heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13275 Dátum: 12 ápr 24, 20:26:11 » |
|
Egyet sem iszom, csak akkor iszok, ha van valami új, de az elmúlt három hónapban amúgy sem ittam egyet sem, nem fér bele a diétámba.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #13276 Dátum: 12 ápr 24, 20:30:48 » |
|
heo DiétÁzni a nők a cukrosok és a buzik szoktak....ez kb olyan mint a gyúros.... kokaint gondolom ittálmár akkr
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #13277 Dátum: 12 ápr 24, 20:31:30 » |
|
Hát ahhoz, hogy valaki öngyilkosságra hajtsa a fejét, ahhoz elég sok szenvedés, lelki erő valamint 6 raklap nyugtató kell. Uramisten... most olvasgatok fb-n a főoldalon egy-két elmés beszélgetést, és hát... áhh...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13278 Dátum: 12 ápr 24, 20:35:27 » |
|
Gondoltam Flexee, hogy neked Facepalmból is van Hetáliás Szabi: mostnában nem tudok gépelni xD de akkor képzelj mögé egy Asakurát Mennyi? És még nem kaptál szívrohamot? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13279 Dátum: 12 ápr 24, 20:38:53 » |
|
Ittam már, elég rossz íze van. Nem csípem a csípőset. Csak az lát mindenben buzi dolgokat aki fél magától... Étrendnek is hívhatjuk, de igazából ugyanaz... mindegy... Nem nagyon számoltam, de több ezret, körülbelül tíz éve ittam az elsőt, nem ma volt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13280 Dátum: 12 ápr 24, 20:46:58 » |
|
Flexee, nem akarlak elkeseríteni, de: heo: Ha esetleg összejön a rendes családi piknik is, akkor vihetek neked innen pár dobozzal, ha gondolod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13281 Dátum: 12 ápr 24, 20:49:36 » |
|
Ha átengednek a határon, akkor neked jobban fogunk örülni. Persze nem fogom ám visszautasítani. Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #13282 Dátum: 12 ápr 24, 20:50:58 » |
|
dehogy keserítesz Ácsáán, sőőt bővült a készletem megadod az icon nevét? megkeresném dA-n
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 24, 20:51:32 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #13283 Dátum: 12 ápr 24, 20:58:11 » |
|
heo mindenre van reakciód ,ugye... nembaj az.... Ő viszont csip téged!és ha lenne hosszú i-m akkor hosszan csipne....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13284 Dátum: 12 ápr 24, 21:09:33 » |
|
germanyfacepalmplz ^-^ Anyának megpendítettem, hogy lenne pár emberke, akik talán kíváncsiak lennének rám és mondta, hogy oké, majd utánanéz az útlevélnek. (Ami meg vicces, mert eddig hiába rinyáltam neki, mindig mondta, hogy "Jó, majd...") Azóta már eljutott odáig a dolog, hogy menjek el a rendőrségre sorszámot kérni. ^-^ Jó, akkor majd viszek. Remélem, nem vámolják el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13285 Dátum: 12 ápr 24, 21:14:34 » |
|
Ha nincs benne alkohol, akkor nem valószínű. Még az amcsi repülőtérről is kiengednek vele. Onnan is hoztak már nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #13286 Dátum: 12 ápr 24, 21:17:02 » |
|
HEO de el vagy kényeztetve A-chan vannak furcsa dolgaik szűlőknek..... csempészkedsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #13287 Dátum: 12 ápr 24, 21:19:10 » |
|
nekem meg egész szép tervem van energiaitalos dobozokkal, monster ripper (mikor még olcsó volt találtam ki) dobozokból egy 8 emeletes tornyot, alapja 8 doboz, teteje 1 doboz a kövi formáció szerint: U UU UUU UUUU UUUUU UUUUUU UUUUUUU UUUUUUUU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #13288 Dátum: 12 ápr 24, 21:20:32 » |
|
manesz volt az olcsó????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13289 Dátum: 12 ápr 24, 21:35:45 » |
|
Ezek rosszabbak, mint az amcsik. Kanadába anyu simán bevitte a házi páleszt meg a kolbászt, mert nem tudta, hogy nem szabad. Amúgy itt a cucc mennyisége számít nem az, hogy alkoholos-e. Gondolom, azt a pár dobozt nem fogják megfizettetni, legfeljebb majd eldugom a táskám aljába. Manesz: mire jó az a torony? Amúgy meg, ha az allja is csak egy sorból áll majd, az egész "építmény" tök labilis lesz. (főleg, ha üresek a dobozok) Nem, nekem csempésznek. Legutóbb egy laptopot. Csak gondoltam, én is kipróbálom, milyen lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|