24 nov 17, 12:21:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1356679 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Zizi100
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #12870 Dátum: 12 ápr 13, 16:04:58 »

Shidori:
Bátyámnak 1x az életében kellett vérvételre menni... nem hagyta magát és 5(!) ember fogta le a végén, hogy tudjanak tőle vért venni. Nevet Állítólag ott üvöltött, meg vonaglott össze vissza. Kb. 3-6 éves lehetett. Na azóta nem is volt 1x SE vérvételen! ikszdé De amúgy ez a vérvétel is Happy End lett, mert anyám vett neki Kindertojást. xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12871 Dátum: 12 ápr 13, 16:08:25 »

hát nekem jopárszor kellett vérvételre mennem és hát eléggé megutáltam, főleg h sose szerettem és mindig is paráztam a tűtől :S Nevet de azért ha kell mindig elmegyek.
Naplózva

<Mesterem: heo>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12872 Dátum: 12 ápr 13, 16:15:28 »

hanii, azok a rosszul létek nem mindenkinek vannak. A filmeken valamiért minden nőnek kell hánynia, ez olyan hihetetlenül ember függő, hogy ki van így rosszul és ki nem. Ahogy heo írta a mellek is megduzzadnak. De tudod, nem lehet mindig észre venni az ilyet, úgy gondolják, hogy simán felvett pár kilót... "párat", vagy csak nem is tudom. Van rá esély, hogy egy ember eltitkolja szerintem, de azért tényleg nem lehet olyan könnyen.
Bár nem tudom minek eltitkolni, de elég sok ok eszembe jutott mire ezt leírtam. >_< Szóval érdekes... érdekes ez. Nevet
Amúgy itt van ez az ismerősöm, és a 4.-5. hónapban kezd a has nagyon megnőni én meg már icipici bátorsággal jelentettem ki a heo-nak, hogy szerintem az, pedig ők még nem tudták. Meg szerintem a has teljesen máshogy nő, nem úgy mint ha valaki sokat zabál erre hízik.
A meggymagnyi has meg lehetséges, annyit láttam. >_< De az egyik csaj tuti anorexiás vagy bulimiás volt, ami nem túl egészséges, ha bele gondolunk. ikszdé

Zizi, nekem meg gimiben egy osztálytársamról kiderült, hogy 13 évesen már abortusza volt. Grat neki. -.-'

Tőlem egyszer vettek vért, kivizsgálásra, semmi bajom nem volt, csak, hogy ájulós vagyok és vissza kellett feküdnöm a kanapéra, de én attól még adnék vért, csak foglalják le nekem a kanapét. Nem félek a tűktől vagy ilyesmi, csak ilyen a szervezetem.  Mikor volt ez a vérvétel két hétig kék-zöld ökölnyi folt volt a vénámnál, pedig nekem jól látszódik és nem szúrta el a néni, csak még a bőröm is érzékeny... néha. Nevet
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #12873 Dátum: 12 ápr 13, 16:32:20 »

Véradáson mindig 35+-os az összes résztvevő. Talán pont ezért. Mondjuk én a 20 évesnek is engedném. Valamikor meg kell tanulnia.

Igaz, attól hogy fiatal, nem feltétlenül ügyetlen Mosolyog Az a nő is aki levette tőlem a vért, olyan 25 körüli lehet, de ügyes volt, alig éreztem a tűt. És nagyon kedves is volt, ellentétben azzal a növel, aki még előtte megszúrta az ujjamat, hogy megnézzék a vércsoportot, a vas mennyiségét meg ilyesmi. Kérdezi tőlem:"Félsz?" Mondom, egy kicsit. Erre mogorván odaveti, hogy "akkor minek jöttél vért adni?" Én meg csak nézek, hogy mi van? Na vajon miért mentem, biztos hogy kapjak ingyen sört... >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 16:34:19 írta Beatreex » Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12874 Dátum: 12 ápr 13, 17:13:22 »

Na még hat deka és én is adhatok vért Nevet korilag semmi akadálya csak még nincs meg az ötven kiló xD nem vagyok anorexiás csak életem eddigi legrosszabb két évét még nem hevertem ki. Mosolyog
Reggel a vonatom végül fél órát késett tehát nem értem be az orámra. ikszdé
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #12875 Dátum: 12 ápr 13, 18:40:35 »

Lilus: Nekem az egyik osztálytársam megkérdezte a biosztanárunktól, hogy adhat-e vért, mert ő szívesen adna, de csak 48 kg. A tanár azt felelte, hogy ha elég erősnek érzi magát a véradáshoz, akkor próbálja meg, és végül is a doktornő megengedte neki, úgyhogy a maga 48 kilójával ő is véradó lett Mosolyog Szóval ha jó fejek, akkor nem hiszem hogy problémázni fognak azon a 6 dekán Mosolyog
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12876 Dátum: 12 ápr 13, 18:58:30 »

