24 nov 17, 10:27:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1356586 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12915 Dátum: 12 ápr 14, 20:13:38 »

Nálunk ilyet nem lehet, de megcsináltam volna szívesen. Hümm-hümm
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12916 Dátum: 12 ápr 14, 20:16:27 »

heo. az a baj, hogy ma már a legtöbb suliban nagy szigoritások vannak. ahova én jártam középsuliba ott is hasonlo rendszer volt amiről te beszélsz, de mostmár ott sincs nagyon ilyen csak ritkán. pedig  azok voltak a szép idők Nevet
Naplózva

<Mesterem: heo>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12917 Dátum: 12 ápr 14, 20:27:01 »

Hehe gettó suli, nem ő csak Miskolcra járt.  Nyelvesít Nem, csak poénkodom, a végén komolyan veszi.  Ohh My God
Nem tudom mi értelme annak hogy így mutogatják a mobiljukat. -.-' De azt én is bírom, hogy kis ovisok, alsósok Iphonenal mászkálnak. >_<
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12918 Dátum: 12 ápr 14, 20:28:56 »

Gettó sulinak nem mondanám, de tiszteletalapú volt az biztos, bár a városban sokan hívják gettónak ezt a részt ahol lakom és az iskola is itt van 3 percre gyalogszerrel. Nevet
Ennek ellenére puszta nevelői célzatú volt az amit csináltak és csináltunk. Nem vertek meg senkit, de még mindig jobban járt egy tizenéves pofonjával meg egy bocsánatkéréssel az illető felé akit megsértett, mint az apja kezével...

Bár lehet, hogy csak én látom így.  Gondolkozik

Nálunk ez általánosban volt, középsuliban mindenki normálisan viselkedett már, pont a hasonló általánosok miatt, gondolom.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12919 Dátum: 12 ápr 14, 20:39:53 »

Általánosba nekem nem volt semmi és ott normális volt mindenki. Középsuliba volt az amit te mondtál egyrészt ez a tiszteletalapu dolog, másrészt voltak tanulók akik szerettek balhézni. Van pár durva story ami történt, de már mindez amultéj, ma már gyorsan szorják ki a tanulokat a sulibol,  van olyan aki fegyelmit se kap se semmit.. Nevet Az iphone-ra visszatérve, én is sokat látom, hogy több kisgyerek kezébe is befigyel, de engem nem zavar, csak értelmét nem látom.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #12920 Dátum: 12 ápr 14, 20:45:17 »

Micsoda sulikba jártatok. O.O Nevet Az én általánosom normális volt, mind a 2, a gimiben meg az osztályom volt normális, csak én kaptam figyelmeztetéseket a késésekért 9.-ben sé 10.-ben (meg még 7.-8.-ban ... még rovót is Nevet). Régi szép idők, mikor ülök a kocsiban vagy a buszon és mindig dugó van, viszont mikor nem akartam beérni pont az első órára akkor nini, beértem vagy 20perccel csöngetés előtt. xD
Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12921 Dátum: 12 ápr 14, 21:02:15 »

Ne is mond. A időbe beérni órára dologgal én is bajba voltam Nevet Ráadásul az egyik tanár aki igazából még ma is a kecskeméti rendőrfőkapitány, csak azt a tantárgyat ő tanitotta nekünk és legtöbbször mindig nála késtem Nevet ami kicsit megnehezitette h jo ljöjjünk ki egymassal Nevet de szerencsére elég laza ember, és vicces, szóval nem volt probléma.. xd
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #12922 Dátum: 12 ápr 14, 21:07:35 »

Én sose tehettem róla. >_< De tényleg időben kész voltam, de amíg Pestre jártam iskolába pont azokban az években építettek valamit a 11.-es főúton. Minden kerülő út, minden tele volt bármikor indultál. Bár eleinte zavart, de ahogy telt az idő, habár ez leginkább gimiben volt meg ez az érzés, akkor már nem nagyon zavart. >_< De mondom megint 95%-ban sose az én hibám volt.Nevet Egyszer-kétszer voltam olyan pofátlan mikor délben értünk be, hogy bementem órára és szépen lassan ezt jó pár osztálytársam átvette, akik... 5-15 percre laktak a sulitól.
A kedvencem mikor 2órán át álltunk a reggeli dugóban és nem indult el a sor sehogysem. Apukám fogta magát, lefordult valamerre és beültünk egy cukrászdába, utána haza. Nevet Emiatt érdemes volt 4kor kelni, de inkább ezért mint hogy a padban üljek és "figyeljek".
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12923 Dátum: 12 ápr 14, 21:11:23 »

