24 nov 17, 06:28:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 865 866 [867] 868 869 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1356341 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #12990 Dátum: 12 ápr 16, 13:33:54 »

Látom nincs túl sok fiú az osztályban...  Hmm?

Ha még pofátlankodhatok egy kicsit, akkor melyik ország egyetemére készülsz felvételizni?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12991 Dátum: 12 ápr 16, 13:35:57 »

Ajj, de irigyellek. xD Én is járnék olyan középsuliba. Matektól meg a társaitól 2 év után megszabadulni, kész felüdülés lenne. :'D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #12992 Dátum: 12 ápr 16, 13:42:16 »

Nikuccia
a NANA-t ,miért is nem fejezték be???
Tsunade
jól hangzik.......ez az iskola h nem kell matekból tenni,bár én azért inkább reál mint humán párti vok
Erdély szép tájakkal rendelkezik....
STM
Gyilkos't énis megnézném....
köddel az igazi....

Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12993 Dátum: 12 ápr 16, 13:54:38 »

heo: Bár már ideje lenne választanom, még mindig nem vagyok biztos benne. Szeretnék külföldön tanulni de félek egy kicsit az ismeretlentől. Ha meg itthon maradok akkor Kolozsvárra megyek. Az a baj, hogy nálunk csak egy magyar nyelvű egyetem van, az pedig nem a legjobb, így ha itt maradok románul kell folytatnom a tanulmányaimat. (amihez nincs sok kedvem)
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #12994 Dátum: 12 ápr 16, 14:06:21 »

nem szereted a románokat???Nevet
milyen egyetemre mennél és melyik orsz.ba??
ha nem baj ajánlok párat:D
német,olasz,magyar -egyetemek elég jok
és viszonylag közel vannak:D
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12995 Dátum: 12 ápr 16, 14:17:28 »

Amiért Romániában élek még magyar vagyok  Nevet A románokkal meg nincs különösebb bajom, csak jobban szeretnék az anyanyelvemen tanulni.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12996 Dátum: 12 ápr 16, 14:32:00 »

Én amúgy nem csípem a burájukat különösebben. Legalábbis akikkel találkoztam, elég nagy barmoknak tűntek.
JA, és amikor Erdélyben jártam, láttam majdnem egy medvét ikszdé
AZért csak majdnem, mert csak iylen karomélesítéseket láttam.  smirksweat
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12997 Dátum: 12 ápr 16, 14:38:48 »

mugen: annyi idős vagyok, mint ami a profilomba van írva x)
hanii: igazából évvesztes vagyok Nevet

A gyilkos tó meg jó hely, jártam már ott, a békás szurdokban van, ha jól emlékszem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #12998 Dátum: 12 ápr 16, 14:50:01 »

A románok tényleg érdekes egy népség. Nagyváradon akárhányszor voltam, a románok állandóan csak veszekedtek egymással, de olyan mocskos módon, rossz volt nézni. :S De a legrosszabb jellemvonásuknak azt tekintem, hogy 5 románból 3 beszél magyarul, de mikor megkérdeztük, hol van ezmegez, csak a vállát vonogatta, meg makogott valamit románul, csak a szerencsétlenje nem tudta, hogy a srác, aki velünk volt, elég éles hallással rendelkezik, és mikor arrébb ment, hallotta, hogy az mondja: B*zi magyarok! xD Nem akarok és nem is szoktam általánosítani, de ha egyszer ezzel vágják képen az embert, akkor ez is marad meg a legélesebben, nem? Nyelvesít

Erdély meseszép hely, kétszer voltam már ott. Egyszer a székely területeken, a Király hágón is túl, aztán meg... hm, a neve már nem jut eszembe, de valami nagy szakadék van ott, és vörös homok. Még Bear Grylls is járt ott az egyik epizódjában, leereszkedett abba a nagy lyukba. Nevet Csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől, hogy én hamarabb jártam ott, mint Bear maci. Nyelvesít

Mugen: gondolom, láttad a Nana animéjét, de ha valóban láttad, nem értem, hogy kérdezhetsz olyat, hogy nem fejezték-e be. Mert, izéke, az animét félbe hagyták. A manga külön téma, azt ne keverjük ebbe bele, mert az be lett fejezve, én az animére értettem, amit írtam.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #12999 Dátum: 12 ápr 16, 14:57:53 »

Ezért nem szeretem elárulni magyaroknak a származásom, mert egyesek elég furán reagálnak. Velem már történt olyan is Magyarországon, hogy megkérdezték tőlem itt Erdélyben ismerjük-e az LCD TV-t és a laptopot. De ami igazán kiakasztott az az volt, amikor rákérdeztek miért tudok olyan jól magyarul.  Neeem

