Becsatlakozom a beszélgetésbe, ha nem bánjátok.
Én bizonyos szinten egyetértek mindkettőtökkel.
Sophie Denemnek azért adok igazat, mert szerintem is aki tökéletesen illene hozzá az... hát olyan nincs. xD Vagy még nincs (bár sztem nem is lesz már).
Tilonnal pedig azért, mert ha valakivel most összejönne, akkor nagyobb valószínűséggel Rukia lenne az.
Én azonban valahogy "ellenzem" az IchiRuki párost. Bár ez "ellenzés", vagy a "nem kedvelés" nem a legjobb szó. >.< Igazából nem tudom jó szavakkal leírni, hogy mi a véleményem róluk. Valójában nekem itt Rukiával van bajom. Szeretem a karakterét, de valamiért mégsem. xD Már évek óta azon gondolkozom, hogy mi az a dolog, ami valamiért egy ici-picit mégis ellenszenvessé teszi az amúgy jó karaktert a számomra. De ez egyenlőre még rejtély előttem. Az azonban biztosra vehető, hogy Rukia többet érez barátságnál (elég megnézni az említett 342. rész, ahol többször is kiemelik, hogy csak barátok, de ekkor Rukia arca nem épp ezt tükrözi.
)
Ichigo viszont nem hinném, hogy tisztában lenne az érzéseivel. Ő még inkább tekint tényleg barátként rá, mint a szerelmére. Most viszont kezd benőni a feje lágya, így lehet végül rájön, hogy hoppá! :Đ Az ő kapcsolatuknak az amúgy nagyon sokat segített, hogy rengeteget vannak/voltak együtt, így ezen a téren Orihime óriási hátránnyal indul. Valójában rendes érvet nem tudok felhozni ellenük, így felőlem összejöhetnek... asszem.
Aki viszont szerintem szereti Rukiát, az Renji. Túlságosan is félti és óvja a lányt. Először azt hittem, hogy inkább testvéri a viszony köztük (a történet elején így is volt), de ahogy telt az idő, haladt a történek, ez az érzés szerintem Renji részéről (kezd) átcsapott/(ni) szerelembe. Rukia részéről azonban itt maradt a testvéri viszony. >.< Ha az IchiRuki teljesülne, akkor Renji ezt hamar elfogadná, mivel szerintem amúgy is látja, hogy neki esélye nincs a lánynál.
Akkor az IchiHime
. Erre most még én is azt mondom, hogy kizárt. Az biztos, hogy Orihime fülig bele van zúgva a srácba, de Ichigo nem sokat érez iránta. Nem ismerik egymást annyira, mint Ichigo és Rukia, valamint Orihime baromira önbizalom-hiányos és bátortalan. Mondhatni ő a Bleach Hinatája.
(Ha úgy vesszük ott a NaruHinával ugyan ez a helyzet, mint itt) Nekem egyébként azzal olyan nagy problémám nincsen, hogy meg kell MENTENI, hiszen gondoljunk csak bele, egyszer kellett Rukiát, és egyszer kellett őt is megmenteni (itt első sorban a kiszabadításukra gondolok, nem pedig, hogy közben hányan akarták megölni szerencsétlen Orihimét) Védelmet viszont tényleg Orihime igényel inkább, de hát mégis csak Rukia végzett shinigami akadémiát, ért el hadnagyi szintet, míg Orihime gyógyítani és pajzsot felvonni tud, nincs egy rendes támadása, mert igazából az ő ereje/képessége ezt nem teszi lehetővé. Szerintem ezen a "kit kell többet védeni" részen nem érdemes rágódni, szememben hülyeség e téren összehasonlítani a két lányt. Egyszerűen reálisan nem lehet. >.< Orihime támadni, Rukia meg gyógyítani nem tud látványosan.
Akinek viszont szerintem tényleg tetszik Orihime, az Ishida.
Ishida reakciói sokszor ezt tükrözik. Őket el tudnám képzelni együtt. :3 (meg ugye Ulquiorra, de hát ő már meghalt... :'() Bár itt meg Orihime nem érez szerelmet az elvakult Kurosaki szeretetétől.
Ha viszont Orihime határozottabb és lazább lenne (e téren tanulhatna Rukiától, Rukia viszont lehetne sokkal vidámabb, és bolondabb, mint Hime), és több időt töltene Ichigóval, akkor máris neki adnék több esélyt. (akkor tényleg kicsit az Isshin-Masaki kapcsolatra hajaznának) Azt viszont ki kell emelnem, hogy Orihime is IchiRuki kapcsolatot érez egész történet alatt...
Az IchiHime párost egyébként én szülőként jobban el tudom képzelni, mint szerelmespárként.
Szerelmespárnak meg az IchiRuki lenne jobb.
Hú, de sokat írtam róluk, bocsi. xD Hát "ennyi" lenne "csak" az én véleményem. :'D
A legjobb páros a szememben a Toshirou-Karin páros. Eddig oké, hogy csak filler volt, de emlékezzünk csak vissza, hogy amikor utoljára láttuk Karint, épp Uraharához ment... itt még bármi megtörténhet. :3 (Szép is lenne.) Hinamoritól viszont a falnak megyek.
Újraolvasva én is az IchiRuki párost tartom a legvalószínűbbnek, így inkább visszavonom, amit a legelején mondtam. ^^ Bocsi
Sophie Denem, mégis
Tilonnal értek egyet. xD Bár nagyon nagyon nagyon nem szeretnék IchiRukit, de hát reálisan néztem a dolgokat.
Már meg is gondoltam magam. Őket csak később tudom elképzelni, most tényleg nincs olyan csaj a történetben. xD xD