drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13500 Dátum: 12 ápr 28, 10:49:50 » |
|
x) úgylátszik megy az 1000. oldal is. TsunadeHime mondj vmit románul Szerk.: vagyis inkább írj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 10:50:26 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #13501 Dátum: 12 ápr 28, 10:51:56 » |
|
Dar ce să spun? Am zis că nu vorbesc româneşte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13502 Dátum: 12 ápr 28, 10:53:13 » |
|
Azért megy, mert a modik nem figyelnek ide a sas szemeikkel, hogy mikor lesz meg az 1000 oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13503 Dátum: 12 ápr 28, 10:53:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #13504 Dátum: 12 ápr 28, 10:54:49 » |
|
Ajánlom a google fordítót Egyébként ezt mondtam: "De mit mondjak? Mondtam, hogy nem beszélek románul!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13505 Dátum: 12 ápr 28, 11:19:35 » |
|
Az Anime Barkóba is átcsúszott a 100on egyszer, de csak pár oldallal. Egyébként mióta van Pest közebén TÖMÉNY virágillat tavasz eleje óta? Ha nem lennék itt, el sem hinném.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13506 Dátum: 12 ápr 28, 11:21:41 » |
|
Szívesen, ha találok, majd szólok. Esetleg, ha ráfutok valami újabb kiadásúra, akkor veszek olyat is. Abba a néhány plusz dobozba nem fogok belerokkanni. ^-^ Ha sikerül összehozni a vállalkozást, kérek mintapéldányt! Nos, ezt is nagyon nagyon köszönöm, előre is! "..." Természetesen küldök egy tálcával mindegyik ízből. Nem egy nagy kaland, ha tovább megy, de általában ha betelik az ezredik oldal is, akkor lezárják. Tavaly Hiei zárta le, sok volt a végén a trollkodás a kis tréfa miatt. Az nem is lett meg ezer oldal. Nem tudom, Pestről nem tudok nyilatkozni, de egy lakótelepen miért van ennyi madár? Egész nap csiripelnek...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13507 Dátum: 12 ápr 28, 11:50:48 » |
|
A madarakat és a virágokat nagyon szeretem! *___* Most Pestről én se tudok nyilatkozni, régóta nem voltam. Már hiányzik a nyüzsgés. Az osztálytermünk egyik ablakában fecskék fészkelnek, irodalom órán ott csiviteltek és röpködtek, az egyik beszállt a terembe aztán gyorsan ki. De olyan hangosak voltak, nem értettük hogy mit magyaráz a tanárnő.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13508 Dátum: 12 ápr 28, 12:08:21 » |
|
Ezt is szívesen. ^^ Elég lenne belőlük egy-egy doboz is, de köszönöm. Itt hajnali háromkor már ébren voltak a madarak és csiviteltek. Nem igaz, hogy nem volt jobb dolguk. Mondjuk, aludni. Pesthez nem értek, de Újvidéken is csak a Duna-parton meg az egyetemi városrészben van tömény virágillat, amikor virágoznak a fák. (Jó, meg a parkokban...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13509 Dátum: 12 ápr 28, 12:09:31 » |
|
Hát, konkértabban Budai, ha érdekel. Amúgy ez nem tudom milyen nyár lesz... még sosem éreztem itt ezt a szagot. Tisztára, mint nyáron a tenger mellett, már csak a kabócák hiányzanak. Olyan tömény az illat az egész vársoban, hogy már-már rosszul lesz tőle az ember. Vagy megéhezik.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #13510 Dátum: 12 ápr 28, 12:15:06 » |
|
sabaku Na akkor ezt most megtapasztalom,mert megyek majd nemsokára eggyik barátomhoz A normafához:D Majd ha vissza jöttem meg teszem a jelentés a városban tapasztaltakról. A-chan Akkor valszeg Normfánál is ilyen Illat lesz:DRem."elmulik" mire odaérek:D
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13511 Dátum: 12 ápr 28, 15:55:40 » |
|
1001 OLDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Túlszárnyaltuk magunkat o.o Enyhe trollkodás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 16:01:14 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #13512 Dátum: 12 ápr 28, 18:21:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #13513 Dátum: 12 máj 01, 17:37:03 » |
|
HoppáHoppá muszáj beírnom még egyet ide najó nem, de valahogy búcsút kell vennem a topictól, szóval Kedves Duma Topic 8! Köszönöm, hogy annyi baromságot írhattunk ide, mintha tegnap lett volna a mensiző bálna, ami egy igen magasröptű, értelmes, információban gazdag beszélgetés volt, köszönöm, hogy összeismerkedhettem pár emberrel, és hogy ebbe a témába sírhattunk, és mondhattuk el mindennek az NKW csapat tagjait mindennek, amikor azt híresztelték, hogy megszűnik az oldal T-T nem vagyok a szavak embere, úgy hogy csak annyit mondanék, hogy: Köszönöm és, hogy Viszlát Duma Topic 8, mi így szerettünk!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13514 Dátum: 12 máj 01, 17:45:21 » |
|
Nem is küldte el őket senki a DT8-ban, még te sem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|