Nikkucia Igen, az érdekes talán a megfelelő szó. Nekem szerencsére nem volt sok gondom, mert Kézdi egy magyar város  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 14:58:46 írta TsunadeHime » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #13000 Dátum: 12 ápr 16, 15:58:53 »

Ilyenről én is hallottam, hogy azt hiszik Erdély ilyen elmaradott hely. smirksweat Még olyat is olvastam, hogy Erdélyben van egyáltalán vízvezeték? ikszdé Én nem ott lakok, de van pár ismerősöm aki onnan jött, és még csak nem is hallottam ilyenről, hogy ne lenne vízvezeték. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #13001 Dátum: 12 ápr 16, 16:01:32 »

a törikönyvek miatt! én voltam erdélyben, de az ottani városok enm sokban különböznek magyarországi városoktól. talán kicsit több a koldus, de hát hol nincsenek? :/ az északi és déli sarkon meg atlantiszon kívül xD
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #13002 Dátum: 12 ápr 16, 16:28:42 »

tsunade
hát akkor én is megosztom veletek:D
nekem anyum jött Erdélyből,de ő is magyar,apám az magyar szintén,csak ő itt is élt Nevet
csak nagybátyámék maradtak ott:D
románokat nem birom sem történelmi szempontból sem a jelenleg,mert olyanok mint amilyennek Nikuccia irta,stb..Nevet
de biztos van normális .....
STM
én se kedvelem őket!
sabaku
logikus.....logikus:D:D:D:D:D
Nikuccia
láttam.......de azt hittem azt direkt csak odáig csinálták meg.....
vagy nem?!
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #13003 Dátum: 12 ápr 16, 17:26:45 »

Én meg két év múlva előrehozott kémiát lerakom (csak idén van kémiánk és abból jó vagyok), töriből tuti emeltet teszek, magyart túlélem alapfokon, matekot talán, aztán kötelezően egy emelt infó smirksweat Közben leteszek még szintén 2 év múlva az angol középfokot, legalábbis ezek nekem a terveim a távolabbi jövőbe, közeljövőre meg az hogy év végén ne bukjak fizikából.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #13004 Dátum: 12 ápr 16, 19:24:29 »

Én nekem minden szeptember elsején ugyanaz a célom: túlélni az iskolát, lehetőleg minél több ötössel :/
persze-persze, tudom, nem így kéne gondolkodnom, de most minek tagadjam? Magamat sem tudom meggyőzni, hogy szeretek naphosszat tankönyvek fölött görnyedni és a tudást magamba szívni.
Amúgy mostanában érdekelni kezdett az angol, a német után szinte egész könnyűnek tűnik, általában hamar felfogom a dolgokat, ha máshogy nem, otthon addig olvasom amíg meg nem értem. Meg valami miatt a történelem is érdekelni kezdett. Ez a valami a Hetalia lenne, hülyén hangozhat, de tudni akarom a háttér információkat, hogy mi mikor volt és mi történt, persze valami olyan könyvből, ami nem olyan...elfogult. Szerencsére kéznél van apa, akit ha szépen megkérek, biztos segít majd. Emlékszem miért utáltam meg általánosban a történelmet: a békeidőszakok. Hülyén hangzik, vagy legalább őrültnek, de engem a háborúk érdekeltek, persze írtam már, hogy utálom a háborús filmeket, de leírva látni az 'éhezést' meg a 'nyomort' az nem ugyanaz, mint szembesülni vele. Főleg ezért nem nézek ilyen filmeket.
Most úgy összehordtam egy rakat offot, hogy bánom beküldeni, de ha már ennyit foglalkoztam a lekörmöléssel, akkor már beküldöm, remélem nem kapok ki nagyon Hümm-hümm

Hmm érdekes este... mindenki egy autós részt néz, hogy a csávó szétszerel egy tragacsot és feltuningolja. Hála ennek, elmaradt az esti vita.. bár még csak fél kilenc van, és egyszer véget ér a műsor. Remélem a bátyó nem kezdd el akadékoskodni valami miatt.

Hm...elolvastam a HP 6-os kötetét is. Nos ami Pitont illeti nagyot zuhant a szememben. Ezt még én sem hittem volna. Miután elolvastam mi történt, el sem akartam hinni, hogy Dumbledore... hát... ezek után csak annyit tudok mondani, hogy alig várom, hogy elolvashassam a 7. kötetet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 865 866 [867] 868 869 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins