Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #12900 Dátum: 12 ápr 14, 09:50:33 » |
|
Micsudi: Velünk még 8.-ban félévkor történt ilyen, hogy felmondott a magyartanárunk, akit mellesleg nagyon szerettünk. És pont ezért esett nagyon rosszul, hogy el se köszönt tőlünk Még mindig emlékszem az utolsó órájára, óra végén azt mondta: "Következő órán találkozunk" Hát ezután egy hétig helyettesítő tanárok járkáltak be hozzánk, gondoltuk biztos megbetegedett a tanárunk. Aztán egyszer csak bejött a kémiatanár, és közölte velünk, hogy mostantól ő tanítja nekünk a magyart. Kicsit ledöbbentünk. Főleg hogy már csak pár hónap volt hátra a suliból, a tanárunk meg szó nélkül lelépett. Morita: Ismerős helyzet Itthon 4 férfi van (1 apa + 3 báty) de szerinted mosogat bármelyik is?
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12901 Dátum: 12 ápr 14, 11:16:41 » |
|
Nálunk most egy pár napig anya fog mosogatni mert pont most romlott el a gép. Nálunk nem volt olyan, hogy felmondott volna bármelyik tanár is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12902 Dátum: 12 ápr 14, 15:26:49 » |
|
Sziasztok A helyzet az hogy elkezdtem fordítani egy mangát. Mivel hogy ez az első ilyen munkám így tuti lesz benne hiba. Vállalná valamelyik tapasztalt manga fordító hogy mentorál? Ellenőrzi a munkámat és tanácsokkal lát el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12903 Dátum: 12 ápr 14, 15:29:00 » |
|
Mi annyira kiidegeltük a magyartanárt akit utáltunk (2 oldalnyi házit adott másnapra), volt hogy sírva rohant ki óráról, és velünk együtt ő is elment a suliból, az alsóbb évesek év végén ezért adtak az egész brigádnak (Rohambrigád, akik ellógtak órákról hogy kemény fizikai munkát végezzenek pl. egy pad átvitele reggel 9-kor az alsó tagozatba, és aztán irány haza) egy-egy doboz sört... Jó volt a bankett ennek köszönhetően. Na aztán meg most nekem infó szakon olyan jó dolgom van hogy a heti két nyelvtan esetén néha még el is marad valamelyik, és volt h két hétig nem kaptunk házit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12904 Dátum: 12 ápr 14, 15:37:09 » |
|
A mi osztályfőnökünk 2. év végén lépett meg tőlünk, hogy egy lakhelyéhez közelebbi suliban oktasson, aztán fél év múlva elment inkább katonának a csávó, mert abban az iskolában meg csupa retardált alsóst kellett pátyolgatnia. Tyűű, hogy bánta Lellő, amiért elhagyott minket! Én egyébként csináltatnék valami komoly személyiség tesztet, mielőtt valaki a tanárképzőbe akarna járni. Mert jó, hogy rossz a diák, elviselhetetlen kis tróger, de -szerintem- csak akkor fog elkanászosodni egy nebuló, ha béna a tanára és nem ért a szakmájához: a neveléshez! :O Ez most pont olyan, mintha egy durván kleptomániás nőt felvennének egy BÁV-os zálogházba. Mission Impossible.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 15:38:25 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12905 Dátum: 12 ápr 14, 16:26:16 » |
|
Igen, ez így van. Nekünk is van olyan tanárunk, akinek az óráján síri csendben ül mindenki, mert a tanárnak van tekintélye, de van olyan tanár is, aki akármit csinál, ha ordít is azt is lesz.rja mindenki, és az órán azt csinálnak amit akarnak.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #12906 Dátum: 12 ápr 14, 16:29:07 » |
|
Jó de azért ez a tekintélyes dolog is 2 oldalu. Nekünk is volt több tanár is ahol viselkedtünk pont azért mert fegyelmet tudott tartani, de emellett lehetett vele beszélgetni is és viszonylag jó fej volt. Az megint más kérdés ha utálták többen, a dolgozatok, felelések stb miatt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12907 Dátum: 12 ápr 14, 16:47:06 » |
|