áá nagyon para vagyok xD remélem nem alszom el holnap >.> oda kell érnem 6-ra az állomásra xD ergo 5kor kelek Szomorú de megéri!! és eset 10-re már itthon is leszek. wáá csináltam 6 szenyát meg 2 liter szörpöt, remélem elég lesz :DD
nagyon izgulok, éppenhogycsak végeztem a cp-mmel hm.
ahhoz képest, hogy péntek 13-a volt, angolból hoztam egy 5öst, és a dupla infót elnetezhettük, rövidített órák voltak, és 2 barátomhoz is el tudtam menni délután. mi ez ha nem a balszerencse merő ellentéte? xD ja és láttam egy fekete macskát is, ott futkerászott az utcán, de nem történt semmi azóta..Nevet
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12877 Dátum: 12 ápr 13, 19:04:28 »

Én meg egész nap itthon voltam, aludtam, gépeztem... Nevet Eddig még nem történt semmi rossz. *lekopog*
Amúgy én még nem adtam vért, és még azt se tudom, hogy milyen a vércsoportom. smirksweat Pedig egyszer mondták már..
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #12878 Dátum: 12 ápr 13, 19:22:40 »

hanii, örülök, hogy már jobban vagy, gyógyulgass csak tovább, további jobbulást! Mosolyog)

Velem csak a mindennapi kis szórakozottságaim történtek, amik megint csak nevettettek, nem nevezném szerencsétlenségnek. Viszont a péntek 13. nekem mindig szerencsés.  Ha ilyenkor volt verseny, mindig sikerül nyerni.  Mosolyog Pirul Alapvetően a 13. szám mindig szerencsét hozott. (Ráadásul a XIII. kerületben születtem.  ) Nevet

A vérvételekért én sem rajongom. Vagyis addig semmi gondom nincs , amíg azt nézem, amíg mások vérét veszik le, de amint a sajátomat.. rögtön lesápadok, és hirtelen minden bajom lesz. De addig, amíg nem nézek oda, vígan tűröm. Szóval nekem tabu ilyenkor a machináció felé nézni.  Nevet

A vércsoportomat már négyévesen megkérdeztem anyumtól, akkoriban mániám volt, hogy mindenfélét kérdezgettem. A világról, az életről, az emberekről. Kiköveteltem a tudást, hogy tanítson meg írni, olvasni, és amint valami új információhoz jutottam, kérdezősködtem. Anyum pedig készségesen válaszolt mindenre, erre a kérdésre is.
Elvileg O Rh+ vércsoportba tartozom, sajnos nem negatívként nem adhatok ténylegesen mindenkinek vért. :/
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 11:33:02 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12879 Dátum: 12 ápr 13, 19:48:15 »

Ugyanolyan a vércsoportunk. Fontos információ. Nevet
Akkor nem csak én voltam ilyen kérdezgetős, jó tudni, bár nekem a kezembe adtak egy könyvet és mondták, hogy benne van a válasz. "Olvasd el fiam, a tudás nincs ám ingyen."

Flexee, az a két liter nagyon kevés lesz, főleg, mert az odaút alatt megiszod, meg azt hiszem be sem lehet vinni a Con területére. Ennek azért nézz utána, nehogy hoppon maradj.

Elképesztő, mindenki utálja a vérvételt, a tűket, a véradást. Ej, milyen furcsa ez. Bár, lehet, hogy én vagyok furcsa. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12880 Dátum: 12 ápr 13, 19:51:44 »

Ki az a mindenki?Nevet (Én nem. :p... Furcsa lennél?O.o)
Én is tudom kicsi korom óta a vércsoportomat, de valahogy mindig képes vagyok elfelejteni. -.-
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12881 Dátum: 12 ápr 13, 19:53:03 »

Én a magam AB negatívjával minden negatívostól kaphatok viszont csak AB-snek adhatok Nyelvesít Tök jó nekem enyémet ritkán szívják (ritka vércsoport Nevet) én viszont kábé mindenkiét tudom Nevet

Engem is érdekelt Nevet én is megkérdeztem és meg is jegyeztem. Mindig meglep az, hogy valaki nem tudja. Nekem az orvosi kiskönyvemben benne is van Pontosan
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12882 Dátum: 12 ápr 13, 19:59:39 »

ikszdé Na hát nekem is fogalmam sincs, hogy milyen a vércsoportom. (biztos A Nevet Nevet ) Vettek már vért tőlem egyszer kétszer, de nekem nincs bajom vele. ikszdé Úgyhogy heo nem vagy furcsa. Mosolyog (Vagy mind azok vagyunk? ikszdé)
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12883 Dátum: 12 ápr 13, 20:07:20 »

A kivételeknek természetesen tisztelet! (És mi a vércsoportod? Tudod még?)

Én pont az ellentéte vagyok az AB-nek, bárkinek adhatok, de csak azonostól kaphatok. Mondjuk úgyis a 0-ás a leggyakoribb. Ráadásul amikor csak lehet azonosat adnak.

Lehet, hogy mind azok vagyunk. Ki tudja... ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #12884 Dátum: 12 ápr 13, 20:08:31 »

Csatlakozom, ez a nap nekem is átlagon felüli volt. Élveztem a munkát, miközben szakadt rólam a víz. Egyre inkább kezdem megkedvelni a szakmám.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 857 858 [859] 860 861 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins