Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Dátum: 11 jan 09, 11:20:52 » |
|
A második osztag kapitánya, a Titkos Mozgó Alakulat és a Kivégző osztag vezetője, a Fon család kilencedik vezetője, és a Nő egylet tagja. Elég nagy jellem fejlődésen esik át, miután Yoruichi legyőzte őt. Hozzá is áll a legközelebb.  Shikaija: Suzumebachi Két szúrásból halál. Bankaija: Jakuhō Raikōben Egy lövésből halál 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 11 máj 17, 16:35:56 » |
|
Nekem ő az egyik kedvencem, ( a másik mayuri) tetszik a stílusa, mindig harcol a csatákban.  És a zanpakutoja meg jól ki van találva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 11 máj 22, 11:43:10 » |
|
ja amúgy még azért is kedvelem, mert annyiféle módon tud harcolni: simán kardozik, shikaijal harcol, + annak a képessége, akkor shunkot használ, verekszik, klónokat használ megtévesztésre, és a bankaia meg rendkívül erős, és mellesleg yoruichi után a leggyorsabba a shunpoja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 11 máj 27, 12:14:32 » |
|
És igen a soifon sui-feng, ez azért van így mert az újonnan kijött databookban Kishi soifon oldalán Sui-fenget írt, és ezért van a bleach wikian sui-feng.
A Bleach wikivel csak az a bajom, hogy a Bleach character book 2 Masked alapján csak Soifont írták át a Bleach wikin. Vagy mindegyik nevet írják át vagy egyiket se. Masked book nevekKira és Kyōraku neve is más de a wikin ugyan úgy marat nekik. Soifon maradjon úgy ahogy, van mert jó a hangzása.  és a szinkronban is azt mondják hogy Soifon. Amúgy azok a klónok amiket csinált azt nem a Shunpoval csinálta ? Hogy olyan gyors volt, hogy többet lehetett látni belőlük vagy rendes Kage Bunshinok voltak ? 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 11 máj 27, 13:20:31 » |
|
Azt shunpoval csinálta, olyan gyors volt, hogy többnek látszott, mint zommarinál a gemelos sonído 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 12 jan 11, 20:22:24 » |
|
Háh, maradt kapitány és még mindig pent hordja az orrát  De a karja még mindig rejtély  bár sztem megvan neki mind2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 12 jan 11, 20:37:57 » |
|
És jól áll neki a hosszabb haj. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 12 jan 11, 21:19:07 » |
|
nem Soi Fon a neve? o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 12 jan 11, 21:31:28 » |
|
Soifon, Soi Fon, Soi Fong ezeket szokták a leggyakrabban használni. Meg a Bleach Wikim nevezik Suì-Fēng, de attól a falra mászok mert az Mandarin Kínaiul van. De én az elsőt szoktam használni (meg néha a másodikat).
Mert ugye ő a Fon klánhoz tartozik szóval nálam a Fong ezzel kilőve és a nagyanyjától örökölte a Soi nevet, és így lett Soifon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 12 jan 11, 21:39:51 » |
|
Nos szerintem pontosan senki sem tudja, de ezek a variaciok vannak : Soifon, Soi fon, Sui-feng, Soi-fong
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 12 jan 11, 21:57:18 » |
|
Miért ne tudnánk? Bleach Databook pontosan leírja, de a történet is tartalmazza a helyes nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 12 jan 11, 22:35:19 » |
|
Akkor szerinted melyik a helyes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 12 jan 11, 23:10:10 » |
|
A teljesen eredeti és valódi neve ez. - Suì-Fēng. Tudom, hogy nem szeretik sokan, de ettől még ez az eredeti. Ennek a névnek pedig a japán megfelelője/átültetettje a Soi Fong, csak a név kiejtésben a legtöbbször nem hallatszik ki a Fong "G" betűje. Így lett a helytelen Soi Fon vagy Soifon, de felfogható becézett alaknak is. Yourichi amikor szórakozik/viccel vele akkor sokszor ezt az alakot használja, ha viszont komolyan beszél akkor mindig kihallatszik a "G" kiejtése is. Amúgy innét sok mindent megtudhatsz róla. http://bleach.wikia.com/wiki/Su%C3%AC-F%C4%93ng
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 23:23:20 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 12 jan 11, 23:28:42 » |
|
Sokszor olvasom ezt az oldalt, de sose olvastam a nevevel kapcsolatos reszt. Most igy vilagos, koszi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|