Én nem tudom, de például az olyan tantárgyak tanárait, mint az Ének-Zene például soha nem érdekelt, mit mond. Pont nem olyan suliba jártam, ahol a danolgatás meg a kottázás előrébb vitt volna a céljaim felé, nálunk például ez inkább amolyan töltelék óra volt, hogy meg legyen az évi óraszám átlaga. De egyébként nem értek egyet azzal, hogy utálni kell feltétlen azt a tanárt, aki dolgozatot merészelt íratni vagy épp volt bőr a képén megfeleltetni valakit. xD Én kifejezetten az olyan tanárokra voltam ráakadva, akik megparancsolták a tiszteletet, amolyan tekintélyelvűek voltak. Igaz, hogy én már bőven nem abban a világban voltam kisiskolás, amikor favonalzóval kaptak akkora tenyeres-talpasokat a betyárkodók (nem mintha a szadomazora gerjednék! ), viszont régen tényleg más világ volt az iskolákban. Áldom az Atyaúristent, amiért már nem kell suliba járnom, mert hihetetlen, hogy -elnézést- elkorcsosulnak ezek a mai fiatalok. Persze van kivétel, de ez esetben nem erősíti a... szabályt. : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #12908 Dátum: 12 ápr 14, 16:58:16 » |
|
Ez az új generáció ahogy kakashi mondaná xd de egyébként ebben egyet kell értsek veled, hogy mennyire gátlástalanok a "mai fiatalok" és egyáltalán nem tisztelettudóak, legalább is javarészt. na nem mintha én annyira öreg lennék, csak én is ezt látom..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 17:10:02 írta shidori93 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12909 Dátum: 12 ápr 14, 18:28:57 » |
|
Na én meg mikor elvonulok általános iskolám alsó tagozata (sulim mellett van egyből) előtt, és azt látom hogy két kisgyerek ott mindig az iPhone 4-ével villog.. De az vicces péntekenként hogy előbb végzek én az 5 órámmal mint ők a 4-gyel pedig ugyanannyi az órahossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12910 Dátum: 12 ápr 14, 18:43:48 » |
|
Úúú, hát ez a mobilozás engem teljesen kikészít. Múltkor mentem buszon, összefutottam egyik barátnőmmel (a csaj 20 éves!), és köszönés helyett elkezdett sírni, hogy megszűnt a féjszbákk mobilos elérhetősége, mi lesz most vele a buszon, mit fog csinálni? ... Felsoroltam neki, hogy esetleg hozzon magával könyvet, olvasson, vagy nézzen kifele az ablakon, Debrecen fele úgyis gyönyörű szép erdők között megy a busz. Á, nem, azt nem lehet, ő facebookolni akar... Mindegy, hát az iPhone-s témáról meg annyit, hogy pont most néztem meg azt a South Park-os részt, amikor összevarrják a japcsi fazon, Kyle meg valami nő arcát, és létrejön a százlábú okoskütyü... Nagyon beteg egy rész. Bár melyik nem az? <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12911 Dátum: 12 ápr 14, 19:04:39 » |
|
Megszünt az ingyen facebook? Jó tudni már szeptember óta a rendes mobilfb-n nyomom (amúgy félrreértés ne legyen illetve lehet megkövezni de én használom a fb-t mondjuk én ide is fel szoktam jönni mobilról ) Imádom én is mikor 10 éves kisgyerek jön az Iphone-jével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12912 Dátum: 12 ápr 14, 19:27:22 » |
|
Köszi, én mit mondjak, múltkor az alsós kisgyerekek vonultak át az ebédlőbe, és az egyik 2.-os vagy 3.-os kisgyerek odakiált nekünk, hogy "Figyeljetek r~~ancok, mim van!" és mutogatni kezdte az Iphone-ját...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12913 Dátum: 12 ápr 14, 19:47:02 » |
|
Lehet, hogy a mi iskolánk volt furcsa, de nálunk a lányok egy ilyenért az Iphone-al verték volna pofán a kiskölyköt. De minimum a férfi osztálytársak szorongatták volna meg a kis pajtást, meg végül is kinek nem jön jól egy Iphone, főleg, ha ingyen el tudja venni egy idiótától. Vagy a lehúzás már sehol nem szokás? Nálunk még rendszeresen tűntek el dolgok a nagyképű emberektől, ha változott visszakapták, bár a tanárok is koboztak már el sok mindent. Aztán a szülő majd bejön érte...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12914 Dátum: 12 ápr 14, 20:09:34 » |
|
Heo, milyen gettó suli volt már az? Nem ott uralkodnak ilyen "Verd agyon és uralkodj!"-elvek? (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|