Flexee, az a két liter nagyon kevés lesz, főleg, mert az odaút alatt megiszod, meg azt hiszem be sem lehet vinni a Con területére. Ennek azért nézz utána, nehogy hoppon maradj.

Ugyan Nevet összvissz 1 litert ittam meg, ráadásul kajástul mindenestül beengedtek Nevet

nagyon lefáradtam! király volt a con!
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #12924 Dátum: 12 ápr 14, 21:16:30 »

Hű, kis fekete bárányok! Én igazi angyal voltam, sosem késtem és majdnem sose lógtam. Nevet (Egy-két tesit mindig ellógtunk barinőmmel tanévenként. A francnak volt kedve lefutni egy héten háromszor a 2000 métert.  ikszdé )

Hűű, emlékszem, hogy egyszer az osztályfőnök 5-6 osztálytársamat csípte nyakon az orvosi rendelőben. 2-nek a foga fájt, másik 2 influenzás volt, az ötödik menstruált, a hatodiknak meg épp nőtt a haja. Nevet Akkor aztán volt nemulass! Apám, hogy röhögtem én rajtuk, mikor másnap bejött az igazgató, kiállította őket az osztály elé, mintha valami sortűzre készülne ellenük. Nevet Ó, és persze önmagam vállon veregetése se maradhatott el, hogy én milyen jókislány voltam.  Hümm-hümm
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #12925 Dátum: 12 ápr 14, 21:20:03 »

Kikérem magamnak én jó kislány voltam. Nevet Csak voltak... "kihágásaim"... >_<

* Oda megy és vállon veregeti Nikuccia-t, hogy ne csak saját magát verje.* Nevet

Üdv közöttünk Flexee, tessék mesélni!
Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12926 Dátum: 12 ápr 14, 21:20:43 »

Nevet na mesélj már kicsit részletesebben milyen volt a con Nevet
Am én sose logtam ugy h le is volt igazolva orvosnál. megoldottuk máshogy, vagy leselett igazolva Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12927 Dátum: 12 ápr 14, 21:22:00 »

Én is amolyan "jókislány" féle voltam, de egyszer bepancsoltam egy csávónak az arcába mert majdnem hozzámvágta a táblát. De az esetek 90%-ában uralkodtam magamon.

Shidori93: Tavaszi MondoCon 2012 témában meg is találod a véleményem Mosolyog
Naplózva

shidori93
Chuunin
*

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12928 Dátum: 12 ápr 14, 21:23:48 »

o.O a táblát? Nevet milyen táblát vágott hozzád majdnem? gondolom nem a nagyobb zöld táblát amire krétával irtunk!? Nevet

ohh köszi szépen máris meglesem Mosolyog
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12929 Dátum: 12 ápr 14, 21:25:38 »

Most magyar-töri-dráma tanárnőt azzal idegesítjük hogy ha valaki késik vagy szól valami olyat amire a tanárnő egy  Ohh My God kifejezéssel reagál elkiáltjuk (első padban), hogy "Szaktanári!" vagy "Megvan jövő heti felelőnk..." esetleg "Na ki vagy rúgva!" tanárnő múltkor megjegyezte hogy aki mégegyszer azt meri mondani hogy Kivagyrúgva! az felel, vagy szaktanárit kap... ikszdé

Mellesleg NXT versenyen megvan mi lesz a csapatunk neve... "Krumplik", azthiszem Faragó csapattársam nem lesz hosszú életű... smirksweat

Dejó, most írta a Mozilla Sunbird hogy hétfőre meg bejegyeztem egy angolversenyt smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins