Ichigonál az a baj, meg a bleach aizen után azért halt meg az egész, mert ichigonak nincs meg az a nagy célja, amit mindenképp el kell érnie és amiért erősebbnek kell lennie, és ami mozgathatná a storyt. A legtöbb anime úgy kezdődik, h a főhős elmondja, h ő lesz a hokage, kalózkirály, össze szedi a 7 kristálygömböt, vagy begyűjti az ékkőszilánkokat, stb...
A bleach elő része ezzel szemben nagyon különleges, és ez az összes anime közül a kedvenc 1. részem, már a címe is főleg magyarosítva: így lettem halálisten
) ez engem naon megfogott. Csak az a baj vele, h ezzel elment az egész. Mivel csak véletelenül lett shinigami, így nincs is célja vele. Egyetlen cél mégis akad, megvédeni akiket szeret. Ja az a baj, h ez az első sagáig volt hiteles. Rukia mentőakció után jött az orihime mentőakció.... Kicsit ez már ratyi, de ez még semmi, ez így még rendben is van, bár vmi hitelesebb okból is kilyukadhattak volna hueco mondoban, na mind1.
A nagyobb gond az, h kubo aizenig tervezett előre... Ezért is kellett volna abba hagyni akkor. Mert ichigonál már most a fullbring arcnál már idegesítő, mikor azt hajtogatja, h nem tud megvédeni senkit, meg h meg akar védeni mindenkit.
Ha lenne vmi értelmes célja ichigona, akkor érthető h nagy áldozat feladn az erejét, meg akkor jó, h vissza akarja kapni, de így,h meg akar védeni másokat, és h 17 hónapig is vissza akarta kapni az erejét, pedig senkivel se történt semmi amúgy, így ez már kicsit ratyi, és mivel nincs rendes oka visszaszerezni az erejét, a történet nem tud beindulni rendesen.
Bár tény, h ichigonak pont az adja meg az egyediségét, h nem 1 harcmániákus alapjában véve, de akkor jó én elfogadom, de akkor meg fejezze be a mangát kubo akkor, amikor eljött az ideje, akkor, amikor ichigonak mér végkép semmi célja nem maradt. Ez aizen elzárása után következett be.
Ichigonak azért megin kell vki, akik ellen meg kell védenie a barátait:
Fullbumerángok, most meg vmi keverék quincyk ugyan már, de innentől inkább hagyjuk nem nagyon ichigo lenne már. xDD