Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 jan 27, 20:55:56 » |
|
Vagy Aizené, vagy Byakuyáé, szerintem elég egyértelmű, miért. Ja,meg még Kiráé(?)jó nagyon, mert azt max 1-2x tudod hárítani,utána leszakad a karod.
szerk: tényleg, be kéne őt tenni, meg akkor szavazatot is változtatnék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 20:57:20 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 feb 03, 18:37:17 » |
|
Kyōka Suigetsu (Aizen) Miért? mert az illúziója messze a legerősebb ebben a típusban, ráadásul az összes kapitányt beszívatta vele Yamamoton kívül, ami nem kis teljesítmény. A másik jelöltem Byakuya "abszolút védelem" és egyben támadó képessége miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 feb 03, 19:13:37 » |
|
Az igaz, hogy nagyon erős, de Tousent nem szivatta be vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 feb 20, 16:46:43 » |
|
Egyértelmű, hogy Yamamotoé.Ha Shikaiban akkorát szól, ami más Bankainál is erősebb, akkor egy szinttel feljebb mi lehet? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kiyonori
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 márc 08, 19:03:17 » |
|
Szerintem minden kardnak meg van a gyengéje, mint például Aizenének az ha az ellenfele vak stb. De én a legkevésbé mégiscsak Aizennel találkoznék szívesen, mert az egy dolog, hogy vki erős, de ha az ellenfele nem is tudja, hogy hol van, az azért elég idegesítő. Ja, meg Shinjivel se futnék össze, ha az ellenségem...
|
|
|
Naplózva
|
\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 márc 08, 23:41:48 » |
|
Én akkor nem zavartatnám magam, ha a kezemben lenne Yamam kardja. Elégetek magamkörül egy atomrobbanásnyi körzetben mindent, azt probléma megoldva. Oké, nem hazsnálható bárhol a módszer, de hát aztán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 máj 12, 21:49:28 » |
|
Én Yamamotóéra szavaztam, mert ez még csak a shikai és a bankait azért nem láttuk mert nem merte aktiválni, mert félt hogy megöli a társait, akkor vajon mekkora bankaiban a hatótávolsága?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 máj 25, 17:14:59 » |
|
Én Benihimére szavaztam, mert tudtam, hogy úgy is mindenki Yamamotoéra fog xD A bankaia annak is elég erős lehet, meg Kyorakué is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 szep 10, 15:04:45 » |
|
Én az egyéb-re szavaztam. Zaraki Kenpachi kardját tartom a legerősebbnek, bár névtelen, de úgy siklik át mások kardján min kés a vajon. Pl Ichigo kardját szétörte, Nnoitora kardját is leamortizálta. + Ha a kardjának egyszer netán kiderülne a neve ott kő-kövön nem maradna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 16, 08:30:29 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 szep 15, 15:11:27 » |
|
Én Katen Kyokotsu-ra szavaztam mert Ryūjin Jakka(ez a legerősebb ezt szavazni se kellene mert ez tény) után szerintem ez a kard a második legerősebb Zanpakuto.
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
corbec
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #70 Dátum: 13 feb 24, 21:49:54 » |
|
Hát a nyers erő szempontjából szerintem Kensei-é is ott van a szeren a Karakurában látottak alapján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #71 Dátum: 13 feb 25, 18:45:37 » |
|
Most hogy kiderülni látszik a Zaraki zanpakutojának neve aztán majd a képességei szerintem a Quincy-k jobb ha felkötik a gatyát Emellett kíváncsi leszek miben fog változni Renji bankai-ja.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 13 feb 25, 23:33:22 » |
|
A nyers erő nem mindig nyerő. Aizené és Shinjié sem volt olyan hűha erős és mégis félelmetesek a maguk nemében. Ezek inkább technikai bankaiok ahol a cél a másik átverésére alapoz. Tehát hiába vagy baromi erős ha a másikat nem tudod eltalálni az meg állandóan megsebez, netán megöl amíg az árnyékot kergeted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nii-sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Hadnagy
|
|
« Válasz #73 Dátum: 13 szep 20, 13:31:41 » |
|
Aizen zanpakutuojára szavaztam. az okok remélem eléggé tiszták igaz hogy Hyogyokuval egyytt de maga harcolt majdnem az összes kapitánnyal és eredményesen
|
|
|
Naplózva
|
A marhának olcsó szórakozásai vannak az idiótának pedig ingyenesek. (á´la Finlandia) (igazán nem lényeges de:hosszú ö-t és magyar y-betyt. nem tudok írni ugyanis Finn országban egy kicsit más keybordok vannak)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 13 szep 20, 20:56:15 » |
|
Lehet, hogy maga harcolt velük de ehhez a maga kis trükkje is kellett. Mégpedig az, hogy korábban bemutatta a kardját a kapitányoknak és hadnagyoknak. Így kerülhettek annak hatása alá amelyet most használt fel. Ha nem teszi azt akkoriban akkor ez nem működött volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|