton" a csille, akkor ne akadjon be a falba? Mert hát ugye rendesen nekimegy...

Az éjszakát és a zombikat pedig hackel tudod kikapcsolni, elvileg. Én már láttam hacket amivel ki lehetett kapcsolni az estét, örök életed lett és mindent megöltél/széttörtél egy ütéssel. Ha gondolod megkeresem.
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins