Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Dátum: 11 jan 09, 10:52:44 » |
|
Most következzék kedvenc szereplőm, Kuchiki Rukia, a 150 centis halálisten, kinek zanpaktouja a Sode no Shirayuki. Ő élesztette fel Ichigo képességeit, és változtatta meg élete folyását örökre. A 13. osztagban szolgál, "testvére" Kuchiki Byakuya, a 6. osztag kapitánya, aki révén Rukia a Kuchiki családba került.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 09, 19:44:20 » |
|
A másik favom. Imádom a stílusát. Nem normális. Sose felejtem az első részben a belépőt és utána neki állt rajzolni. Nagyon durva volt:D. Ilyen kis aranyos nyuszikat:DDDD. Beteg karakter örök fav.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 10, 14:14:41 » |
|
Nagyon édes karakter, jó a stílusa is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juliett
Újonc
Nem elérhető
a rajzos
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 10, 15:11:56 » |
|
Aranyos csaj, jó jellemmel és akaraterővel megáldva. Nagyon jópofa szereplő, a kedvenceim közé tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
How Troublesome-by Shikamaru
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 11, 21:01:29 » |
|
Akkor én most csak suttogva merem megjegyezni, hogy számomra messze menőkig nem favorit Nem mondom, hogy rossz karakter, de nem vagyok teljesen oda érte. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 11, 21:18:51 » |
|
Bár nem értem mit nem szeretsz benne:D. Szíved joga utálni. Én így érzek Ichimaruval kapcsolatban:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 11, 21:22:48 » |
|
Nem tudom megmagyarázni, inkább csak olyan nem szimpatikus. Ichimarut majd a másik topicban véleményezek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 júl 21, 20:13:25 » |
|
jó kis karakter főleg amikor ichigonak magyaráz a rajzaival vagy amikor ordibál:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 júl 22, 17:10:00 » |
|
A kis nyuszi imádó Rukiat nagyon bírom. Főleg amikor rajzaival magyaráz Ichigonak Meg amikor piszkálják egymást az is hatalmas, meg amilyen fejeket vág
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 aug 18, 19:14:43 » |
|
rukia új külsejéről kinek mi a véleménye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 aug 18, 20:41:35 » |
|
Fura így rövidebb hajjal, de ahogy a többieket elnéztem, most éppen ilyen "Menjünk a fodrászhoz!" mozgalom van SS-ben. Úgy nézem, hogy Byakuya a sarokba lett állítva, mert hagyta, hogy hadnagy legyen. De attól függetlenül örülök az ilyen jellegű változásoknak. El tudom képzelni, hogy a jelentésein jóóóó sok nyuszi van, dekoráció, illusztráció gyanánt. Amúgy szerintem nagyon jó karakter, a jelleme is jó, Kubo tud valamit. Abszolút favoritom.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 aug 18, 22:17:54 » |
|
Nekem tetszik az új haja. Mert hosszabb hajjal nem tudnám elképzelni. Így aranyosabb.^^ És ugye kellet a változás. Erre jó a Time Skip No Jutsu Ukitake amúgy is szereti Rukia rajzait és meg is érti. Remélem pár új táncot is megtanult úgy 2-3-mat. Ja és Byakuya alkarvédője (vagy mi a manó az) jól áll neki,
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 aug 18, 23:31:28 » |
|
Hát, nem hinném, mert ugye ott van az a bizonyos harmadik, ami ugye a törött kard megjavítására szolgál, de ez csak egy elmélet. Már komolyan azt várom, hogy valamiről elkezdjen rajzokkal magyarázni.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 aug 19, 08:38:40 » |
|
Én úgy értettem, hogy a már meglévő 3 tánc mellé még tanul 2-3-mat és azok lennének a 4-edik tánctól a 6-ig vagy 7-ig. Szerintem már SS-ben galériát nyitottak a rajzainak. De a Kuchiki villában biztos tele pakolta már a falakat. Byakuya legnagyobb örömére.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 aug 28, 00:29:46 » |
|
Akkor Byakuya azért vágott olyan pszihopata fejet, a mangában! Na, vissza a témára... De azért tudhat valamit, ha 17 hónap alatt hadnagy lett, tekintettel arra, hogy amikor vége lett az előző arcnak, akkor még semmi rangja nem volt. Bár most akkor gyorsan meg is magyarázom magamnak, hogy a bratyó miatt nem volt, de no comment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|