Örök favorit! Kubo tényleg eltalálta, bár azért ő is fejlődhetne néha
( mondom ezt az utolsó 3-4-5 mangafejezet figyelembevétele nélkül, bár még most sem egyértelmű) , ha jól gondolom, akkor az anime teljes hossza alatt ő volt az egyetlen a szereplőgárdában, aki semmit sem fejlődött, csak az erejét nyerte vissza. Mindenkin segíteni szeretne
( jó néhányszor helyrepofozta Ichigot, edzett Orihimével...), de ő viszont egyedül akar boldogulni, mindezt azért, hogy a többieknek ne kelljen miatta aggódniuk. Az meg más tészta, hogy nem tud Ichitől független maradni ( vagy hogy is mondjam), mivel ő csak átlagos halálisteni erővel rendelkezik bankai nélkül. Aaronierotól meg néhány sérülést csak azért szenvedett el, mert úgy érezte, hogy a hadnagya, példaképe (pár reakciója alapján több is volt neki, csak nem vagyok hajlandó kimondaniii
) ellen kellett volna harcolnia, ráadásul a többiekkel ellentétben shikaijal.
Az új haja először szokatlan volt, mostmár elfogadtam, de az előző frizurája valahogy olyan egyedi volt.
Azok a rajzok meg... Bár azt nem tudom, h Byak-kun miért rajzol pont ugyanolyan stílusban, mint ő, pedig nem is rokonok, de nem baj
Fú Hisana egyszer visszatérne és kiderülne, hogy ő meg ugyanolyan művészi adottságokkal rendelkezik,mint az előbbi 2, vagy a másik, valami rajzoló zseni... jáj