24 nov 17, 03:19:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1356067 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #13005 Dátum: 12 ápr 16, 19:26:37 »

Lelőhetném neked a poént, de inkább azt mondom, hogy ne ásd el Pitont, eléggé Itachis fordulat lesz benne. Remélem felcsigáztalak.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #13006 Dátum: 12 ápr 16, 19:36:34 »

Én is ebben reménykedtem, de elvetettem az ötletet. Viszont most tényleg felcsigáztál. Amúgy Voldin és a halálfalókon kívül még senkit nem temettem el, kivéve Dracot, ha mégis halálfaló lett. Ő még csak egy betoji gyerek, szerintem képtelen lenne ölni. Bár ki tudja...

Amúgy a toplistám még most sem változott, igaz rég írtam és a top4-em 5-re bővült ikszdé de Piton szilárdan áll a 4. helyen, még ezek után is, 5. helyre pedig Mr. Weasly csusszant be ^^
Lupin még mindig a kedvencem, bár elkotyogták nekem, hogy mi lesz vele. Ezért eléggé csalódott vagyok, de akkor is végig fogom olvasni. Remélem nem fogok sírni >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #13007 Dátum: 12 ápr 16, 19:41:20 »

Kicsit spoiler, de nem bírom ki. Draco már ölt is, az előbbiekhez is köze van. Igazából a másik rész miatt nem kell aggódnod, de majd úgyis rájössz miért.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #13008 Dátum: 12 ápr 16, 19:43:40 »

(3 hsz-t olvastam vissza össz-vissz)
Erdélyben, sőt, sehol külföldön, még a Balatonnál se voltam. Az egyetlen hely amikor átléptem a Dunát az BP volt.

Flexee: Örülj neki, hogy valami motivál... engem még az se! A békeidőszakok unalmasak, a háborús részek pedig totál ésszerűtlenül vannak a könyvben leírva. Eskü, felnyomnám a hátsójába a borítót annak aki kitalálta, hogy 1 lapon legyen 5 helyszínváltás, helyszínenként 2 mondattal, úgy, hogy minden első mondatba belevág egy másik helyszín mondata. Dejó! (eldöntöttem, hogy év végén kipingálom a törikönyvet, a matekkönyvet cafatokra tépem puszta kézzel, a nyelvtankönyvet foggal fogom sz@rrá tépni, a biosz könyvet fúróval kiluggatom, a fizikát úgyszint pingálom és rolytosra szedem a lapvégeket, a kémiát meg olvasni fogom a szünetbe... az irodalmat pedig a por eszi meg)

A Herri Pottyernek még nem láttam a 7. részét.
És igen ez kicsit trollkodás volt, ugyanis nem alkalmaztam visszaolvasás no jutsut... de, hogy Rosberg "szavaival" éljek: RUÁÁÁÁÁHHH!!!cegíííny Schumi! Na majd vasárnap kettős Mercédesz győzelem! kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 19:48:26 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #13009 Dátum: 12 ápr 16, 19:55:57 »

Ne merd elásni Pitont! Wátdöfákk Gyorsan gyorsan, olvasd csak el azt a 7. részt! Nyelvesít
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #13010 Dátum: 12 ápr 16, 19:58:58 »

Zizikee: Tudnád te mit kapnék én, ha ezt tenném a könyveimmel??!! Az első fizetésemből ki kellene fizetnem a könyveket anyáéknak, és mivel apa magyar szakos a könyvek neki khmm... "szentek" (bezzeg a manga...na de nem fogok minden hülye veszekedést itt kipanaszkodni)
Engem azért is eléggé lecsesznek, ha tollal írok könyvbe (erről már leszoktam, rajzolni is ceruzával, ha esetleg a kezükbe tévedne egy könyvem)
Amúgy őszintén szólva lövésem sincs róla mit találnának ki nekem büntetés gyanánt, de addig nem is kell emiatt aggódnom, amíg nem hajtom olyasmire a fejem, amit te tervezgetsz, bár lenne egy-két ötletem a leendő fizikakönyvem kivégzésére.. >.<#

hanii: mondom, hogy nem veszett ügy, egyelőre csak nem kedvelem annyira, zuhant a szememben, mert megölte Dumbledort, de még nem ástam el. A remény hal meg utoljára, hiszen ő a gyilkos, nem? Nagyon is remélem, hogy Piton valami olyat mutat fel nekem amitől eldobom az agyamat. Gondolkozik
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #13011 Dátum: 12 ápr 16, 20:00:49 »

