Szóval találtam egy ilyen friss interjút. Nem én fordítottam és azt se tudom, hogy mennyi a valóság alapja de gondoltam megosztom veletek.
Spoilert tartalamaz! JumpFesta '10 Kubo interview:
- A Bleach története, jelenleg a felénél tart
- Előreláthatólag még 10 évig folytatódni fog a manga
- Kubo nemrég újra elővette a teljes forgatókönyvet, hogy még izgalmasabbá tegye az elkövetkező kalandokat.
- A forgatókönyvben asszisztensei és a kiadó is besegítenek hogy bővítsék a forgatókönyvet, és azok a legmagasabb szintet hozzák majd.
- Tite nagyon büszke hogy idáig eljutott, valamint annak is nagyon örül hogy most már teljesen tiszta neki hogy fejezze be a történetet.
- Az első közönség kérdésre a válasz: Amikor láttuk hogy Grimmjow hirtelen meghal, nem azt jelentette hogy egy értéktelen karakter lett volna a sztoriban. De már az ő létezése is elég fontos lesz jövőben a mangában! (AKA NEM HALT MEG!)
- Ichigo megszületése körüli rejtély nagyon különleges lesz. Az olvasók mindenképp megfognak lepődni majd rajta! Vagyis hát Kubo erre számít.
- Rendes körülmények között az Arranchar arc nem lett volna ilyen hosszú. Az őrült Japán rajongók, akik oda-vissza odáig voltak az Arranchar-ok miatt lett ilyen. Ha ez nem következik be, lehet hamarabb vége lett volna.
- Női karakterek közül Kubo Inoue és Matsumoto-t kedveli a legjobban.
- Férfi karakterek közül pedig Mayuri-t, és Aizen-t.
- Végül az Arranchar arc lett volna a befejező része a Bleach-nek! Persze ez csak akkor történt volna meg, ha a kiadó már nem akart volna vele dolgozni. (itt Kubo megjegyezte, hogy régen a Soul Soceity arc-nál is pontosan ugyanez a veszély állt fent. Utána csodára határos módon a kiadó még látott fantáziát benne, így Kubo folytathatta a művét)
- Maga Kubo akarta ezt a jelenetet így megcsinálni (
A búcsúzás rész, miután Ichigo elveszítette a shinigami erejét) , mert szerinte nagyon is jót tett hogy így rajzolta meg, de természetesen a Bleach-nek teljesen más befejezést tervez.