Mivel már van hozzá felirat így nem húzom át a Spoilert, de aki még nem látta a filmet az ne olvassa tovább !Nem volt rossz film. A rajzolás nagyon szép volt mindenhol. Az új zenék se rosszak illettek a Pokolhoz. Sok fordulat nagyon tetszett. Nem volt az az érzésem, hogy nem történik semmi rossz a szereplőkel és, hogy simán nyernek.
Amikor,Orihime nem tudta gyógyítani Yuzut, meg Renji és Ishida mint a múmiák, azt gondoltam magamban, hogy "ez így nem lesz jó!"
De, amikor mondta a Boss, hogy Rukiának annyi, na akkor gondoltam,hogy "ilyen nincs ez nem történhet meg!"
De Ichigo megmentette Rukiát és a többieket, ahogy reméltem, az új Badass Pokol páncéljával.
Nekem egy valami volt furcsa,hogy a Boss talpnyalói, ha nem tudnak meghalni, akkor hol voltak amikor Ichigo vissza ment ?
A kapitányokat nagyon hiányoltam. Alig szerepeltek közölük páran, és nem is csináltak semmit. Jól nézet ki ishida új trükkje. Csak most jöttem rá, hogy nem is az az idegesítő Orihimében, hogy annyit Kurosaki-kunozik, hanem az ahogy még rádob 1 lapátot a Kun-ra és így lesz Kurosaki-kuuuuuuun !
A Pokol is jól meg volt csinálva. Na meg végén Matsumotón jót nevettem.^^
Lényegében nem csalódtam a filmben. Hozta amit vártam tőle (kivéve a kapitányokat).
De végül is érthető mert Ishidáék nem is szerepeltek, (vagy csak 1 kicsit és biztos nem harcoltak az eddigi filmekben) csak Ichigo meg a kapitányok.