Én is csak pislogtam Pitont illetően  Nevet De végre értelmet nyert minden  Pontosan Dumbledore halálakor meg szó szerint eldobtam a könyvet és megesküdtem, hogy nem olvasom tovább Szomorú  Persze később folytattam, de néhány napig nagyon gyászos hangulatban voltam Szomorú

szerk: Ha az agyadat nem is dobod el, de meglepődsz, az tuti  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 20:02:32 írta TsunadeHime » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #13012 Dátum: 12 ápr 16, 20:03:55 »

Hát igen, de amióta láttam mi történt a Shippuudenben a Peines harcok után, megfogadtam, hogy ha valami elkeserít egy történetben, akkor is végigolvasom/nézem, mert bármi lehet. Persze nem arra gondolok, hogy a professzor kipattan a sírjából de legalább értelmet nyer minden Hmm? már előre félek...szegény Lupin...
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13013 Dátum: 12 ápr 16, 20:05:17 »

Tényleg, Lupin  Neeem Jaj, nem akarok spoilerezni  >.<# Olvasd csak el és mindent megtudsz  Figyelmeztetés
Annyira megjött a kedvem, azt hiszem újraolvasom. Nem érdekel még az érettségi sem.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 20:06:00 írta TsunadeHime » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #13014 Dátum: 12 ápr 16, 20:09:19 »

El is megyek, mielőtt valaki nem bírja megállni a spoilerezést ikszdé meg most rám jött a rajzolhatnék is. Amint elolvastam a 7. fejezetet, és kisírtam magam, jövök ide felháborodni ikszdé hogy min azt még nem tudom, de biztos lesz kapcsolat aközött, ami Lupinnal történik ikszdé na jó8 minna ^^
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #13015 Dátum: 12 ápr 16, 20:22:04 »

Jóéjt, aztán majd számolj be milyen érzés tör rád. Miután én kivégeztem a 7.-et, komolyan olyan üres érzésem lett, mintha véget ért volna a világ, vagy ha meghalt volna valakim. ^^" Tiszta rossz érzés. Egyben jó is persze, csak olyan...fura. ikszdé :S
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13016 Dátum: 12 ápr 16, 20:24:42 »

Örülök, hogy nem csak én voltam így.  Nevet Egyébként Darren Shan könyveket olvastok? Azok is nagyon jók.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13017 Dátum: 12 ápr 16, 20:28:32 »

Én kiakadtam a 7. rész végén. Ez a lezárás felháborító volt számomra és még most is az.  Hmm...
Egyébként pont tegnap néztem meg a 7/2-t és nekem tetszett, főleg mert a tesóimmal szét nevettük magunkat, pár beszóláson, de ezt amjd leírom a Film topicba.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #13018 Dátum: 12 ápr 16, 20:55:30 »

Jaj, mi ugye a 7/1-et gépen néztük meg barátnőmmel, annyit nevettünk. :'D Az volt a legjobb, amikor Harry próbálgatta a pálcát a láthatatlan sátorban, és hirtelen egy bazi nagy tűz. x"DD Azt hittem meghalok. Meg amikor eltorzították a fejüket, ilyet szól Harry-nek az a nemtudomki aki elkapta őket: De csúnya vagy! xD Hát az a hangnem, sose felejtem el. ikszdé
A 7/2 is tele volt vicces jelenetekkel. Nevet Na, de ez már tényleg film téma...

Olyan éhes vagyok. Ma ebéd óta nem is ettem szinte semmit csak egy joghurtot. Na de mostmár nem eszek inkább.
Naplózva

Szeretet
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #13019 Dátum: 12 ápr 16, 21:15:32 »

aa történelmet imádom ,de nem mint tantárgy.....
háboruk értékes tapasztalatok lehetnének az emberek számára,de valahogy nem akarják észrevenni:DD
A Harry-könyvben jobb mint filmen,,?mert nekem nem nagyon jön be a film.......

tsunade
én a Rémségek cirkusza sorit olvastam ki pár nap alatt:DDD
a többi is jó
nekem ez után  volt olyan "spacefeel"(ez a szó nem tom' hogy létezik e de mostmár igen:DDD)

tankönyvek
nekem nem nagyon birják
milyen könyv az ami megég meg elvágja a szike chhhh
:DDDDD
az előzőéveseket puskámmal lőttem szét vagy kardal felapritottam:DDDDD
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins