Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Dátum: 11 jan 09, 11:18:23 » |
|
A 13. osztag kapitánya. Nagyon jó régi barátja Kyouraku Shunsui-nak. Bölcs és kedves ember, valamint jó harcos, de rossz egészségi állapota miatt sokat kell pihennie. Ennek ellenére ha muszáj, ő is harcol a többiek oldalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 ápr 25, 20:28:59 » |
|
Nem is akárhogyan harcol ott a többiek mellett. Egész erősre sikeredett ős is. Az egészségi állapota sokat ront a megjelenésén, viszont kedves, jószívű, segítőkész. Szeressük őt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 máj 06, 10:21:58 » |
|
Bankai képessége biztos jó lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 máj 06, 21:18:34 » |
|
Hát ha úgy halok meg, hogy nem láttam ukitake bankai-ját, mert Kubo elhúzza az újabb shinigami arc-ot, abba belehalok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 feb 10, 23:44:41 » |
|
Azt én is tudom, hogy van valami betegsége, mitől néha felköhögi a fél tüdejét, de konkrétan ez mikor is van benne a mangában?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 feb 11, 10:24:21 » |
|
Többször is előhozza, úgy emlékszem először Ichigo betörésénél SS-be a Rukia-arc elején. Majd kikeresem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 feb 11, 20:46:29 » |
|
Az első megjelenése a 116A-ban van, de akkor nem mondanak a betegségérőől semmit. Megköszönném, ha tényleg megkeresnéd ^^ Egyáltalán kimondják róla konkrétan, hogy valami baja van?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 feb 11, 21:21:06 » |
|
Utánanéztem. A pontosan nem találtam meg a mangában a jelenetet, mikor vért köhög, de pontosan emlékszem rá, utána még kezelésre is szorul. Viszont a character bookban leírtakat idézem magyarul:
Ukitake Juushiro nagyon beteg, gyengeségét tuberkolózis (tüdőbaj) okozza. Betegsége miatt őszült meg ilyen hamar, eredetileg fekete haja volt. Gyengeségéből adódóan csak rövid ideig tud egyszerre harcolni. Korábban fő támasza Shiba Kaien Hadnagy volt, aki mostanra halott. Ő Az Ukitake család legidősebb tagja, 5 fiú és 2 lánytestvére van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 feb 11, 21:44:10 » |
|
Kicsit nekem a vér köhögés Izumira hasonlít az FMA-ból Az első kapitányi gyűlésen mondják is, hogy azért nincs ott, mert betegeskedik. És amikor Kaien meg Rukia és Ukitake harcol azzal a hollowval, aki megölte Kaient, akkor is Ukitake kénytelen volt lemaradni, mert vért köhögött. Ez kb a 49. anime részben lehetett. +- 1 rész
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 21:46:41 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 feb 11, 23:21:31 » |
|
Nekem is Izumi ugrott be xD És köszi, ott tényleg mutatják ^^ off: a karakter-bookok le lesznek majd fodítva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 feb 12, 09:57:55 » |
|
A 2. Character book, a MASKED márciusban kerül át európába angol fordítással. Valószínűleg jelennek majd meg scanek/digitalizált változatok. Amennyiben találunk ilyen forrást, márciusban nekiállunk a MASKED-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 feb 12, 14:08:02 » |
|
Ukitake ugye elég jól ért a kidouhoz nem? Hisz képes volt kyourakuval elpusztítani azt a tüzes madarat( nem tom mi a neve ) off. és a legelső databook angolul már elérhető Európában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 feb 12, 15:03:47 » |
|
Bárd elpusztításánál igazán csak a pecsét feltöréséhez kellett a nagy tudománya, Maga a használathoz talán csak egy kevés szellem erőt adtak a tárgyakba és ment is az aktiválás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|